Prebytok materialu na stavbe - NR

Momentalne riesim problem, ze mi chybaju prieckove tehly 11,5 a 15cm. Potrebujem kupit v okoli NR. Preto ma zaujima ako to riesite vy. Ako ste zhanali material ak nie prave zo stavebnin?
Odpovedať
A prečo nie zo stavebnín? Tam nám dali aj po 2 ks z toho čo sme potrebovali :-)
Odpovedať
@monika553 lebo su zavrete a to vsetky do 07.01. :) By som chcel vediet, ci ludia nechodili po okolnych stavbach abo.skusali internet ci facebook... abo co.;)
Odpovedať
Popozerat na inzertnych stránkach, bazos a podobne
Odpovedať
Profilova fotka
V hrnciarovciach sú stavebniny isto otvorene
Odpovedať
Obi hornbach merkury market tiez zavrete ?
Odpovedať
@mejdi1 nie, ale tehly nemaju.
Odpovedať
@carolinka uz nie, az 2.01., ale ano, tie budu prve ;)
Odpovedať
@carolinka tak smola, oni tehlu nedrzia...
Odpovedať
Mal si sa predzásobiť, každý rok stavebniny otvárajú až po 06.01. oznam bol v predajniach týždeň dopredu. Niektoré stavebniny majú dnes/zajtra otvorené doobeda. Pohľadaj si stavebniny v okolí a pozri otváraciu dobu cez sviatky.
Odpovedať
@roman_x dakujem velmi pekne za tvoju radu ;), ale holt, nepredzasobil som sa... a hladam dalsie riesenia... v podstate je to tu na to, aby ak nejaky stavebnik na modrej streche, ktory ma zbytky ich mohol predat a tym sa ich zbavit... Stavebniny v NR bud su zavrete abo nedrzia to, co potrebujem...
Odpovedať
Kde byvam mame 2.5 krat menej obyvatelov ako Nitra a velke stavebniny su dnes/zajtra doobeda otvorene. Mozo nejake lokalne stavebniny bude otvorene. Ked nie, tak do pondelka len nahradne prace.
Odpovedať
Som dost prekvapeny, ze sa nik neozval, kto by chcel predat tehlu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivantausk mam k dispozicii skoro celu paletu prieckovky 11.5, je to cca 20km od nitry pri zlatych moravciach. Ak mas zaujem a mas to ako odviezt, daj vediet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?