Teplovodné podlahové kúrenie na plyn

Chcem sa vás tu zasa spýtať, či cena teplovodneho podlahoveho kúrenia na plyn aj s kotlom + montáž (bez vonkajšej prípojky na plyn)----8500 eur je veľa? ;)
Odpovedať
Je v tom aj vyliatie poteru? Kolko m2? Aky kotol? Toto su zasadne informacie, bez ktorych tazko dat posudenie. Moze a nemusi to byt vela.
Odpovedať
@ludmila86 ak mas 1000m2 tak je to super cena :-D
Odpovedať
Mam rad taketo otazky, naco sa zena montuje do takychto veci.?
Odpovedať
Chcem modre auto, za kolko nim pridem do obchodu?
Odpovedať
Najskor musis napisat co vsetko v tom je. Ci aj izolacia podlahy, aka hruba, poter a ak ano aky, kolko okruhov, kolko rozvadzacov, aky kotol, aka regulacia..... Takze ano je to dobra cena a ano je to zla cena :-).
Odpovedať
@originalx ty si teda pomoc:-) @ludmila86 ako pise epto, neudavas m2, takisto nie je jasne, aka bude skladba podlahy, ci treba aj pripravovat podlahu (sekanie betonu, vývoz skvary atd.) alebo len pridu do novostavby, polozia, natiahnu, zaleju a cau...akurat to mam za sebou v rekonstruovanom starom byte (robil to otec, cize praca sa neplatila) ale kotol vyjde na min. 1000€, potom je tam nejaky polystyren, systemova doska, had, skrinka s rozvodmi (vsetko cena podla plochy - u mna material nejakych 400€???/56m2, nedavala sa systemova doska, ale ako hovorim, vsetka praca zadarmo) a za beton na zaliatie som zaplatila 715€. Odhadujem, že máš podstatne viac m2 podla cenovej ponuky, či?
Odpovedať
@ludmila86 je to strasne vela, ale za 8199,99 eur to zariadim :) uznajte , ze na takuto diskusiu sa neda nic normalne napisat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?