Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !
Je X prípadov mladých novinárov, aktivistov, ktorí obrazne chceli bič a palicu na neočkovaných a náhle zomreli napr. ako ten 33 ročný novinár, ten sa ešte v záhrobí hanbí, aký bol vtedy hluchý, slepý a zadubený.
Koľko je X" Zas iba kecy...

Odpoveď na príspevok od technik007:

@duzu ""neočkovali sa líšky ale ľudia, líšky tak …
@technik007 u nás tak otravu na potkany a zaberala a vakcína reaguje rovnako i na líšky či inú zver tak isto ako na človeka?, jeden čas som robil v Biotike, tam testovali asi na všetkých, najviac náchylné boli asi zajace, dnes divého ani nevidieť , niekedy ich bola kopa, najviac vydržia asi potkany, potvori majú ochutnávačov ak jeden pošiel ostatné zmizli, bežne sa vynašiel produkt ktorý ničil bežné baktérie, no časom mu bol potravou a tak sa museli stále striedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@technik007 u nás tak otravu na potkany a zaberal…
@duzu "najviac vydržia asi potkany, potvori majú ochutnávačov ak jeden pošiel ostatné zmizli,"" Ja na záhrade som mal tiež tieto "milé" tvory, ale dal som im "chutné" modré vankúšiky ktoré im chutili nesmierne... Teraz nemám ani jedného čo by som spozoroval,ale mám pripravenú aj vzduchovku... Pár som ich pred tým dal dole...Teraz ich pohostím...

Odpoveď na príspevok od zita19:

Neviem po akych doktoroch vy chodite, za posledne…
@zita19 Tiez mi je to divne.Ale ok.Moja skusenost je,ze za posledne 4 roky som bol 2x na preventive u obvodaka,2x z prace plus nejake odborne vysetrenia a nikde ani raz otazka ohladom ockovania.Moja najblizsia rodina to iste.

Odpoveď na príspevok od technik007:

@duzu "najviac vydržia asi potkany, potvori majú …
@technik007 sadra c cukrom, potom maju krapet tvrde sranie...

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@andynr @rapidek Ale to su take Vaše typicke nel…
@dexter89 https://www.facebook.com/investigativ...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od andynr:

@dexter89 https://www.facebook.com/investigativn…
@andynr ta pani nevie kde je sever
Nie len to - paktuje s mimozemšťanmi 😀

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@andynr ta pani nevie kde je sever
@yuri66 Aj niečo k veci vysúkaš z rukáva p.odborník?
Profilova fotka

@yuri66 Aj niečo k veci vysúkaš z rukáva p.odbor…
@andynr ti nestači že kapacity z KU v ČR a SAV z nej maju srandu

@andynr ti nestači že kapacity z KU v ČR a SAV z …
@yuri66 Tebe ano,mne nie. Máš s tým nejaký zásadný problèm? Ak áno,neostáva ti iné ,len sa s tým vyrovnať.

@andynr ti nestači že kapacity z KU v ČR a SAV z …
@yuri66 polemizovať s hlupákmi - škoda času. Kapacít sa boja, veria seberovným - hlupákom.
Tak na keru onu davali robit analyzu vakcin SAV,ked uz dopredu avizovali,ze vysledkom nebudu doverovat?Navyse podla toho co hovori Pekova,analyzovali nespravne vzorky.Tie spravne ma ona vo svojom laboratoriu.Dopredu vedeli,ze vyhadzuju 350 000?My mozme konsolidovat a v state sa vyhadzuju peniaze hore fujaru.Kto to zaplati?A premier este obhajuje Kotlara,ze je to spravny chlap a vzdy ho bude podporovat a nedopusti jeho mozne odvolavanie.Ved ked zas koalicia drzi na takych...tak ho musi obhajovat.Ale jeho volicom to uplne staci.
Profilova fotka

@yuri66 Tebe ano,mne nie. Máš s tým nejaký zásad…
@andynr ale ja nemam problem ani s tebou, kludne si vypisuj co len chces, stranky ako zjem aj vlek, hladne spravy , facebook je presne na to urceny, dezo s araňou tam maju okolo 100t prispevkov, takze smelo nejake pridaj aby si nezaostaval

@andynr ale ja nemam problem ani s tebou, kludne …
@yuri66 Takto,svoje stupídne provokačné príspevky si nechaj pre toho,kto ťa ráno obúva. Kľudne odpíš ak si svojim vnímaním niečo z toho nepochopil. Pravdu povediac,ani by som sa nedivil,keď vidím tvoj geograficky pôvod.
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@yuri66 Takto,svoje stupídne provokačné príspevk…
@andynr to by ma zaujimalo ako si vydedukoval geograficky pôvod.

