Odpoveď na príspevok od szibiliak:
Tiez mam jednopodlazny dom Stilo. Co konkretne oh… @szibiliak Ahoj neviem ako dat okna na terasu 🙈kedze to bude prelzene obavam sa ze tam bude malo svetla orientacia obyvačky je juh a zapad tak ak mas predlzenu obyvačku zaujimalo by ma ako to mate poriesene s oknami mozes mi poslat aj foto v sukromnej sprave ?ďakujem 🙂Odpoveď na príspevok od lta:
@szibiliak Ahoj neviem ako dat okna na terasu 🙈ke… @lta Presunuli sme si francuzske dvere smerom na buducu terasu. Na bocnu stranu obyvacej izby (na tu dlhu stenu) sme dali okno. Rovnako velke ako je v kuchyni. Treba si vsak zvazit, kam das okna, aby si ich nemala na severnej strane, to nas problem ale nastastie nebol..Odpoveď na príspevok od szibiliak:
@lta Presunuli sme si francuzske dvere smerom na … @szibiliak no ten sever je naš problem to je strana kde bude kuchynske okno cize sever nič nebudeme pozerqt s obyvačky na betonový plot 🙈 ... a ak dame terasove dvere na zapad a na juh tiež neviem ako bude ta obyvacka vyzerat s rohovim gaucom pred oknami nikde som nenasla foto z vnutra len z vonka 😏 a kuchynu si ako poriešil nemozes poskytnut foto ? 🙏