Odpoveď na príspevok od juanex:
Somarina celý labák. Zatiaľ máme technológie ma m… @juanex No keď si tak odborne zdatný,skús vysvetlit 1 úplne jednoduchý fakt: Pripusťme to,čo hovoríš,prečo potom čínska strana odmietla vpustiť inšpektorov WHO,odmieta spoluprácu s US orgánmi a pod.? Však skús tvoje poznatky/ názory konfrontovať s odborne zdatnými autoritami z domova a zahraničia,a výsledky nám odprezentuj. Vopred sa teším. Mňa ako laika napadne len 1 vec. Qui bono,komu to prospelo,ktorá krajina z pandémie najviac vyťažila. Túto otázku si právnici vždy pri takomto podozrení položia... Pre tvoju info,jediná ekon.veľmoc,kt.zaznamenala ekon.rast v 2020 bola Čína... A ako vieme,vždy ide len o peniaze,platí celé tisícročia.Odpoveď na príspevok od andynr:
@juanex No keď si tak odborne zdatný,skús vysvet… @andynr a o moc.. Vždy ide o moc, peniaze a sex = 3 základné potreby psychopata :=)Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 až na to, že o depopulácii som nič nena… @gadefox nepochybne ... ľudstvo je škála.. my sa ale nebavíme o nejakej genocídnej depopulácií , ktorá je bežná pre spoločenstvá od vzniku civilizácií (vždy bolo aj evolučne do istej miery výhodné vyvraždiť konkurentov a zaujať ich zdroje -rozumej v praveku náleziská kameňa, lovné revíry -zdroje) my sa ale bavíme o depopulácií v zmysle globálnom... t.j. tajná elita pár vyvolených snová plány na vyvraždenie ľudstva -komplet a zo zeme spraví nejakú orwelovskú zoologickú záhradu ... Inak to nie je výsada len konšpirátorov, o tom drístajú už aj liberáli ako Arpi Šoltés , nedávno niečo hovoril v kontexte Elona Muska ala sociálneho inžiniera, a iných "zainteresovaných" intelektuálov, ktorí by si možno priali v kontexte environm,entálnych záťaží možno zemi "odľahčiť" a mnoho aj kniha sci-fi od slov. autora napr. jakub filo ... operuje tiež s takou depopuláciou a to nie je konšpirátor :) Takže ako zas tieto teórie razia rôzni extrémisti Bavili sme sa ale o Covide prípadne vakcínach... žeby toto bol nejaký nástroj na depopulačné ciele je značne bludno-konšpiračné tvrdenie... samozrejme verím v to čo si napísal, existuje škála ľudí ale v prípade psychológie a konšpirácií musí platiť, resp. je dobre sa pridržiavať : tzv. occamovej britvy t.j. -ak máme viacero možných vysvetlení javov, zvyčajne je správne to najjednoduchšie – také, ktoré robí najmenej zbytočných predpokladov.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@andynr a o moc.. Vždy ide o moc, peniaze a sex =… @gadefox "Vždy ide o moc, peniaze a sex = 3 základné potreby psychopata" - cize vzdy ide o obmedzenu verziu cloveka - moc (ego), peniaze (ego), sex (ego, nevyuzita energia tvorcu). A preco to vsetko? Lebo (vacsinou) zabudol, aku "hru" v materialnom svete (iluzii) hra.Odpoveď na príspevok od petersd:
Nemôžem si pomôcť, ale pri tomto článku som si ne… @petersd zas kravina zo sračkowebu...Odpoveď na príspevok od juanex:
Somarina celý labák. Zatiaľ máme technológie ma m… @juanex v hĺbke brazílskych pralesov, v permafroste a na iných ľuďom nedostupných miestach ešte čaká "na príležitosť" veľa prekvapení.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@juanex v hĺbke brazílskych pralesov, v permafros… @starysomar Ta toto napr. z Nočníka N, alebo Haktualít veru nemáš. Oni vedia len politicky rozduchávať proti Slovensku. Priznaj sa, že Ty kukáš po nociach Votrelcov dávnoveku, že?Odpoveď na príspevok od durino:
@gadefox "Vždy ide o moc, peniaze a sex = 3 zákla… @durino v princípe áno, len pár pozn.: 1) Sme zvieratá, takže sex je stále aj pre ľudstvo nástroj na rozmnožovanie (= ďalšia generácia). Viktoriánsku dobu, keď si pomyslel na sex a bolo to považované za niečo nehorázne, už máme dávno za sebou. Sex je úplne normálna vec. Rozhoduje primeranosť. Psychopat potrebuje neustály prísun sexu (nové partnerky/partnerov) a ak sa stane nehoda, ide ďalej - nemá záujem vychovávať potomkov alebo len okrajovo (hodne znednodušené). 