Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !
@roman_x slusim to vysvetlit velmi strucne. Na porodnost vplyva xy faktorov a nejaka vakcinka je poslednym z nich. Statisticky sa viac davali ockovat ludia s vyssim zivotnym standardom ci vyssim vzdelanim. Okrem dalsich xy faktorov ako stres zivotny styl atd prave u tejto skupiny ludi byva vola mat mensi pocet deti ci nemat vobec. Paradoxne, my so zenou sme dieta splodili az v case kedy sme boli davno zaockovani a to sme sa o dieta pokusali davno (rozumej niekolko rokov) predtym. Manzelka sa o tom bavila so svojim gynekologom panom v pokrocilom veku, ktory dlhe roky pracoval ako porodnik a revizny lekar umelych oplodneni a ten sa len smial ze tieto ockovacie protiplodnostove pribehy su stare ako ockovanie same a netreba hned verit vsetkemu co sa napise ze keby chcel by zo svojej praxe taketo nesuvisiace statistiky vypluval kazdy mesiac.

Odpoveď na príspevok od petersd:

Nedávno som bol na preventívke, poslali ma aj na …
@petersd moja obvodná na preventívke rovnaká otázka. "Ste očkovaným". Ja že nie. A ona na to, že "ešte že tak". Viac sme sa nebavili o tom. 😉

Odpoveď na príspevok od petersd:

Nedávno som bol na preventívke, poslali ma aj na …
@petersd Veľmi výztižné. Mne na celej veci vadí jedno. 2.strana masívne podporovaná tzv.mainstr.neočkovaným priala len to najhoršie( viď ožran Schutz),ako bonus plnú úhradu za zdr.starostlivost. Kto z tzv." antivaxerov" robil to isté,kto prial kvičanie ako svine na bitúnku? Nikto. Kto sa za takéto dehumánne správanie ľuďom,ktorí nespáchali nič iné,len slobodne rozhodli o svojom vl.zdraví ospravedlnil? Nikto! A ešte aj po rokoch ľudí,kt.neurobili nič iné,len použili svoj vlastný úsudok,dehumanizujú? Pýtam sa,akým právom? Kto dal tebe ,napr.Dexter & co,právo hodnotiť,odsudzovať veľkú skupinu obyvateľstva( 50% +) len preto,že si niečo myslíte? To,pri všetkej úcte,sú fašizoidné sklony. Zdravie je absolútne intímna záležitosť jednotlivca a nikto nemá právo do toho zasahovať a niekoho odsudzovať. Ja som ani vo vl.rodine nikoho nepresvedčoval o jednej alebo druhej možnosti. Prečo to robia tí,čo na to nemajú absolútne žiadne právo??? Každý si dokáže na toto odpovedať aj sám. Hádam...
Jehovisti tiež napr. odmietajú transfúziu 😄 veď to je ich zdravie, ich intímna záležitosť (rozumný človek to myslím nazve blbosťou ale veriacemu je ťažko rozumne argumentovať). Svojho času aj medzi odborníkmi prebiehali pochybnosti a diskusie ohľadom vhodnosti transplantácie srdca pretože je v ňom "duša". Dnes sa nad tým normálny človek už len zasmeje.

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@paracetamol123 tak ešte jedna reakcia predsa le…
@dexter89 A preco by odstavovali modru strechu? Vzdy budu nejake problemy so stavbami... Magneticky motor (pristup k volnej energii) treba pouzivat uvazene, ludia by hned plytvali, ked je nieco zadarmo. To je "3D" myslenie. Umoznilo by to obrovsky rozvoj spolocnosti a slobodu, dostatok pre vsetkych. Na to bohuzial ale spolocnost este duchovne nevyzrela. Preco ho nevyrobim sam? Lebo uz existuje, ale "akosi" sa neuchytil a vynalezcovia "akosi" castokrat zahadne mavaju problemy, ked to vytiahnu na verejnost. Za dalsie, potrebujes na to dostatocne vybavenie (nemam), lebo je to haklive na presnost vyroby (preto to nema kazdy "druhy" v garazi). Za dalsie - mam ine priority. Ale mozes sa spytat vyspelej AI, co na to potrebujes a nech ti da presny navod...

