Odpoveď na príspevok od palo173:
Dobrý deň, mám teplovodné podlahové kúrenie v bun… @palo173 uplne vlavo na prvej fotke mas automaticky odvzdusnovaci ventil to biele na hornej vetve. V sklickas mas zhruba rovnako bublinky takze je to ok. To co ty ukazujes su ukazovatele prietoku a tie mozu mat pre kazdu vetvu inu hodnotu.Odpoveď na príspevok od palo173:
Dobrý deň, mám teplovodné podlahové kúrenie v bun… @palo173 Ak to kúri, nemáš problém. Bublinka v prietokomeri nie je závada. Prietokomery máš čisté, čiže zrejme je kúrenie napustené demi vodou s inhibitorom. Nešahal by som na to, keď to funguje.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@palo173 uplne vlavo na prvej fotke mas automatic… @sousedekovci89 To nie su automaty.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@palo173 Ak to kúri, nemáš problém. Bublinka v pr… @kejsix dakujem. Mne sa zda ze niekde kuri horsie, preto som prenastavil prietok a uvidim ci to pomoze. Ale vyrusuje ma ten vzduch. Teraz ked je vypnute kurenie, tak je pekne vidno, kde je mierka plna vody a kde je vzduchova medzera (naznacil sim to sipkou na obrazku).Odpoveď na príspevok od kejsix:
@sousedekovci89 To nie su automaty. @kejsix nehadam nie som kurenar ale ked sa mi na podobnom podarilo ho dodzubat tak nahradny som nasiel pod takym nazvom. 😁Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@kejsix nehadam nie som kurenar ale ked sa mi na … @sousedekovci89 Su aj take podobne male automaty calefi, ale maju okruhlu hlavicku.