Odpoveď na príspevok od karci123:
Ahojte, máme v rozostavanom dome 1x wc s oknom, … @karci123 s tym ventilatorom neporadim lebo mi mame vsade okno. Ale rekuperacia smrad zo zachoda neodtiahne. Aspon mi mame na nizsom vykone. A do kupelne sa dava odtah vzduchu. Tam ziadne prudenie citit nebude. Ked sme sa nastahovali akurat v zime tak sme citili v obyvacke fukanie z rekuperacie akurat nad gaucom. Ale ako sme upravili vykon tak necitit uz nic.Odpoveď na príspevok od karci123:
Ahojte, máme v rozostavanom dome 1x wc s oknom, … @karci123 zaujímavý projekt teda, daj ho sem.Odpoveď na príspevok od karci123:
Vyzerá že bude iba rekuperacia, s tym že sa dočas… @karci123 stačí. Máme odťah na samostatnom WC bez okna. Úplne v pohode to stíha. 👍Odpoveď na príspevok od fugas20:
Ja mám skôr opačný problém no známy. Majú v kúpe… @fugas20 Ja mám taký v garáži. Ak odparkujem mokré auto z dažďa a vlhkosť stúpne, tak sa ventilátor zapne na 15 minút a odsaje ten vlhý vzduch. Aby to bolo účinnejšie, tak z interiéru domu je potrubie so spätnou klapkou, ktoré dopraví suchý vzduch z domu do garáže (namieto toho, čo sa odsal). Ventilátor s hydrostatom kúpiš bežne, majú ho napr. tu: https://www.dalap.sk/tichy-kupelnovy-...