Viete niečo o projekte Hubice Dvory?

Profilova fotka
Chcem sy opytat ci sa nenajde niekto , kto vie viacej o tomto projekte. Nas to celkom zaujalo, len nas zaraza, ze je toho tak malo predaneho za taky dlhy cas.
Odpovedať
1
2
ahoj kape, no zaraza ma, ze sa nikto neozval ani na tvoj prispevok =-) my sme to tiez riesili, dokonca muz aj volal developerom a ti mu odpovedali, ze z prvej etapy tam stoji zatial jeden!!!! dom a dalsie dva sa stavaju, ze sa stavia podla dopytu. tiez nechapeme, ze ten zaujem je taky maly. tu oblast ale vobec nepozname, tak mozno nejaki krcmovi usadlici opaleni alebo co. ale domceky a ten cely projekt vyzera vazne dobre
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. nás s manželom tie hubice zaujali tiež, no zatiaľ sme nič nezisťovali... ale skôr by sme mali asi záujem o samostatný pozemok a domček by sme postavili "sami".
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme sa tam chceli ist pozriet este na jesen, no na polceste sme sa otocili v jednej dedine a isli domov, zdalo sa nam to velmi daleko... isli sme stale cez vselijake dediny, no na dochadzanie do BA nam to bolo prilis... ale vtedy sme komunikovali s developerom telefonicky, dokonca cez vikend, presne nam povedali cestu aj vsetko, boli mili...
Odpovedať
Profilova fotka
charlize, no je to trocha ďalej od BA to je fakt. my tatiaľ chodievame dosť často, takže presne vieme kde to je. spojenie je celkom ok, a autíčkom je to úplne v pohode. skôr by ma zaujímalo či sa tie pozemky dajú kúpiť aj na hypo. ale snáď hej... v každom prípade ma celkom potešilo, že bola s nimi v poho komunikácia. aj keď len telefonicky :-)
Odpovedať
ahojte, my sme pozerali hlavne podorysi domov ktore ponukaju - ten u-ckovy je nadherny. Zial hubice su nenormalne daleko :-( teda podla mna aspon... to uz by sme mohli ist byvat do nitry :-S - komu ale neprekaza ta vzdialenost, ten projekt je podla mna krasny ak sa zrealizuje ako je naplanovany
Odpovedať
My sme minule isli okolo nahodou, tak sme sa tam zastavili pozriet. Tiez sa nam velmi pacil projekt i ked si myslim, ze by mohli ist este s cenami dole, lebo na tu lokalitu a velkost domcekov su tie ceny trosku nadhodnotene. Co sa tyka vzdialenosti tak sa mi to nezda az tak daleko, je vela ludi co byva v takej vzdialenosti od BA - je to na ceste medzi Samorinom a Sencom. Dedinka je malinka, autom sme ju prebehli za minutku. Co sa tyka tych pozemkov tak je to na konci dediny pri AGRO-farme. Ta farma mi trosku robila problemy - ci to nahodou nebude smrdiet... Ked by sa ten projekt zrealizoval tak by to bolo velmi pekne, ale pokial nie, tak neviem... je toho fakt malo predaneho zatial....
Odpovedať
Profilova fotka
my v hubiciach staviame dom a nezda sa mi to daleko..je to v takej istej urovni ako samorin, je to 3.dedina od BA.. ja pracujem v BA, kusok od zimneho stadiona a merala som to, do prace mam 19 km..to nehovorim o tom, ze v case spicky sa tam netvoria zapchy - sla som o 17.20 hod z BA zo Zahradnickej a na dome som bola za 25 minut..co je teda super, kedze tento tah nebyva vobec zapchaty :-) - vyhodnejsie je chodit cez vrakunu, nie cez slovnaft, lebo tade sa valia auta smer Samorin, Dun.Luzna,Rovinka,Miloslavov - takze fakt obrovske mnozstvo aut..
