Nacenenie stavebneho materialu Presov

Dobry den, Potreboval by som nacenit stavebny material na hrubu stavbu domu. Zatial som rozhodnuty realizovat z Termaliky ale pripustil by som moznost pouzitia aj tehal alebo ytongu no kedze neviem spocitat celkove naklady na hrubu stavbu neviem sa rozhodnut do ktoreho materialu ist. Zatial som len rozhodnuty pouzit 30murivo a 15izolaciu. Viete mi niekto sikovny a skuseny poradit kto by mi vedal dat cenovu ponuku z dopravou do PRESOVA? Ci uz je to tehla, termalica alebo ytong? Zaujimaju ma ale celkove naklady, nie ze tehla v akcii a preklad 5x drahsi ako u konkurencie co bude koniec koncov znamenat drahsiu stavbu... Prikladam projekt.
Odpovedať
Profilova fotka
to kreslil projektant? 1. ak áno, mal urobiť výkaz výmer 2.Mal spočítať statiku na takýto krov a 30cm murivo v podkroví.
Odpovedať
skus ekoprim.sk ja sa tiez chystam tam nacenit Ytong, ten pan co tam pracuje mi povedal ze staci zaslat vykres a oni vsetko vypocitaju co budes potrebovat a je to zadarmo takze ak od nich nezoberies budes mat aspon vypocitanu spotrebu materialu....ja som skusil nacenit u nich Ytong cca 1000 ks original cena bola 6800€ po 40% zlave nejak 4100 € ale to bolo len tak na rychlo vypocitane podla sirky a dlzky domu.
Odpovedať
Noo dakujem Mendik8 skusim ich oslovit. Mam uz nejaky VM ale je to excel a pre mna absolutny chaos.
Odpovedať
Ja som oslovoval Stavmat, ramex, mpl, ekoprim. Kazdy z nich dokaze dat zlavy vzdy na nieco ine, nie je pravidlo, ze ked maju lacne obvodove murivo tak aj stresna krytina bude u nich za najlepsiu cenu.
Odpovedať
Mne najlepsie ceny stavebneho materialu vychadzaju v Stavmat In. Komplet veci ku streche zase RJR stresne centrum Presov.
Odpovedať
MartinJasko - bol som v RJR a mozem potvrdit dobre ceny a velmi profesionalny pristup. Nieco neuveritelne jaky nabudeny som z tamad odchadzal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?