Skúsenosti s firmou Invest SK rezort

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať či máte nejaké skúsenosti s Invest SK rezort? Poprípade s firmou Alpia?
Odpovedať
Dobrý deň, neviem či ste sa už rozhodli, ale Invest rezort určite nie. Neviem či to môže byť aj horšie. nasľubujú hory doly, ale realita je niekde úplne inde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý večer. Podľa zmluvy sme 2 decembra 2019 mali bývať. Tu je skutočnosť.Urobte si obraz.
Odpovedať
@meko my sme na tom podobne, Pôvodne sme mali bývať ešte august - september. Ďalší termín bol do Vianoc, potom január na 100% a dom k dnešnému dňu vyzerá rovnako. Hrubá stavba so strechou. Zaujímalo by ma, či je niekto, kto s nimi reálne dom aj postavil
Odpovedať
Ahoj,ak mal niekto problemy s f.investrezort bola by som rada keby sa mi ozve.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenus79 Nam zacali stavat dom tento rok, dufam, ze do Vianoc bude. Pokial vsetko spravia kvalitne, to natahovanie casu im bude odpustene. Kamaratovi tiez stavaju dom, uz ma natahane omietky.
Odpovedať
ďakujem za Váš príspevok, u nás sa od októbra minulého roka na dome nepohlo nič. Hrubá stavba so strechou, bez okien. Tiež stále dúfam, že do Vianoc možno budeme bývať 😞 Môžem vedieť od kedy s nimi stavia Vás kamarát, kedy mu začali so stavbou ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@zdenus79 Dobry den, dnes som len nahodou natrafila na tento Vas prispevok, hladala som este nejake nove diskusie k firme Investrezort. Kamarat uz v domceku byva od juna. So stavbou zacali v auguste 2019. My sme mali pravoplatne stavebne rozhodnutie 7.11.2019. Aktualne sme na tom tak, ze nam v decembri osadili okna a dvere. Takze Vianoce sme tam ani v najkrajsom sne nestravili. Tak budem verit, ze o rok uz s istotou budeme zdobit stromcek v nasej novostavbe.
Odpovedať
@jahodisko Dobrý deň, dúfam že Vám to vyjde lepšie ako nám. Zmluvu som s nimi podpisovala vo februári 2018 a do dnes domček nie je hotový z ich strany. Niektoré veci čo nám mali spraviť, sme už aj zrušili, že nebudeme čakať na dom ďalší rok a riešime si ich my. Uvidíme ako to ešte bude, podľa zmluvy sme mali mať povalu komplet po chôdzi a je tam sprístupnený len kúsok okolo schodov z každej strany. Nevedeli sme si to doteraz skontrolovať, keďže tam neboli schody. Nemáme elektriku dokončenú a ani izoláciu okolo základov. Tak ešte riešime tieto tri "veci" a hádam sa čoskoro dočkáme. Vo februári to už budú dva roky 😞 Už sme mali tú česť aj s ich dodávateľmi, ktorých sme vyplácali priamo my. Pretože, ak by som trvala na tom, že ich má platiť Invest Rezort podľa zmluvy, nemáme ani z ďaleka to čo už je. Ale, aby som nezavádzala, v Investe nám to z ceny domu odpočítali.
Odpovedať
Riesil niekto sudne nieco s investrezortom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@misulka22 dobrý den prajem. Len teraz som natrafila na vas prispevok. Ja som s investrezortom riešila sudne vratenie zálohy za dom. Sud som aj vyhrala pred vyše pol rokom a zalohu stale nemam vratenu. Podavala som aj Trestné oznamenie a to nam zamietli.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@misulka22 dobrý den prajem. Ja som s investorom riesila aj sud. Mali nam vratit zalohu za dom. Sud sme vyhrali pred dvomi rokmi a dodnes nemam peniaze 🤬
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?