Odpovedať
Nanyka, a vy staviate v ramci projektu Hubice ? Ako sa vam paci ta dedinka?Podla mna je tiez ta vzdialenost v pohode - su ludia co byvaju aj Sladkovicove a Galante a denne dochadzaju..takze si myslim ze vzdialenost okay..ale skor si myslim ze tie ceny domcekov su nadhodnotene....
Odpovedať
Profilova fotka
stella - nie, my staviame mimo projektu.. zatial sice zijem, pracujem a mam vsetky aktivity v BA prip. PK, na domceku sa zdrzujeme hlavne v lete (zatial).. dedinka je to malicka..ale susedia sa vidia byt ok..starosta uplny pohodak.. no,do GA ci Sladkovicova by som asi nedochadzala :-N to uz je na mna prilis..napr. PK je takisto daleko od centra BA ako Hubice, takze ozaj nemam co riesit.. hmm..ten projekt laka sice cenou, ale kedze su to montovane domy, tak je to ozaj nadhodnotene..- ja by som taky typ domceku nechcela, tak preto som sa o to ani nezaujimala..
Odpovedať
myslim ze montovane domy su ok...mozu byt , ak su kvalitne spravene, aj lepsie ako tehlove... ;-) ja beriem ze su take ludia co tam z ba dochadzaju... je to vsetko o prioritach... ked mate napr. deti, tak je to aj o vozeni deti do skolok, skol, neskor na kruzky... my mame jedno dieta zatial, chceme viac, mame 2 auta... byvali sme vo vrakuni - hned na zaciatku za pumpou... cesta rano na 8-mu do centra mi trvala okolo 30 - 40 minut, vecer o 17-tej... niekedy aj vyse hodiny... jedno ci som islo po prievozskej alebo okolo avionu... :-| preto sa mi zda neuveritelne ked niekto pise ze mu cestu do deniny ktora je za vrakunou trva v spicke menej ako 30 minut :-S to by musel tie zapchy preletiet....( byvala som vo vrakuni 5 rokov- situacia s dopravou sa len zhorsovala ) - my sme sa momentalne rozhodli v neprospech byvania v rodinnom dome za kazdu cenu... momentalne je pre mna dolezity cas straveny s mojim dietatom... takze radsej byt v centre ako haciendu na konci sveta |-| ( mojim planom nikdy nebolo stat sa profesionalnym soferom svojich deti, tak radsej volim dostupnost :-) ) - keby som ale pracovala niekde blizsko tych hubic, alebo opacnym smerom ( trnava, senec..., nie ba ) - tak by som do toho hned isla... ak bude projekt realizovany ako celok , tak to bude urcite krasne ( co sa tyka tych cien... zavisi od prevedenia a standartov - tak som to uz nestudovala... viem ale ze ten najvacsi u-ckovy s velkym pozemkom vysiel na nejakych 11mil. .... co ak su materialy kvalitne tak nie je za dom na kluc o takej velkosti az take strasne... )
Odpovedať
ufff..no tak ten co sa mi paci stoji aj s pozemkom okolo 4 miliony ale to mi pripada vela - klasicky s tromi spalnami.. ale nemyslim ze su to montovane domy - pisu tam ze sa stavia z kvalitnej palenej tehly a ze su to nizkoenergeticke domy, ale to sa nerovna montovane..Nanyka chcela som sa spytat, ci tam je citit tu farmu v lete?