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

Tak na keru onu davali robit analyzu vakcin SAV,k…
@kuracinarez To netvrdí len Peková,ale aj ďalších 12 certif.pracovísk. A len tak na margo,Pekovú išli upáliť,keď v 2020 predpokladala umelý pôvod sars. Strašný hoax...vtedy. A dnes? Ofic.stanovisko US, o.i.....
Profilova fotka

@kuracinarez To netvrdí len Peková,ale aj ďalšíc…
@andynr netaraj blbosti, to ti tak zozeru na zjem aj vlek
Pekova je vysinuta. Davno.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od toky1:

Jehovisti tiež napr. odmietajú transfúziu 😄 veď t…
@toky1 No ja neviem ale byť miliardár čo chce zničiť populáciu (vyvraždiť) tak neviem neni jednoduchšie napr. vypustiť nejaké látky do verejného vodovodu? Abo piva? 😀 však razom by bolo po polovici populácií... Ak by nás chcel niekto vyvraždiť, spôsobiť neplodnosť je XY jednoduchších a nenápadnejších metód... či je logickejšie vytvárať pandémiu a vakcíny, ktoré aj tak polovica civilizácie nechce?
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Pekova je vysinuta. Davno.
@starysomar @andynr a to majú aj inú vedkyňu v talóne jak Pekovú? -Po pandémii sa začala angažovať v ezoterike a pseudonáboženských myšlienkových smeroch. Napríklad tvrdí, že pandémia bola "testom vedomia" zo strany Stvoriteľa. Takisto vyznávala záujmy o AllatRa, reptiliánov či národy (napr. Slovanov ako "najstaršie etnikum po Atlantíde"), pričom Ježiša Krista označila za „fenotyp árijca“. ako toto má byť vedec? však to polovica hospitalizovaných na psychiatrii v Pinelke má lepší profil jak tuto pekova

@andynr netaraj blbosti, to ti tak zozeru na zjem…
@yuri66 Tak zjedz: Covid-19: US Energy Department assesses virus likely resulted from lab leak, furthering US intel divide | CNN Politics https://share.google/j6IjQn6lgC4EkrDcc
Pustil som si to video tej vedkyne a zacal sa mi rosit monitor,uz aj na oblohe nieco vidim.Idem si teda zaoctovat....
Podozrenie na únik z labáku bolo už na začiatku. Jednak šetrili na ochranných pomôckach, taktiež nepredpokladali možnosť prenosu na ľudí tak si moc nerobili ťažkú hlavu s bezpečnosťou. Čítal som to kdesi už dakedy koncom marca 2020. Súdruhovia zatĺkali čo sa dalo.
Profilova fotka

@yuri66 Tak zjedz: Covid-19: US Energy Departmen…
@andynr a čo tým chtěl básník říci? v čom má byť to "šokujúce odhalenie"? "Dva zdroje uviedli, že ministerstvo energetiky v spravodajskej správe usúdilo, že má „nízku istotu“, že vírus Covid-19 náhodne unikol z laboratória vo Wu-chane." A pointa tejto "šokujúcej" správy má byť aká? 😀

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@andynr a čo tým chtěl básník říci? v čom má by…
@dexter89 Nízka miera len preto,že nie sú priame dôkazy- dôvod - neochota resp.veľmi nízka miera spokupráce čínskych orgánov( logika v tom je,hrozili by obrovskè reštrikcie..) Každopádne to nejde vylúčit,to je tá pointa. Už sa to totiž nevníma ako hoax/ konšpir.,ale ofic.pravdepodobná príčina. A to je v porovnaním s prvotným prístupom obrovský posun a rozdiel. Detto ako napr.Soros a jeho aktivity. Donedávna konšp./ hoax,akt.výzva k trestnému stíhaniu od prez.US. Zjavný to posun aj v tom... Treba byť trpezlivý,dozvieme sa časom všetko.
A aky je rozdiel v tom,ci virus unikol z laboratoria alebo nie?Ved od zaciatku sa hovorilo o obidvoch variantoch.Nezabudajme,ze sa bavime o Cine.Pravda aj keby bola akakolvek a Cina to bude chciet popriet tak cely svet sa moze aj na hlavu postavit.

A aky je rozdiel v tom,ci virus unikol z laborato…
@kuracinarez Iste. Preto napr.neumožnili nezávislé vyšetrenie zo strany WHO... Ak by sa to totiž pteukázalo,tak by Čine hrozili vážne právne následky,niečo v zmysle reparačných náhrad.

A aky je rozdiel v tom,ci virus unikol z laborato…
@kuracinarez no rozdiel je ten, že keby príde prirodzene z netopiera, tak je to proste náhoda. Keď to prišlo z labáku, otázne je, načo ho tam namiešali.... Či aj tam ho namiešali náhodou?

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?