Tepelne cerpadlo attack r32 inverter 9kw

Ahoj, má niekto skúsenosť s tepelným čerpadlom od firmy Attack? Či má zmysel priplácať 2000-3000 za prémiové značky ako Daikin/Viessmann, alebo je to dostačujúce. Ďakujem za názor
Odpovedať
Podľa mňa nemá keď sa pozrieš do vnútra je tam pár súčiastok. Ja som dal najlacnejšie čo som zohnal a po 2,5r funguje ok
Odpovedať
1. Daikin ma daleko k premiovej znacke 2. refsite.info
Odpovedať
@teplican Kolko vam ho nacenili? uvazujem aj ja ze im poslem dopyt. Aka firma ho dodava?dakujem
Odpovedať
@teplican viessmann ma spravenú dobrú reguláciu od plynových kotlov + servis.
Odpovedať
@teplican Viem že Attack robí cenové dostupné kotle,brat ide kupovať 25kw. O TČ neviem,my sme si dali Daikin, servisovať to vie skoro každá firma a komponenty sú všade. Sused ma Mitsubishi a je ho počuť cez podle na 60m... Dalši má nejaku no-name značku a nadáva na to. Samsung (Alphainnotec) bola moja druhá možnosť,chvália sa kvalitou a tichostou.
Odpovedať
Svagor ma tepelko od Wolfu s externym zasobnikom, a teda tvrdi mi, ze by nemenil. Taktiez som sa pohraval s myslienkou, ze by sme kupili cerpadlo, tak zhanam info, ake by bolo naj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Zdravím, oživím tému a chcem sa spýtať, či má niekto toto TČ a aké má s ním skúsenosti. Mám naň CP, ktorá nie je ani tak nízka oproti známejšej konkurencii, avšak čo ma na tom láka je rýchla dostupnosť servisu a náhradných dielov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?