Odpoveď na príspevok od jasomslon:
ahojte, prosim o radu/nazor. dali sme si prerab… @jasomslon lepit na buchty sa uz nema vobec. Majster nema ani tusaka o com hovori, lepenie na buchty skoncilo v 90-tkach. Na druhu stranu jedine coho sa mozes obavat je popraskanie obkladu resp. Odpadnutie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@jasomslon lepit na buchty sa uz nema vobec. Majs… @sousedekovci89 vdaka za potvrdenie zleho "tusaka". udajne sa to takto robi kvoli manipulacii - doladeniu na mieste. lepidlo udajne nanasal po celej ploche steny aj obkladacky (ale to tazko teraz budem vyvracat) a tie buchty sli na koniec. inak zrovna 10kilova kachlicka padajuca z vysky 1 metra na nohu.. tak to neviem, ci nechcem radsej naspat tu plesen :-)Odpoveď na príspevok od jasomslon:
@sousedekovci89 vdaka za potvrdenie zleho "tusaka… @jasomslon 120x60 ma 21kg podla hrubky ;-)Odpoveď na príspevok od jasomslon:
ahojte, prosim o radu/nazor. dali sme si prerab… @jasomslon raz mi YT ponúkol video, kde sa týpek sťažoval, že mu zle obložili kúpelňu a nalepili dlažbu. Každá obkladačka mu praskla. Nemohol ani vyvŕtať dieru na skrinku v kúpelni, ani položiť strinku na dlažbu. "Na WC som ešte nebol. Bojím sa tam ísť, aby mi nepraskla dlažba" sa v jenom momente skoro rozplakal (trochu preháňam ,) Nakoniec vysvitlo, že majstri boli zateplovači :D (to už nepreháňam). Všetko lepili len na 3 buchty. To video už neviem nájsť, škoda..Odpoveď na príspevok od jasomslon:
ahojte, prosim o radu/nazor. dali sme si prerab… @jasomslonIdeálne nezaplatiť, dať prerobiť niekomu kompetentnému a škodu im dať k náhrade (poškodená dlažba a obklad, materiál ap), ale to už v tvojom prípade nie je aktuálne.. Či je časť obkladačky nalepená alebo len visí vo vzduchu zistíš poklepom. V prvom prípade počuješ skoro rovnaký zvuk ako pri klepaní na panel. V druhom prípade počuješ jasne dutý zvuk - v tom mieste obkladačku nedrží nič.čo odporúčate?