Je tu niekto kto muroval z pórobetónových tvárnic SOLBET?

Je tu niekto kto muroval z pórobetónových tvárnic SOLBET? Ak áno poprosil by som info ako sa s nimi pracuje a či sú presné a aký je rozdiel medzi inými tvarnicami inej značky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nie ale kamarát áno, sú Ok aj v presnosti akurát sú o cm nižšie takze na dvanástich radoch stratíš 12 cm tak radšej o jednu radu naviac treba dať.
Odpovedať
Profilova fotka
@jiri_m praveze pre mna by to bolo dobre ze su nizsie. Ja som 12ty rad porfixu rezal po vyske na poly.na 12,5 😃
Odpovedať
@tonno42 robí sa s nimi ako s každým iným porobetonom. A keďže sú zo všetkých na Slovensku predávaných najlacnejšie, neváhaj, dom stojí už 5 rokov a neviem ako by si to rozlíšil od iného. Možno len pohľadom na faktúru :-) kde chceš stavať?
Odpovedať
@slavoslav tak to máš pravdu že na tej faktúre by bol ten rozdiel. Diki za vyjadrenie. Kde stavať? Orava okres Tvrdošín
Odpovedať
Dobrý to sú tie ťažké kvadre? Počul som že sú dobré ohľadom izolácie zvuku. Uvažujem že dám s toho vnútorné priečky. Má s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať
Ahoj, rad by som sa vas opytal kde ste kupovali tvarnice Solbet a za aku cenu . Budem rad za kazdu radu . Potrebujem obvodove 300 ky a priecky 240 ky.
Odpovedať
Profilova fotka
@tino253 Nazdar... Niesom odbornik ale vnutorne priecky 240 ?? nieje to velmi hrube( ak to niesu oporne) ved to pride o dost vela fiesta len koli hrubne materialu.. skus sa opytat tu znalejsich ale mam polit ze to je zbytocne grube ak to niece oporna stena.
Odpovedať
@tino253 tak ako píše matusmino ak to niesu nosné tak sú ťažké a môže prehýbať platňu aspoň mňa na to upozornil statik a solbet má v ponuke priečky 120-150-180mm.
Odpovedať
@tino253 ešte som ich nekupoval ale ponuku mam 30cm 1.98€ a 24cm 1.70€. Ceny sú bez DPH
Odpovedať
@tonno42 a dopravy a vykladky, ci sa mylim?
Odpovedať
@rkorba to je s dopravou a asi bez vykládky aj ja mám také ponuky. Bez dopravy 1,66 a 1,33€/ks bez dph od iného predajcu
Odpovedať
@jumt ahoj, su to nosne priecky
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tonno42 ahoj a mozem sa opytat na kontakt dodavatela, resp.typ na niekoho kdo ti ich nacenil ? Mas nejake recenzie na toho predajcu ?
Odpovedať
@tino253 robil som s nimi v roku 2011, predajca Solbet Malé Kršteňany pri Partizánskom, to je oficiálny dovozca aspoň vtedy bol.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav ahoj prosim ta som s okolia SV. Mas nejaky kontakt na dodavatela odkial ste objednavali? Maju aj material na nosne priecky a klasicky obycajne? Dakujem krasne za odpoved
Odpovedať
@jumt zdravím môžem poprosiť o kontakt na toho predajcu ďakujem
Odpovedať
@certik4511 ahoj máte nejaký kontakt od slavoslava? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@tonno42 ... hmm, vklude cena
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?