Kúpil si niekto byt či dom v projekte Monari?

Profilova fotka
Ahojte, kúpil si už niekto byt či dom v projekte Monari Slovenský Grob? :-)
Odpovedať
Ahoj, my rozmyslame nad pozemkom v projekte Monari. Mate niekto skusenosti s tymto projektom? Dakujem za kazdy postreh...
Odpovedať
Ahoj, my sme si uz kupili pozemok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, taktiez uvazujeme o kupe domu, vcera sme sa tam boli pozriet. akurat neviem, ci vide lacnejsie kupa uz hotoveho domu alebo kupa pozemku a potom si najst nejaku firmu, ktora by ho tam postavila. neviete ako vysoko je tam spodna voda? a poda, neviete ci su to tiez vysusene mocariska ako na ciernej vode?
Odpovedať
v Slovenskom Grobe je zevraj spodna voda cca. 4-5 metrov. JE to o nieco lepsie ako Cierna voda ale tiez tam chvilu voda stoji na pozemku ked riadne leje. Aspon to bolo moje pozorovanie ked sme v tych lokalitach obehali pozemky a domy. Na druhej strane ked v Ciernej vode este 3 dni po dazdi bola na pozemku voda v Slovenskom Grobe na druhy den uz nebola. Ale to asi nebude dostatocna vypovedacia hodnota. No my sme sa potom pobrali na iny smer kedze v tom case to bolo predrazene a tie obavy ohladom tej vody boli z viacerych zdrojov potvrdene.
Odpovedať
my sme tam chceli kupit pozemok pred dvomi rokmi, ale vtedy tam este neboli inzinierske siete a my sme chceli stavat co najskor, takze neviem v akom stave su tie siete teraz... Tiez sme sa pobrali na opacny smer ako @andrejo :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zacali sme tento rok stavat s Monari, tak ma zaujima, ci sa medzicasom nenasiel niekto, kto tiez s nimi stavia. Zaujimalo by ma ake mate skusenosti a tak podobne. Popripade, kto uz v tej lokalite byva, ako je spokojny...
Odpovedať
ahoj mam tam byt , a uz chyba iba posledna splatka a finalne odovzdanie bytu ( vklad do katastra) no dako sa to zaseklo a neviem kde to stoji uz mesiac ... :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@lillianx ako ste zatial spokojni s domom, uz byvate? mne sa to velmi paci, ale zda sa, ze vsetko je uz predane, najdu sa este asi 2-3 volne domy, ak maju vyvesenu aktualnu ponuku, stranka sa mi zda trochu vagna. Ti, ktori uz byvate, ako sa zijev Slovenskom Grobe? Dochadza niekto do Ba v rannej spicke od 7-9, ako dlho to trva?
Odpovedať
ahoj tych nepredanych domov je podstatne viac min 4bungalovy jeden 2j dom ono na stranke je to ako predane ale iba realitke ktora to ponuka dalej ak by si sa presla pomedzi domy najdes zopar volnych ;-) cestovanie je v pohode zalezi na ktory ides na 7 je to super o 9 uz cakas ale nieje to nic tragicke
Odpovedať
Profilova fotka
@karco Prosím Vás neviete aká je tam % možnosť zastavania pozemku? %Dakujem pekne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
nuz na monari som otvorila temu ... urobte si nazor sami http://www.modrastrecha.sk/forum/novo...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Tak tam by som nekupoval nic. Mate tam vsade spodnu vodu, vsetko je rozmocene a casom klesa pod zem. Co sa tyka oblasti monar, ta je okrem toho ze je postavena na vode, stoji na velkej skladke odpadu, ktora bola roky utlacana. Osobne poznam tie pozemky este z cias, ked tam nic nebolo, iba hromadna skladka odpadu, fakt velka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Pre tých čo ich to ešte zaujíma čast občanov monari ma za to ze developer stavia bytovky na základe stavebných povolení, pričom majú za to že stavebné povolenia sú vydané v rozpore s územným plánom. Vid https://www.facebook.com/niejenamlaho... alebo http://videoarchiv.markiza.sk/video/t... Čast problémy s výstavbou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?