Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Flexkleber .... mamut cim kolvek co pevne lepi a … @wolodymyr ale ak by som to náhodou niekedy chcel dávať dole(bohvie kedy) o niekoľkokrát XY rokov. Tak s mamutou mi zijde dole aj sieťka, či. 😀Odpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr ale ak by som to náhodou niekedy chcel… @matejb96 aj s klebrom moze zist dole aj sietka.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@matejb96 aj s klebrom moze zist dole aj sietka. @wolodymyr takže to je uplne jedno, a nejaký silnejší silikon?Odpoveď na príspevok od matejb96:
Takýto obklad mam na mysli.. @matejb96 nikdy to nestrhnes bez poskodenia. Navyse silikon nie je na to urceny. Asi nechces aby ti to zacalo opadavat samo. S tym proste musis ratat. Ak ro chces bez poskodenia, daj tehlickovu tapetu 😁 ale ani tam to nemas 100% zarucene no sance su vysoke.Odpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr takže to je uplne jedno, a nejaký siln… @matejb96 slikon nie ale lepidlo v tube ako byva silikon je na to vhodne a je to suchy proces prakticky bez spiny. PS a mas vyreiesene rezanie???Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@matejb96 slikon nie ale lepidlo v tube ako byva … @wolodymyr nemám vôbec este rezanie vyriešené, ale asi klasicky flexou 🤷♂️😃 vonku na dvorem viem ze bude orach, ale čo už. Nebudem kvôli pár kusom kupovať nejakú pílu s vodou. Som flexový typ. Co sa da s nou, robim s ňou 🤷♂️😂Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@matejb96 slikon nie ale lepidlo v tube ako byva … @wolodymyr prosím ťa to lepidlo je montážne alebo aké? Ma to špecifický názov?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr prosím ťa to lepidlo je montážne aleb… @matejb96 MAMUT tym neprehlupisOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
@matejb96 MAMUT tym neprehlupis @wolodymyr to ma vyjde dosť draho nie? Mam stenu 12m²Odpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr to ma vyjde dosť draho nie? Mam stenu… @matejb96 Máš v princípe dve možnosti: 1. cementové lepidlo. Tehlový obklad a jeho napodobeniny sa primárne lepia ním. Je to lacné a praxou osvedčené, ale pracnejšie. 2. montážne lepidlo (Mamut, T-Rex a alternatívy, PU lepidlá napr. Sikaflex...). Práca je čistejšia, netreba nič miešať, ale cena je vyššia. Pri každej z týchto možností, ak sú správne realizované - tj. povrch bezprašný, napenetrovaný, je v prípade odstránenia obkladu vysoký predpoklad poškodenia podkladu.Odpoveď na príspevok od matejb96:
@wolodymyr to ma vyjde dosť draho nie? Mam stenu… @matejb96 mamut lepis bodovo na tehlicku tak 2-3 bodky ti budu bohate stacit. Ja by som siel ale cestou klasickeho lepidla.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 mamut lepis bodovo na tehlicku tak 2-3 … @sousedekovci89 takze klasicke flexi lepidlo . Okeej dakujem za radyOdpoveď na príspevok od matejb96:
Prosim vas, ako by ste zacali ukladať ten obklad,… @matejb96 premeraj si ake dorezy ti vychadzaju aby to neboli prilis prcky. Ale v principe by som siel od dveri, rezanu hranu lahsie skryjes v rohu ked to tak vyakrylujes.