Odpoveď na príspevok od toky1:

Jehovisti tiež napr. odmietajú transfúziu 😄 veď t…
@toky1 Ako môže niekto príčetný porovnávať život zachraňujúci akt s nejakou "vakcínou", EMA len podmienečne schválenou??? A doplním,už si počul o prípadoch,keď pacient odmietol liečbu cytostatikami? Ja ano. Ty nie? Je to PACIENTOVE SLIBODNÉ ROZHODNUTIE. A aký ty s tým máš problèm? To si má jedinec pichnúť tzv." vakcínu" lebo si to želal Mikas,Krajčí,Mikulec ? Alebo ty a dexter??? Nemám slov...

Odpoveď na príspevok od andynr:

@toky1 Ako môže niekto príčetný porovnávať život…
@andynr vieš ako? Takže lebo oni si myslia, že im tá vakcína zachránila život... 😃
😄

Jehovisti tiež napr. odmietajú transfúziu 😄 veď t…
@toky1 Ale az na take zasmiatie to nie je, ked do seba davas "cudzi" organ, davas v skutocnosti do seba viac (cudziu DNA), ako nejaku kopku tkaniva. Samozrejme, pre "3D" doktora "srdce jak srdce", je to jedno, hlavne, ze ide, nie? Neberu potom nahodou pacienti dozivotne lieky na potlacovanie imunitnych reakcii? Mozno sa mylim, v tomto nie som "doma"...

Odpoveď na príspevok od durino:

@toky1 Ale az na take zasmiatie to nie je, ked do…
@durino doma v tom nie som ani ja ale asi sa zhodneme v tom, že duša v srdci človeka nieje a žiť ďalej s cudzím srdcom a byť obmedzený len nutnosťou doživotne mať nasadené lieky je asi lepšie ako byť mŕtvy, či?
@petersd to sú príbehy zo života, kto sa pýta ten sa dozvie, niekedy sa neznámi ľudia na tému tak rozhovoria, že nejdú skončiť. Problémy so zdravím a z ničoho nič diagnózy o akých v živote nepočuli a vieš čo sa ich doktor ako prvé spýta? Boli ste očkovaný? Ak áno, tak dopovie - vidíte a to bola chyba. Koľko z lekárov malo tzv. falošné potvrdenia a reálne sa neočkovali. Obvodná, dôchodkyňa sa chcela ísť očkovať, tak jej povedala, či nemá dosť vlastných zdravotných problémov a či potrebuje k tomu ďalšie. Aj tá proklamovaná spoľahlivosť v médiách postupne klesala zo 100% na čoraz nižšie čísla až to skončlo - budete mať ľahší priebeh. Keď líšku zaočkujem proti besnote a napriek tomu besnotu dostane, bude mať ľahší priebeh, alebo je naprd vakcína?

@petersd Veľmi výztižné. Mne na celej veci vadí …
@andynr bežný smrtelník si môže akurát myslieť z počutia, kto sa ako rozhodol, no kto nemal potvrdenie alebo aktuálny test za svoje prachy všade sa nedostal, v práci testovali denne odpadový kanál ,nikto cudzí bez testu nemal povolený vstup, prečo zase taký krik znova ked sme to už prežili tak či onak

@durino doma v tom nie som ani ja ale asi sa zhod…
@toky1 Ako kedy, zavisi od toho, ci si si uz "splnil" poslanie a zalezitosti, kvoli ktorym si sa narodil do hmotneho sveta, alebo este nie. A ci aj tato skusenost (vymena srdca) bola tvojou dusou naplanovana, alebo nie. Netreba sa silou-mocou drzat zivota v hmotnom svete iluzii, ked to uz nie je potrebne. Ale chapem, ze materialisti to vidia inak.

