Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:
(póro)betony zateplovacich fetiek NIKDY nedosiahn… @majitelmozgu Na čo vyťahuješ staré, niekoľko ročné témy? Len aby si zaspamoval fórum svojou reklamou na nejakú stránku? Nahlásil som ťa adminovi. Dúfam, že ti príspevky premažú.Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:
(póro)betony zateplovacich fetiek NIKDY nedosiahn… @majitelmozgu nikto tu nerozporuje kvalitu tehly v starej budove s respektom na techniky stavby v case. A aj s casovym rozlisenim, ked sa kurilo pecou/kozubom "lacnym drevom/uhlim" ked chybala energeticka infrastruktura. Dnes sme v 21 storoci, energie su pohodlne a vdaka spekulaciam a rozkradaniu drahe a tomu sa prisposobuju aj opatrenia a stavebne postupy. Si autista ked nechapes ten posun? Podla tvojich prispevkov to vyzera tek, ze zijes v kamennej sope a s klesajucimi teplotami zacina byt mozog podchladeny. Spamataj sa, aby do decembra nezmrzol.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@majitelmozgu nikto tu nerozporuje kvalitu tehly … @rapidek Aspon pokus o argumentaciu. Tykaju si len komunisti, kedze priatelia asi nebudeme. Takze si to rozoberme, sudruh. Ti ktori spekuluju s energiami a rozkradaju stat spolu s "chudacikmi" politikmi, ktori LEN riadia cely stat (vsetkymi za poslednych 80 rokov, ktori sa podielaju na tejto globalistickej "uzasnej" "demokratickej" agende), si prisposobuju nekvalitne postupy (teda vytvoria umely problem a ponuknu horsie riesenia), ktore vy bezmyslienkovito prijmate ako ovca krmivo, z medii a zo skol. Teda co nazyvate "pokrok" je v skutocnosti opak, upadok, likvidacia, degeneracia narodov. A zevraj ja som nechapavy autista 😆Odpoveď na príspevok od rapidek:
@majitelmozgu nikto tu nerozporuje kvalitu tehly … @rapidek @chrobak7 sa Vám čudujem, že s ním strácate svoj čas... Takých podobných tu už bolo...Odpoveď na príspevok od adam_kuric:
Ahojte všetci, chcel by som vás informovať, že p… @adam_kuric Vďaka za promptné zakročenie. Ale zdá sa mi, že nemajiteľ mozgu si vytvori druhú registráciu - majitelmozgu2. Podobných rýpalov sme mali aj na inom fóre, kde som moderátorom. Mal tam dokonca niekoľko stoviek registrácií.