Okno za televízorom

Dobry den, chcem sa spytat ci ma niekto za TV okno. MAme naprojektovanu za TV 4,5 m široké sklenené okno až po zem otočene na juh a neviem či v ňom bude niečo vidno cez deň bez toho aby som zaťahoval zaluzie.
Odpovedať
skor by som povedal, ze keby bolo svetlo oproti obrazovke, tak by si na nej vela toho nevidel...hlavne tmave sceny.
Odpovedať
@bohdanko Bude to masaker na oči.
Odpovedať
@bohdanko zalezi este ci ti bude aj priamo svietit slnko, my tak mame tv, okno az po zem a tv pred nim... ak nesvieti priamo slnko do oci, pozeranie TV je v pohode...
Odpovedať
určite vás to bude rušiť, veď si vyskúšajte dať hocijakú telku k oknu a uvidíte. Ale keby ste mali závesy, tak je problém vyriešený...zatiahnete a môžete pozerať :-)
Odpovedať
@rebelix lenze ako k oknu? Tu v teme ide o okno za TV. Takto sa na obrazovke nebude odrazat obrys okna, ako to moze byt v urcitom uhle, resp. okno oproti obrazovke (cize okno za divakom).
Odpovedať
v telke aj tak nic skoro nedavaju tak ak mate pekny vyhlad tak telu radsej prec a pozerat sa von, inak ke dju tam date budete mat skoro stake zastrete a oci budu dost trpiet
Odpovedať
Profilova fotka
Moze byt, mal som tak na chate v Kanade, okno 3x4m s vyhladom na jazero, tv 156cm no aj tak som vacsinou cumel von oknom... V ramci svetla to neni vonec problem.
Odpovedať
Slnko priamo do okna svietit nebude, teda aspon v lete, v zime ano, ale to je jedno lebo sa bude svetlo aj tak odrazat od snehu. Trochi sa toho bojim, ale architektka ma presviedca ze je to vpohode.
Odpovedať
Profilova fotka
moji rodičia to tak maju a zaťahujú žalúžie veľmi malo....zaleží aj ako je orientovaný dom...kedy tam svieti slniečko do toho okna.....podla mna by ti to nemalo vadiť.
Odpovedať
@bohdanko Dobrý den. Já v tom nevidím žádný problém. Jenom se musí koupit vhodná televize. Například 150 palcová od Panasonicu. Ta klidně nahradí i to okno. :-D :-D :-D :-D :-D Pak ani na jakékoliv orientaci nezáleží :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?