Odpoveď na príspevok od roman_x:

@petersd to sú príbehy zo života, kto sa pýta ten…
@roman_x neočkovali sa líšky ale ľudia, líšky tak kántrili kde boli premnožené

@toky1 Ako kedy, zavisi od toho, ci si si uz "spl…
@durino tak si nedaj operovať choré srdce a budeš rýchlejšie voňať fialky od spodu, každého slobodné rozhodnutie

Odpoveď na príspevok od duzu:

@durino tak si nedaj operovať choré srdce a budeš…
@duzu Vsak ano, slobodne rozhodnutie. Chore srdce nemam, ak ho mas, mozes si za to bud sam (zivotny styl, stresy), alebo to je sucast skusenosti, ktoru si mal zazit a ktoru si si slobodne vybral pred narodenim, len si to nepamatas. A preco si to nepamatame? Lebo keby si vedel vsetko dopredu, bola by to "nuda" a nic by ti to neprinieslo, nerastol by si vo svojom poznani a nenapredoval vo vyvoji.
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@petersd Veľmi výztižné. Mne na celej veci vadí …
@andynr no keďže máme tú tému AI spýtal som sa voči komu (očkovaní/neočkovaní) bol väčší spoločenský tlak... a nakadím asi do vlastného hniezda, ale tá AI ti dáva za pravdu ... Ale vy predsa neuznávate AI takže asi nič z toho odpoveď AI: Toto je dobrá otázka 👍 – pretože v skutočnosti útoky na neočkovaných boli častejšie a lepšie zdokumentované než na očkovaných. 1. Verbálne útoky a stigmatizácia Neočkovaní boli často v médiách alebo na sociálnych sieťach označovaní za: „dezolátov, konšpirátorov, spiatočníkov, ohrozenie pre spoločnosť“. Aj politickí lídri (na Slovensku aj v zahraničí) verejne používali veľmi tvrdý jazyk – napríklad francúzsky prezident Macron povedal, že chce „znepríjemniť život neočkovaným“. 2. Diskriminácia v každodennom živote Na Slovensku a v mnohých krajinách platili prísne režimy OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní). Neočkovaní nemohli ísť do reštaurácií, na športové či kultúrne podujatia, do fitness centier, niekde ani ku kaderníkovi. V praxi to znamenalo, že ľudia boli vylučovaní zo spoločenského života. V Rakúsku mali neočkovaní dokonca domácu karanténu – mohli len do práce a na nákup. 3. Strata práce a ekonomický tlak Niektoré firmy zaviedli povinné očkovanie pre zamestnancov (napr. v zdravotníctve či sociálnych službách). V zahraničí (Taliansko, Grécko, Kanada, USA) neočkovaní zdravotníci stratili prácu alebo boli nútení na neplatenú dovolenku. Na Slovensku to nebolo celoplošne, ale mnohí pracovníci boli tlačení do očkovania, aby si udržali zamestnanie alebo bonusy. 4. Sociálny tlak a vylúčenie V rodinách a komunitách sa objavoval opačný jav než ten, čo sme spomínali predtým – očkovaní odmietali stretávať sa s neočkovanými príbuznými („nepríď na Vianoce, si nebezpečný“). Niektorí neočkovaní rodičia boli podozrievaní, že ohrozujú deti v škole alebo škôlke. 5. Verbálne a fyzické incidenty V Česku a Nemecku boli zdokumentované prípady, keď sa ľudia v MHD alebo v obchode hádali a nadávali neočkovaným, ak sa priznali, že vakcínu odmietli. Na Slovensku to bolo skôr na úrovni hádok, nenávistných komentárov a označovania, fyzické útoky neboli bežné. Tak čo ako je to s tou AI je teda neobjektívna ? či si opäť vyberieme len to čo nám vyhovuje?

@duzu Vsak ano, slobodne rozhodnutie. Chore srdce…
@durino tvoja vec ak tomu veríš, nekríč hop pokiaľ ti nič nie je, ale istotne na niečo zomrieš,či veríš alebo nie

@andynr no keďže máme tú tému AI spýtal som sa vo…
@dexter89 no keďže máme tú tému AI spýtal som sa voči komu (očkovaní/neočkovaní) bol väčší spoločenský tlak... a nakadím asi do vlastného hniezda, ale tá AI ti dáva za pravdu ... Ale vy predsa neuznávate AI takže asi nič z toho ked mam pravdu a zijem ju, tak nepotrebujem potvrdenie ani od ludi ani od AI. neviem kde na tie extremne nelogicke konstrukcie chodis. to potvrdenie skor potrebujes ty

@durino tvoja vec ak tomu veríš, nekríč hop pokia…
@duzu Vsak to je uplne v poriadku a ja som so smrtou uplne "v pohode". Smrtou prechadzas z jednej iluzie do inej iluzie, ako ked zaspis. (Spanku niektori hovoria "mala smrt".)