2) Bez ega, by si sa psychicky rozpadol (smer Pezinok). Pretože ego ťa okrem iného definuje. Bez ega by si sa nemal o čo oprieť. Musel by si si vybudovať iné ego (reálne, v súlade s tvojou dušou) a to je veľmi bolestivý proces. Človek s malým egom je submisívny, neistý, nerozhodný. Človek s veľkým egom je ego-ista, sebec, narcis. Nebezpeční sú obaja, podľa mňa. Takže znova, primeranosť a jej celoživotné hľadanie..Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Ta toto napr. z Nočníka N, alebo Hakt… @petersd "politicky rozduchávať proti slovensku" toto svojho času trepal mečiar... všetci, čo upozorňovali na mafianske rozkrádačky označoval za protinárodné a protislovenské živly... toto robí aj teraz hranol...Odpoveď na príspevok od petersd:
Nemôžem si pomôcť, ale pri tomto článku som si ne… @petersd Toto mi pise Wikipedia:cz24.news je jeden z nejaktivnějších dezinformačních webů v češtině. Přináší velké množství dezinformací a konspiračních teorií v souvislosti s pandemií covidu-19 a patří k nejvýznamnějším tuzemským šířitelům ruské propagandy. A sme na zaciatku:pri konspiraciach...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd "politicky rozduchávať proti slovensku" … @dexter89 Och, priateľu,.... koľko je len v Tebe politickej nenávisti (?)Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@petersd Toto mi pise Wikipedia:cz24.news je jede… @kuracinarez a ten, kto dal tento "posudok" je vlastne kto ?Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd "politicky rozduchávať proti slovensku" … @dexter89 offtopic: myslíš, že v ČR vyhrá Babiš (nechcem sa pustiť do jeho hodnotenia), len aká je tam terazky nálada? Nesleduem to..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 offtopic: myslíš, že v ČR vyhrá Babiš (… @gadefox Neboj, korešpondenčné voľby to istia... A keď náhodou predsa len niečo kichne, tak "demokratickým" spôsobom neuznajú výsledky a voľby sa budú opakovať. Pre istotu potom ešte aj odsúdia vážnych protikandidátov, čo im znemožní účasť v nasledujúcich voľbách.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kuracinarez a ten, kto dal tento "posudok" je vl… @petersd Precitaj si napr.Wikipediu,su tam zdroje.Ale skor ma zaujal tvoj clanok,ktory si mozes polozit na piedestal investigativnej zurnalistiky.Fakt mi unika pointa clanku.Chlapec sa kupal,mozog mu napadli ameby volne zijuce v pode a vode.A co s tym ma ockovanie?Pitva nebola,ale oni vedia ze za to moze ockovanie?Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Neboj, korešpondenčné voľby to istia... … @petersd zasa fabulácie ... toto trepali aj u nás že voľby sú dobredu zmanipulované ! a čo ? Keď zrazu vyhrali každý držal papule a už o zmanipulovaných voľbách ani chýru ani slychu ... na dlažobné kocky pred úradom vlády si ešte pamätáte? Na prevrat gruzínskych légií si ešte pamätáš? Tak čo ? ja mám krvavé oči hej? ja len poukazujem na nezrovnalosti medzi rečami a realitou... len keby aj vy ste mali dlhšiu pamäť a očúvali tých vašich politikov pozorne a potom ich konfrontovali s realitou tak by možno bol svet krajší... @gadefox popravde českú politickú scénu nejak nesledujem... hej asi vyhrá Babiš ... problém je že aj u nás, napriek tomu, že možno tak pôsobím a petersd ma už dávno zaškatuľkoval, ani ja neviem koho voliť! a nemyslím si, že súčasná opozícia je nejaká "výhra" smerom k prosperite... ale zas kvôli tomu sa nebudem slepo zastávať zlodejov... tí tu už vládli 15 rokov mali možnosť ukázať čo vedia a teda moc toho neukázali ... tak nech idú od kormidla ... to je moj názor a Česi sú na tom podobne Babiš žiadna výhra zas ten Fiala a spol... detto z blata do kaluže... politika sa aj u nás vyprázdňuje... to je presne vina aj zriadenia celkovo... je jednoduchšie spoločnosti "predávať" progresívne ideologické floskuly, ako sociálnu politiku a zvyšovanie životnej úrovne... 30 rokov počúvame o uťahovaní opaskov... ja mám pocit, že tie opasky už niekoho pomaly na polku trhajú, ale z úst politikov počúvame stále to isté: recesia, kríza, konsolidácia, uťahovanie opaskov atď...Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@petersd Precitaj si napr.Wikipediu,su tam zdroje… @kuracinarez veď predsa za každé úmrtie od čias covidu môže u očkovaných očkovanie... to je predsa jasné ... 5 rokov po očkovaní minule u nás niekto dosktal infarkt a prvá otázka jednej pani na ulici: "Bol očkovaný? " ... ja sa len pýtam ako pišta: "Dokedy? Dokedyyyy?"Odpoveď na príspevok od dexter89:
