Najlepsie lepidlo na velkoformatovu dlazbu do kupelne

Ahojte, budeme si obkladat kupelnu s velkoformatovym obkladom 120x60cm a zvazujeme ake najlepsie lepidlo na to pouzit. Mame tam aj podlahove kurenie takze hladame nejake flexibilne. Podla internetu mi vychadza vhodne Mamut Glue Flexi C2TE S2. Mate s tym niekto skusenosti? Ma zmysel hladat biele lepidlo ked budeme mat bielu skarovacku? Alebo to je zbytocne? Dakujem
Odpovedať
Biele lepidlo sa pouziva tam, kde moze presvitat cez obklad. Inak je zbytocne. 120*60 nieje dnes ziadny extravelky format,ma to kazdy druhy. S1 na steny, S2 na podlahu. Znacka nehra rolu, ale braven je hnoj.
Odpovedať
@zariadujemedom Môžeš použiť akékoľvek flexi lepidlo s typovým značením C2TE, na značke nezáleží. Je zbytočné hľadať biele lepidlo, lepidlo aj tak nie je vidieť. Biele sa používa napr. na lepenie obkladov zo skla, cez ktoré vidno.
Odpovedať
@kejsix Ak je Braven zla znacka tak od ktorej by si odporucil S2ku lepidlo?
Odpovedať
@chrobak7 Nielen sklo... aj biely mramor, žula, travertín... @zariadujemedom Neni vyslovene zla, ale rozhodne nie taka super, ako tvrdí reklama. Ceresit, sika, mapei, pci...
Odpovedať
@zariadujemedom cely dom som nalepil s SUPER FLEX C2TES1 od bravenu a nikde mi to neprasklo nebodaj odskočilo! Exterier mozno nalepim na S2 ale na 90% ostanem pri S1 v kombinacii s epoxidovou skarovkou. Pozri si moj album.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?