O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Robí sa ešte elektrina s odbočnými krabicami?
chcela by som sa spytat, ci sa este takto po starom robi elektrina alebo akym stylom dnes? bo nieke…
ondro81
Pred 7 rokmi
17
Edilkamin Meg
Má niekto peletkovu pec Edilkamin Meg potrebujem sa niečo popýtať
zelena_energia
Pred 5 rokmi
3
Spoľahlivá firma na murovaný dom na klúč - Nitra
Dobrý deň.Vie niekto poradiť spolahlivú a overenú stavebnú firmu na výstavbu murovaného domu na klú…
adiso
Pred 6 rokmi
4
Skuseny projektant
Prosim poradit skuseneho projektanta rodinnych domov, ktory vie aj poradit. okolie Pk, Ba, Tt. Daku…
babi32
Pred 7 rokmi
2
...ako sa postupuje pri vymene prekladu za dlhší?
...zdravim majstri,len otazočka!Ako sa postupuje ,ked chcem vymenit preklady co su uz osadene(...a …
dudusky
Pred 7 rokmi
3
Projekt bungalovu na úzky pozemok
Poradi niekto na pozemok 16x50 dobry projekt? Vchod spredu a terasa vzadu. Dakujem
superb
Pred 6 rokmi
22
Akú parozábranu?
Ahojte chceme sa opýtať, akú parozábranu ste použili pri svojom strope? Zaujíma ma konkrétna značk…
sgi320
Pred 7 rokmi
2
Seriozna firma vysušenie vlhkých múrov (in
Dobry den Potrebovala by som pomoct pri vybere firmy, ktora vysusuje vlhke mury v dome - (ci uz o…
knedlik82
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Podlahové kúrenie elektrické alebo tepelné
Dobrý deň, idem si po radu nakoľko sa tomu vôbec nerozumieme. Nemáme plyn a ani možnosť napojenia, …
rkorba
Pred 7 rokmi
5
ŽB strop a káble
Ahojte, ideme betónovať žb. strop na bungalove. Je dobre si nachystať káble na svetlo a zaliať ich …
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Stavba domu,pozemok,financie
Ahojte,potrebovala by som radu ohladom stavby domceku-bungalov......Priatel vzal uver na pozemok a …
michaela_g848
Pred 7 rokmi
18
Firma na krov - ja som Okres Zvolen
Ahoj mám už od mája dohodnutého majstra na strechu, ktorý ju mal robiť cca 3 týždne dozadu...poveda…
predatorzv
Pred 7 rokmi
2
Doba a štádium "tvrdnutia" betónu C25/30 v počasí max 18°C min 5°C
Ahojte poraďáci. Chcel by som poradiť, ako čo najsprávnejšie určiť štádium tvdnutia betónu. Betóno…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
7
Inteligentný vypínač na celú elektrickú vetvu
Mate nejake skusenosti s inteligetnymi vypinacmi, ktore vypinaju celu elektricku vetvu? Cielom je…
mimms
Pred 4 rokmi
13
Tipy na firmu na prerobenie bytového jadra
Dobrý deň, viete mi poradiť overenú firmu na prerobenie bytového jadra v Petržalke?
janka0020
Pred 6 rokmi
9
Treba k stavebnému povoleniu aj vyjadrenie z SSP?
Chcem sa opytat, ci k stavebnemu povoleniu potrebujeme aj nejake vyjadrenie z SPP, ak nebudeme mat …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
15
Aké je prekrytie parotesnej fólie
Pod sklenenú vatu chcem dať parotesnú fóliu Jutafol N AL170 Special AP alebo Jutafol Reflex N150 SP…
trubiroh
Pred 7 rokmi
1
Rozdiel??? Krystalovy luster a skleneny
Ahojte, prosim vas vie mi niekto povedat, aky je rozdiel medzi krystalovym lustrom a sklenenym? Ked…
ramoon
Pred 7 rokmi
15
Zabezpečenie domu
aký zabezpečovací systém radíte do rodinného domu?
rebecca363
Pred 7 rokmi
5
Pomoc projektant ZA
Ahojte neviete mi poskytnúť kontakt na overeného a spoľahlivé projektanta zo ZA ?? Ďakujem
barc80
Pred 3 rokmi
14
Kolaudácia zateplenia existujúceho rd
Ahojte máte niekto skúsenosti s kolaudáciou zateplenia existujúceho rd?Máme dobrého suseda, tak sme…
hrmawica
Pred 7 rokmi
14
Staviame v NR
Ahojte. hľadáme stavebnú firmu na stavbu poschodového domu, so serióznym a zodpovedným prístupom…
darinka_doskocova
Pred 7 rokmi
5
Staviame v NR
Ahojte. hľadáme stavebnú firmu na stavbu poschodového domu, so serióznym a zodpovedným prístupom…
darinka_doskocova
Pred 7 rokmi
1
Jedovatá rastlina?
Ahojte prosím vás nevie niekto ako sa volá kvetina na fotke? Sú jej plody jedovaté? Ďakujem.
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
9
Stvba Prešov
Dobrý deň, budúci rok by sme chceli začať stavať bungalov do 100m 3 spálne jedna kupelna bez garaže…
mihalikovci
Pred 7 rokmi
1
Nádoby na separovaný odpad
Ahojte, ako máte prosím vyriešené separovanie odpadu v dome? Rada by som mala pod umývadlom šuflík …
sucho_22
Pred 7 rokmi
13
Je 30kwh denne vela ?
Dobry den...Chcel by som sa spytat ci je podla Vas pri novostavbe a asi 2 tyzdnovom byvani denne sp…
rebecca363
Pred 7 rokmi
17
Pálenie stromov, krikov, čistenie pozemku..
Môžem na vlastnom pozemku páliť vytate stromy, kríky, ... Netreba to ohlásiť, nemôžu ma za to pokut…
roman_x
Pred 10 mesiacmi
1
2
...
3
66
Ako zapojiť ventilátor v kúpeľni?
Mam ventilator Dalap 100 lvzw s hygrometrom a casovym dobehom. Ma tri pripojenia L - tu som dal fa…
megdesign
Pred 5 rokmi
1
2
48
Falcovaný plech pozink alebo hliník ?
Ahojte :-) Máme trochu dilemu , aký plech si dať na strechu. Chceme si dať plech antracit a falcova…
ruren
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1358
1359
1360
1361
1362
…