Stolárska preglejka

Ahojte, zháňam nejaké zvyšky, odpadový materiál stolárske preglejky 18mm. Nájdem tu stolara? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od richelina:

Ahojte, zháňam nejaké zvyšky, odpadový materiál …
@richelina stolara tu najdes, ale myslim si ze tu to nefunguje ako na bazosi :-D
Odpovedať

@richelina Aaale čo vlastne zháňaš? Preglejku či stolára ???? 🤣🤣🤣
Odpovedať

@richelina to vieš, aj drevené odpadky dobre horia.. A nepoznám stolára, ktorý by nemal doma krb, alebo niekde v garáži nejakú piecku. Dokonca poznám stolára, ktorý mieša piliny s motorovým olejom, sáčkuje a tým prikuruje.. Teda nechcel by som byť jeho sused, ale funguje tak roky. Energia sa nevyhadzuje, respektíve nedaruje. A či si ochotná platiť za odpadky, to už je iná vec.
Odpovedať

@richelina čo presne zhánaš? Hrúbku a kvalitu relatívne vieme drevina aká? Breza, borovica, dub, buk? Dielce aké veľké, počet? Ja by som na dvojom mieste pozrel alebo navštívil nejaký hobymarket a tam si niečo vybral, pochybujem že dnešný trieskari majú preglejky...
Odpovedať
aktualne je to tak drahy material, ze vela odpadu z neho nebude pouzitelneho na nejaky projekt ...
Odpovedať

@richelina Skús sa po okolí popozerať po výrobcoch unimobuniek alebo lodných kontajnerov. Tam sa preglejky používajú na podlahy a niektorý tie odpady ponúkajú za prijateľnú cenu. Používajú síce čierne zo zvýšenou odolnosťou voči vode no možno pomôžu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?