DOM za CENU BYTU - reálne skúsenosti

Plánujeme osloviť túto firmu na stavbu domčeka (+/- 100 m2) z PO a rád by som sa dozvedel o reálnych skúsenostiach, či už pozitívnych, alebo aj negatívnych. Každý príspevok poteší a aj pomôže.
Odpovedať
@marekmisko1 Za malo penazi malo muziky, si pozri ake davaju kurenie, ohrievac na stene za 15€. 10 cm polystyrenu na 25 stenu, to sa neda ani skolaudovat. Je to total lacnota a podstandard.
Odpovedať
No aj presne s tohto dôvodu som začal túto tému, kedže sa mi vidí, že je to slabé a nepostačujúce minimálne zateplenie a aj s tým topením (el.konvektory) ešte nie som veľmi stotožnený. Kedže sa bavíme o nimi ponúkaný Nízko Energetický Dom (NED).
Odpovedať
@marekmisko1 daj link na ten dom som kukol len chvilu na ich faceboku
Odpovedať
tiež som ho videl len na FB
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
nemyslíte vážne že sa nad tým niekto vôbec na chvíľu pozastaví a rozmýšľa nad tým? 😄 už len to že nemajú ani vlastný web ale fungujú na free doméne webnode 😄 😄 😄 ach jaj...
Odpovedať
@zipsuliak mnohym ludom taketo veci nic nehovoria, nejako to neriesia. Mam znamu co vela veci nakupuje uz len podla toho, ze jej nieco vyhodi pri citani clankov ako reklamu. A potom sa cuduje, ked chce nieco reklamovat, ze nema kde ako.
Odpovedať
Neviem neviem, dat si postavit dom firmou, ktora ma rocne trzby mensie, ako priemerny rocny dochodok zavana pruserom: https://finstat.sk/47992999
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?