Zda sa Vam cena primerana za kurenie a vodu ? 11805 EUR +

mame velky rodinny dom, (180 m2 + 50 m2 pivnica). konecne vyuctovanie je: 11805 + NEZDA SA VAM TO VELA? komplet voda, kanalizacia, kurenie (BEZ RADIATOROV) - 11805 + zasobnik na vodu (este nevieme cenu)
Odpovedať
Profilova fotka
Zda .ale z vypisu vidim len sumy 1943 + 1765 co urcite nie je 11805
Odpovedať
Profilova fotka
Novy dom a rozvody vody PPR pre boha to uz kde sme sa to dostali :D voda a odpad su smiesne sumy daj cenu kotla a solarnych panelov !
Odpovedať
@richard71 nechtiac som zabudol prilozit dalsi obrazok. (uz som prilozil) Takze 1943 + 1765 + 8097 = 11805 proste komplet voda, kanalizacia a kurenie (! bez radiatorov a bez zasobnika !) ma vyslo 11805. Radiatory a zasobnik som si kupoval sam. @poliak24 kotol vaillant 24 kw plus, solar zatial nemam. Ale mam predpripravu (medene rury az na strechu) a mam zasobnik pre solar. Tak isto ani klimu nemam, tamto je len predpriprava - trupky v stenach a vyvody do kanalizcie. Prepacte za komplikacie, nechtiac som odoslal otazku do fora a neda sa to tu editovat.
Odpovedať
Je to dost to isto ale co s tym chces robit? Vies si to dat urobit inde?
Odpovedať
@mambo11 neda sa s tym uz nic robit. Praca uz je hotova a prislo vyuctovanie. Ale neriesme, ze som blby a nemal som ponuku dopredu.
Odpovedať
obcas pomaha sa hadat, ze cena nebola stanovena a je to priekazne vela, znizit na ... napr 7 tisic
Odpovedať
sekacie prace, to je 55eur za hodinu? montaz rozdelovaca 50eur a montaz radiatora 90? montoval som len rozdelvoac v zivote, svoj, dva.. stihol som obdivovat tu jednoduchost, tusim mi to trvalo hodinu. a keby chcem, je to za pol hodinu a za tu istu pol hodinu naucim 5 rocneho chlapceka ako sa to montuje, druhy mi namontuje on sam, ja si dam caj/kavu/kakao. kolko trva namontovat radiator ? spotrebny material 220eur? ciste zo zvedavosti by ma zaujimalo co tam asi je.. tazko povedat, ale niektore ceny vyzeraju normalne.. vodar zhodnoti lepsie :D len mi nedalo kopnut si do tej ceny tiez... inak netrap sa.. par tisic som takto presustroval aj ja, to je take typicke na stavbe... a niekedy realne drobnost stoja vela, tie detaily.. paradne markantne je to pri podlahe , najlacnejsia supa za 4-6eur /m2 je fajn, ale raz tolko si treba priratat na sokle a rohy a detaily... to je tak :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas1115i je to proste vela
Odpovedať
@lukas1115 akože nemáme riešiť, že si blbý a nemal si ponuku dopredu? a čo ti asi tak máme povedať? drž **** a zaplať, keď si taký grand, čo sa vopred nemusí pýtať na cenu... mohol si si to porovnať vopred položku po položke. takto videli, že si si to nedal nikomu naceniť a nabalili sa na tebe. máte nejakú zmluvu o dielo? niečo na papieri? asi nič konkrétne. ak chceš a máš na to gule, tak im to vráť, že tie ceny sú premrštené, ideálne si vytiahni porovnateľné výrobky s cenami, a skús sa dohodnúť na cene cca 8-9k. nemôžu od teba nič pýtať, keď nič také nie je na papieri (predpokladám, že nič konkrétne, lebo by si bol fakt i d i o t, keby si vopred schválil takéto ceny)...
Odpovedať
@worker_falcon Mal som dobru referenciu stavbara ktory mi rekonstruoval cely dom (za dobru cenu) a mal som od tohoto kurenara "predbeznu" ponuku, bez kotla. Problem je, ze v tej ponuke nebola tretina veci, a ja ako neznaly som nevedel ze tam nieco chyba, a hned som to odklepol - vsak jasne bereme tohoto. Napr. boli tam rury ale neboli tam izolacie na rury(to je jeden priklad)- ja ako lajk som nevedel ze tam este nieco chyba. Samozrejme v konecnom vyuctovani je vsetko. A takto to bolo pre viacere polozky. Dal som do rekonstrukcie domu 120K, takze ked zaplatim kurenarovi o 3K viac, tak percentualne to nieje vela, ale stve ma to riadne, kedze peniaze sa rychlo minaju.
Odpovedať
@lukas1115 zbytočne tu budeš vyplakávať, ja by som si sadol s týpkom a riešil zľavu, začať pekne dobrým slovom a uvidíš sám, či sa niečo spustí, určite minimálne 1000 zrazíš z tej ceny, ľudia zjednávajú dnes všetko a možno s tým aj oni trošku počítajú, takže skúšať skúšať skúšať a keď dáš dole aspoň aj tú 1000, už sa ti bude o trochu lepšie spať :)
Odpovedať
@lukas1115 tak co uz s tym nejak uz teraz asi nic nenarobis :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?