O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dreveny obklad na vanu - dreveny kryt znacky Hopa - skusenosti.
Dobry den, prosim, ak mate doma dreveny kryt na vanu znacky Hopa alebo dreveny obklad na vanu, napi…
barcelonafc
Pred 9 rokmi
1
Skúsenosti so supervízorom v banke
Dobrý deň. Chcem sa spýtať či máte skúsenosti s tym že ste museli založiť nehnuteľnosť a znalec vám…
andreah25
Pred 9 rokmi
2
Svetlo s cidlom
poprosím ma niekto skusenosti s tymto svetlom
tridi
Pred 9 rokmi
11
Ako prerobiť kamenný dom?
Pekný deň sa praje..... Chcem sa len opýtať či niekto alebo či poznáte niekoho kto si prerabal kam…
keslak
Pred 9 rokmi
7
Koľko stojí rekonštrukcia kúpeľne a wc v Bratislave?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli povedať približnú cenu za prerábku kupelne a …
j_ank_a
Pred 9 rokmi
14
Odporučíte mi stolára na kuchynskú linku?
Minulý týždeň sme si dali naceniť kuchynskú linku do kuchynského štúdia a nacnili nám ju na úctyhod…
durim
Pred 9 rokmi
4
Aký je váš názor na projekt tohto domu?
Prosím Vás aký je váš názor na tento projekt vytváral som si ho tak narýchlo sám zhruba, prosím ner…
leonardom
Pred 9 rokmi
29
Do akej výšky máme dať domáce kino?
práve nám robia sádrokartóny a neviem do akej výšky by sme si mali imuestniť reproduktory na domáce…
marchenzo
Pred 9 rokmi
1
2
50
sponzor fóra
Ahojte, v akom poradi a aky material davat aby bola poriadne odizolovana aj odvetrana strecha?
Mame sindlovu strechu. Majstri tesari povedali ze ziadne odvetravanie tam netreba kedze je to mala …
elmas
Pred 9 rokmi
3
Ahojte, v akom poradi a aky material davat aby bola poriadne odizolovana aj odvetrana strecha?
Mame sindlovu strechu. Majstri tesari povedali ze ziadne odvetravanie tam netreba kedze je to mala …
macko_1
Pred 9 rokmi
1
Chemicka kotva do noveho betonu
Po cca kolkych dnoch mozem kotvit chemickou kotvou hrebienkovu vystuz do betonu? Pojde o beznu poly…
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
Aký je váš názor na cenu tohto rodinného domu?
ahojte, s priatelom chceme stavat dom, ale kedze sa v tom vobec nevyzname, urcite pojdeme cez st…
mariansto
Pred 9 rokmi
1
2
32
Verejne priestranstvo
Dobry den, chcela by som poprosit o radu. Byvame vo velmi tichej ulicke uz roky deti sa tam hravaju…
pirre
Pred 9 rokmi
8
Kde kúpiť pohodlné lacné záhradné sedenie?
kde kupit lacné,no pohodlné záhradné sedenie?Polsko sa oplatí?
nikol_brundova
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
64
Vytrhanie parkiet
Dobrý deň. O týždeň sa sťahujem do panelákového bytu, kde sú staré parkety, ktoré musím vytrhať, le…
hanco8
Pred 9 rokmi
14
Podbitie/štablon - tatransky vs. omietka
Zaujimali by ma vase nazory na podbitie strechy tatranskym obkladom a na štablón z xps. Pri tatrane…
sysell
Pred 9 rokmi
6
Skusenosti s ASTER GROUP
Mate skusenosti so stavbou domu s firmou Aster Group? Maju slusne ceny, podla komunikacie je to s…
korkova
Pred 9 rokmi
1
Kam umiestniť krb alebo krbové kachle na chalupe?
Ahojte chcel by som Vás poprosiť o radu ohľadom umiestnenia kachlí resp. krbu. Mám starý dom užívan…
robertw
Pred 9 rokmi
3
Katalogova cena vs skutocna cena vystavby
Dobry den, zvazujeme vystavbu katalogoveho domu Euroline a preto by ma zaujimalo, aka je realna ce…
drozdikovalena
Pred 9 rokmi
8
Hľadám dobrých majtrov v TT
Neviete mi poradiť nejakých majstrov v TT alebo v okolí, vypadli nám kvoli zdravotnným problémom. P…
kufrik2008
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie + fasada pre malu dielnicku
Ahojte, rad by som sa spytal, ci neviete poradit / ci nepoznate sikovneho majstra, ktory by bol…
fehi
Pred 9 rokmi
5
Aký vybrať žľab do sprchového kúta?
Ahojte, akú cenu mám rátať za obdĺžnikový žľab do sprchovacieho kúta. Lebo rôzne ponuky sú, len nev…
hoblinka13
Pred 8 rokmi
30
Podomietkova sprcha - Vodoinstalater
Ahojte, prosim vas, kolko stoji u vas montaz podomietkovej sprche? Nas vodoinstalater chce za to 25…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
15
Poraďte pri prerábke starého bytu
Ahojte, Chystám sa na prerábku starého bytu a mám pár otázok. Čo najviac vecí by som si chcel zrie…
eeddy0
Pred 9 rokmi
8
Projetanta PD a okolie
Ahojte, nepoznáte dobrého projektanta v PD a okolí? prípd celý kraj.
lulinka1312
Pred 9 rokmi
1
Ako riešiť hlasnú hudbu u susedov?
Ahojte. je normálne ked si susedia alkoholici pustia na dvore hlasno hudbu ktorá hrá od rána do več…
d_benka
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
Vyjadrenia sieti ak sa este len buduju
Vedel by mi niekto povedat, aky je postup ak potrebujem vyjadrenie k bodu napojenia od SPP a SEVAKU…
rutyruth
Pred 9 rokmi
3
Tv nad radiatorom
Dobry vecer poradite mi ci mozem mat umiestneny tv nad radiatorom ak ano v akej vyske nad radiatoro…
nicholas
Pred 9 rokmi
5
Hydroizolácia kotovice
prosím o radu niekoho kto má za sebou rekonštrukciu hlineného domu. ide mi o návrh správnej hydroi…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Urbanisticka studia pzemku ak je v uz.plane IBV
Prosim o radu. Mam na predaj pozemok,je v uzemnom plane IBV,ked som sa informovala ohladom stav.…
soffi
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2072
2073
2074
2075
2076
…