Odpovedať
stella, tie ceny neviem... ja som to porovnavala s porovnatelnymi projektami blizsie k ba a tam boli take domy omnoho drahsie... nehovoriac o tom ze stali na prditku pozemku ( to nas byt co sme kupili bude mat pomaly vacsiu terasu ako niektore domy v Ba maju pozemok :-S ) - preto hovorim ze ta cena sa mi zdala v pohode... je to samozrejme vela penazi ;-( no, 4 mil. ... ak nechces stavat svojpomocne, tak je normalna cena asi za dom... nehovoriac o nizkoenergetickom ;-) treba si naozaj zistit to prevedenie a co vsetko je v tych peniazoch zaratane... ( ak tam bude uz krb s rozvodmi, podlahove kurenie, nejake prijemne standarty na podlahy a obklady... ako aj sanitu, kvalitna strecha atd... ) - tak neviem ci aj svojpomocne by sa to na pozemku v hodnote povedzme 2000k za meter dalo postavit lacnejsie... ( tu cenu pozemku som si teraz vycucala z prsta, naozaj neviem po kolko idu v hubiciach pozemky... ale v dedinach za ba tym smerom su v podobnych sumach :-| - cize len pozemok o normalnom rozmere - povedzme 800 m by vyssiel skoro 2 mil :-( )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dai, ver ci never, ja som vzdy rychlo na dome,mozno som mala stastie, nakolko to bolo v case spicky ..jediny raz mi to trvalo 40 minut..inak v pohode.. ja teda deti este nemam, takze nejake vozenie neriesim..no som rodena Bratislavcanka, takze viem ako doprava v BA chodi..a teda byvala som aj v DNV, aj v Raci, Ruzinove, Petrzalke - takze viem porovnat..a preto som aj do toho sla, kedze doprava nasim smerom nie je vobec strasna..inak by som do toho nesla.. inak teraz sa pohybujem dost v PK a okoli - a teda - po vsetko si do tej BA stejne musim ist - v PK je totiz otrasne zasobovanie obchodov, ziadne sportove vyzitie - ziaden poriadny aerobic, spinning, jedine co tu je je plavaren.., ziadne kulturne vyzitie..len kopa krciem a krasne hory navokol..takze v podstate do Blavy musim ist tak ci tak a ked raz budu deti, tak mi bude jedno, ci ich v aute budem mat ci nie.. - lebo ani v PK - a to je mesto - toho vela nie je..
Odpovedať
Profilova fotka
stella - ja to tam necitim..ale to zavisi asi aj od toho, ako fuka vietor.. no inak - ja neviem, ale co sme sa boli pozriet na ten projekt, tak tam stoji dom montovany..neviem, mozno firma dava na vyber..
Odpovedať
nanyka, asi si mala fakt stastie... ;-) ono to vozenie deti v aute je zial ine ako ked vozis dospelych :-( a nie je to o tom ze pojdu tam kde pojdes ty... ja mam teraz este opatrovatelku lebo dcerka je malicka - ona chodi k nam, takze je to v pohode... ale mam uz kolegyne ktore dali deti do jasiel, skolky - maju viac deti... znamena to rano vstat, zobudit deti, nakrmit, obliect , zbalit im veci- nahadzat do auta :-) potom postupne porozvazat... vecer zase pozvazat... pokial su male... sama pises ze vyzitie ani sport ziaden :-( cize si zober ze ich pozvazas neskor zo skol a budu mat nejake kruzky, kazdemu zacina o inej hodine a inde...pojdes domov? a potom zas porozvazas a vecer zas pozvazas? alebo rovno zostanes v ba a nejak to tak zariadis? neviem... ako hovorim, my sme sa rozhodovali o domu ci byte v case ked som sa chystala vratit do prace... vela som sa o tom rozpravala so skusenymi mamami ktore pracuju v ba ... a dospela som k rozhodnutiu zostat radsej v ba. tiez by som chcela velky dom a zahradu... ale dostupnu... s muzom sa smejeme ze jediny dom, ktory mne vyhovuje je prezidentsky palac :-) v centre s velkou zahradou 8-) keby nemame dieta, tak by som rozmyslala asi inak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dai neviem..ako som pisala, asi mam teda stale stastie..lebo to nebolo jediny raz, v podstate je vynimocne,ak to trva nahodou dlhsie ;-) je pravda, ze neviem posudit ako s detmi - ten sport a ine vyzitie naozaj inde ako v BA podla mna nie je..teda aspon nie to, co pozadujem ja.. takze to je v podstate jedno, kde mimo BA clovek byva, ale aj v ramci BA to nie je slast cestovat - dokonca to trva mnohokrat dlhsie..- vlastna skusenost ..okrem toho, predpokladam, ze ked budem koncit v praci,tak ked budem koncit, budu decka uz po kruzkoch..alebo zeby zacali az vecer - to pochybujem...okrem toho, ja nerobim pondelok-piatok..a mam kopec kopec volnych dni a inak by som uz ani nerobila.. ;-) ono - ci na dedine, ci v meste - vzdy je nieco + a nieco - .. ja osobne uprednostnim ten dom..ale to je na kazdom ;-)
Odpovedať
mas pravdu nanyka :-)
Odpovedať
ahojte vsetky, tak my sme si to boli pozriet nazivo. dedinka malinka, pripadala mi dost zaspata. Od BA sa nam to nezdalo tak strasne daleko. No nas zase upozornovali, ze cez pracovny den je to dost zapchate, tak neviem, zrejme to treba otestovat kazdy sam. Skor nas zarazilo, ze ten jeden jediny domcek co tam je, tak pristupova cesta nula bodov a velmi by ma zaujimalo ako to je zo sietami. my sme sa tejto myslienky definitivne vzdali po tejto exkurzii ale je to na kazdom ako sa rozhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj m.a.c.a. :-) my sme tiež boli pozrieť naživo, ale nie s realitkou, len tak omrknúť to, že ako to vyzerá. a tiež sme to predbežne vzdali. celá tá parcela vyzerá skoro nedotknuto. ktovie kedy by sa tam dalo normálne stavať a žiť. a poľnohospodárske družstvo je ďalšia vec. nielen že je hneď vedľa, ale ho aj poriadne vidieť. teda, pokiaľ som si všimla, nie je to nijak opticky oddelené (napr. stromami)... tož tak...
Odpovedať
Profilova fotka
áno, je to zaspatá dedinka, to je to, čo mne práve vyhovuje :-) keď budú deti, aj tak budú mať školu či škôlku v BA, nákupy robím len v Rakúsku, športové aktivity tiež len v BA - na žiadnej dedine som kvalitnú ponuku nevidela, čiže mne ten kľud vyhovuje.. do toho projektu by som tiež nešla..sú tam kanalizácia aj ostatné siete naťahané, to problém nie je, ale čo sa týka štandardu tých domov, to sa mi nepáči.. - napokon čo som pozerala akúkoľvek výstavbu rodinných domčekov, tak som mala veľa výhrad, keby som si upravila požiadavky,tak by ma to vyšlo nehorázne peniaze..najlepšie stavať sami, človek vie akú má kvalitu ;-)
Odpovedať
Hmmm..ja by som do toho isla keby stal domcek obyvacka+kuchyna+3 spalne do 3 milionov aj s pozemkom...za viac urcite nie, vzhladom na dedinu, vzdialenost od BA a celkovu neistu buducnost toho projektu
Odpovedať
Ahojte ja som v Hubicich prezila svoje detstvo, ked niekto hlada klud a pokoj tak ta dedina je ako stvorena.Ja teraz byvam v Ba a tam by som sa nevratila ani za nic na svete, chcela by som tam mat mozno chatu ale byvat tam to asi nie. Momentalne som na materskej dovolenke a aj ked ideme nasej babke do Hubic som tam rada 2, 3 dni a potom domov do Ba, ziadna moznost ist niekam pr nejake materske centum alebo ihrisko ani moznost sa prechadzat lebo tu dedinu prejdes za 10 min 5 krat. a inak ten projekt neviem neviem ,lebo som isla okolo a zatial sa tam stavia len 1 dom.