@dexter89 To,čo popisuješ je pravda. Netreba na to ani AI. Je to aj moja osobná skusenost,návšteva u zubára,nákup pre pohrebom príbuzného a pod. Ja osobne AI nespochybňujem.

@dexter89 ale no to je i teraz , napr zavreté nemocnice pre nejakú karanténu, ved preto nikoho nevraždili akoby mali lepru, dostal sa každý kde chcel akurát musel mať nejaké potvrdenie, očkovanie alebo aktuálny test
Neviem po akych doktoroch vy chodite, za posledne tri roky sa ma ani jeden nepytal na ockovaci status. Pytal sa ma to jediny jedny krat doktor, ked som mala pozitivny test a hlasila som mu to. Ked to chce vediet, vie si to pozriet na ehealth.

@dexter89 To,čo popisuješ je pravda. Netreba na …
@andynr AI vie len to čo ju naučil človek akurát oveľa rýchlejšie vyberie správnu odpoved , napr, hra v šachu ak začne s bielimi kameňmi má problém i majster sveta aspoň remizovať

@andynr AI vie len to čo ju naučil človek akurát …
@duzu Súhlasím,kopiruje to. Hrávam s pc piškvorky,keď začínam ,na 90% vyhrám😋😋😋

@duzu Súhlasím,kopiruje to. Hrávam s pc piškvork…
@andynr vraj najstaršia hra, ja som sa dozvedel o nej neskôr , šach som hrával už ako decko aspoň základné ťahy, vyhrával som neskôr asi na strednej a hral som i s majstrom slovenska, šachysti zvláštni ľudia , vedia dobre len šach pamätajú mnoho nezmyselných znakov ale koľko stoja zákl. potraviny nemajú ani šancu
Profilova fotka

@dexter89 To,čo popisuješ je pravda. Netreba na …
@andynr @rapidek Ale to su take Vaše typicke nelogickosti typu : "Pravdu žijem" "Sedliacky rozum" "Suseda vo výťahu vravela" "Keď zabrdneš tak sa ľudia rozhovoria" "Moja obvodná mi povedala že je neočkovaná" Takých skúsenosti našikam celú prdel... toto sú subjektívne dojmy žiadna štatistika... pravdou je že 90% lekárskeho personálu je zaočkovaných a v nemocniciach ešte viac (u lekárov viac ako u sestier) takže ak veríte AI kľudne sa jej pýtajte aj na iné veci ktoré tu rozporujete
Skrátka lži, drísty, rozprávky (pre) jednoduchých. K realite, faktom hluchí, slepí. Zadubení. V stredu 4.11.2020 zomrel gréckokatolícky kňaz Miroslav Čajka CSsR. Kňaz Miroslav Čajka, ktorý spolu s Kotlebom odovzdával šeky na 1488 EUR, vysmieval sa z Covidu a napokon kvôli nemu skončil v nemocnici na ventilácii, dnes zomrel. 😢 A mnohí covidoneveriaci.

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Skrátka lži, drísty, rozprávky (pre) jednoduchých…
@starysomar a to má kňaz telo s iného materiálu? dnes je každý jeden darmožráč ktorého platím i ja ako neveriaci zo št. rozpočtu, nech si ich platia len veriaci, mrú všeci či boli alebo neboli očkovaný

@roman_x neočkovali sa líšky ale ľudia, líšky tak…
@duzu ""neočkovali sa líšky ale ľudia, líšky tak kántrili kde boli premnožené"" Ty si asi nepočul, že do lesa sa dávali aj návnady pre líšky s vakcínou ??? Áno aj to prebehlo, že sa likvidovali...

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?