@kuracinarez veď predsa za každé úmrtie od čias c… @dexter89 S touto diskusiou to potiahneme min.do Vianoc... Akebo až sa admin vráti z dovol....😁😁😉Odpoveď na príspevok od starysomar:
Alebo nie je na dovolenke a perfektne sa baví. To… @starysomar Že by sme čochvíľu potrebovali IQ testy pri registr.ako na zbroják? Nuž,aj pero môže byť zbraň...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@durino v princípe áno, len pár pozn.: 1) Sme zv… @gadefox 1) No, zvierata sice nie sme, ale chapem, co si chcel povedat. Suhlasim, len vsetko s mierou. Ide o to, ze s kazdym sexom prichadzas o energiu, ktora ta vie duchovne pretvarat (sexualna energia je stvoritelska energia) - doslova ju vyminies v "nizsej rovine". 2) Ono sa ani neda fungovat uplne bez ega, to je vzdy v cloveku pritomne, ale ide o to, si byt toho vedomy a ci ta to ego vedie (v rozhodovani a cinoch), alebo ta uz vedie tvoja vyssia podstata (vyssie Ja). Vyssie Ja je "idealnou nahradou" toho nizsieho ja - ega a ked s nim budes v sulade (robis to, co ti hovori), ides vzdy "spravnou cestou", lebo je v sulade s tvojou dusou. Ale mas pravdu, ze k tomu vyssiemu Ja nie je uplne jednoducha cesta, nizsie ja (ego) bude "bojovat" a nebude sa chciet vzdat kontroly.Odpoveď na príspevok od durino:
@gadefox 1) No, zvierata sice nie sme, ale chapem… @durino Čo si tým vlastne chcel povedať?Odpoveď na príspevok od andynr:
@durino Čo si tým vlastne chcel povedať? @andynr Odpovedal som na prispevok od gadefoxa. Ak si nepochopil - idealne je riadit sa svojou vyssou podstatou, nie nizsou (naucene reakcie, prizemne tuzby). To nas odlisuje od zvierat. Naucit sa rozlisovat, "odkial fungujem", ale toto je narocnejsia cast cesty sebapoznania. Lebo, ak budes fungovat zo svojej nizsej podstaty, nielenze si vacsinou skodis, a ani o tom nevies, ale si aj idealny nastroj v rukach tych, co vedia, ako riadit masy. "Chlieb a hry" stacia na to, aby ta niekto riadil a rozhodoval o tebe bez toho, aby si si to uvedomil, alebo, aby si vedel, co sa s tym da robit. Ak fungujes zo svojej vyssej podstaty, nemoze ta uz riadit nikto "tam vonku".Odpoveď na príspevok od durino:
@andynr Odpovedal som na prispevok od gadefoxa. A… @durino No zase som múdrejši... A teraz reaguješ zo svojej nižšej či vyššej podstaty,keďže reaguješ na okolitý jav a teda si len súčasť/ nástroj akt.diskusie?Odpoveď na príspevok od durino:
@andynr Odpovedal som na prispevok od gadefoxa. A… @durino ze ty si ten co stoji pred obchodom, pripadne podomovo ponuka "playboy"Odpoveď na príspevok od durino:
@andynr Odpovedal som na prispevok od gadefoxa. A… @durino By ma zaujímalo, k čomu je dobrý tento hmotný svet, keď moja podstata je teda existovať ako moje vyššie ja? Aby som sa "vyvinul" z "nižšieho Ja" na to "vyššie Ja"? Ak by to bol uvedomelý konštrukt iného vyššieho či skôr možno "najvyššieho Ja", či "najvyššieho On", nemá to zmysel. Je len jedno "Ja". A len to jedno "Ja" rozhoduje o tom, čo spravím. A ak spravím niečo "zlé", "nesprávne", nemôže za to moje "nižšie Ja". Môžem za to ja sám. A len ja sám sa rozhodujem, ako sa budem správať. Predpokladám, že teraz napíšeš, alebo si aspoň budeš myslieť, že toto píše práve to moje "nižšie Ja".Odpoveď na príspevok od starysomar:
Alebo nie je na dovolenke a perfektne sa baví. To… @starysomar uz som len cakala kedy sa to zvrhne k "frekvenciam prezivania v inych dimenziach". A uz to tu mame :-NOdpoveď na príspevok od zita19:
@starysomar uz som len cakala kedy sa to zvrhne k… @zita19 Smerujeme k prapodstate,k našim vyšším sféram. Ako vidíš, MS sa vyvíja k jasnému evolučnému progresu. A ak boh dá/ to vyššie ja,aj k revolučnému.🤣🤣🤣🤣🤣 Čo tam po nejakej stavbárčine...Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.