Odpovedať
Profilova fotka
uficka to mas tak - vyrastala si na dedine a taha ta to do mesta.. ja som panelakove decko - a taha ma to na dedinu..je uplne jedno,ze tam nic nie je,pretoze to nie je nikde okrem BA..(nie v zlom,ale je to tak, centralizacia ozaj funguje..) momentalne dost casu travim v PK a teda aj tak musim za vsetkymi svojimi aktivitami do BA - ci su to sluzby,ci zabava..ono v podstate BA je velka dedina, takze od ostatnych miest ci dedin ani nemam velke ocakavania.. inak nech by som sa odstahovala kamkolvek, stale budem Bratislavcanka - ale ozaj Bratislavcanka, rodena, nie pristahovalec..mam BA velmi rada.. dedinka je to ozaj malicka..presne ako pises, vyhovuje mi ten klud..mozno preto, ze mam prilis pestry zivot ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja tam byvam 2 roky (kupil som tam byt v novostavbe za lacno) a co sa tyka tych domov (DVORY), tak inzinierske siete tam su, ale dalej sa velmi nestavia okrem jedneho domu, ktory pozostava z dreva,polystyrenovych vyplni,slamy a pod. materialov ale tehlu som velmi nespozoroval.. skor to vyzeralo ako montovany dom. Inak smrad tam nie je a ta "farma" (AGRO-BIO HUBICE) je v skutocnosti len chatrajuce parkovisko pre par traktorov ale ziadne zvierata tam nie su. Dochadzam do BA autobusom a cesta trva od 35 min. do 1 hod (ked je v BA zapcha). Inak mam aj auto ale vzhladom k cene busu sa mi neoplati chodit autom. Vadi mi, ze tu nie je ziadne kulturne vyzitie okrem chodenia do okolitej prirody (celkom pekny parcik s kastielom) a tiez mi vadi cesta ktora prechadza cez dedinu, ktora spaja Senec a Samorin.. ale nastastie byvam smerom od cesty takze v noci mam klud ako v hrobke :-) V okoli je par peknych jazierok s priezracnou vodou kde sa da aj kupat. Deti zatial nemam, ale keby som mal asi by som zvazoval byvanie napr. v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
pristahovalec - asi si tam bol dávnejšie v tej oblasti Dvory - včera som sa tam bola pozrieť a začali tam stavať aj tehlové domy.. ale pôvodný projekt bol ako píšeš - montované..no asi sa dá s nimi dohodnúť.. čo som pozerala na ich stránke, tak je pár domov predaných.. smrad tam nie je, to je fakt, čo je fajn :-) no ja chodím autom, za chvíľočku som v BA, je to ťah, kde príliš zápchy nie sú, keď, tak až v BA - a aj to idem radšej cez Biskupice, lebo bus chodí cez Vrakuňu a tam to býva horšie.. otázka: kde sú tie jazierka? parčík viem kde, ten je pekný.. no, na to vyžitie tam toho veľa ozaj nie je..mne práve to vyhovuje..tak či tak chodím za všetkým do BA či na nákupy do AT ..
Odpovedať
Ahojte...ja som prave objavila super domcek v hubiciach tak si citam ako sa tam byva....co sa tyka vyzitia ci uz sportoveho alebo kulturneho tak ako hovoris nanynka, to nie je v ziadnej dedine ci mensom meste...a hlavne od jari do jesene bude vyzitia v zahradke az az :D a v zime je tma od piatej takze ak niketo pracuje v ba tak sa vyzije tam....Nikdy som v tej dedine nebola tak ma zaujima ci je tam aspon aka taka obcianska vybavenost (potraviny, lekaren, skolka, zakladna skola....)
Odpovedať
Fakt tu nie je kto z hubic?
Odpovedať
akina, ved si precitaj prispevky a uvidis ze niektori nanyka stavia v Hubiciah a pristahovalec si tam kupil novostavbu tak im skus napisat do IP..myslim ze skola tam nie je alebo len madarska..nie som si ista
Odpovedať
ja pochádzam z Čenkoviec, to sú 4 km od Hubíc.. prekvapilo ma, že sa vám to niektorým zdá ďaleko z BA... najlepšia cesta je: bratislava, most pri Bratislave, z mostu na Štvrtok na ostrove a odtiaľ do Hubíc.... Akina, je tam všetko, škôlka, škola myslím len maďarská, veď sa skús pozrieť na stránku www.e-obce.sk a tam máš napísané všetko....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
janniela - Kúpili ste alebo uvažujete niekto o kúpe pozemku v rámci projektu hubice-dvory? ---- odpovedajte na nick "janniela"
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?