Aké kúrenie bez kotla do rodinného domu?

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, chcela by som vas poprosit o radu. Ake kurenie je najlepsie do rodinneho domu, ked nie je miesto na kotol ( maximalne moze byt v garazi )? Najviac by sme chceli podlahove kurenie, ale nie je to podmienka. Hrubu stavbu mame uz postavenu, v obci je pripojka na plyn, ale pred tym sme o plyne neuvazovali a neviem, ci sa to da este dorobit. Dom je prizemie + poschodie, spolu 140 m2, ytong Lambda 375, severne slovensko. Dakujem a tesim sa na odpovede.
Odpovedať
1
7
8
@megusik ahoj, mozem sa ta opytat aku mate cenu na to TC, ale komplet?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte aj my rozmýšlame nad podlahovým kúrením, a chceme to infravykurovanie, neviete koľko by to stálo komplet aj s robotou a kontakt na nieakú firmu? Plochu domu máme takých 120 m štvorcových. Ďakujem
Odpovedať
@sofi1235321 m2 nie je dostatocny udaj na urcenie ceny. Kolko izieb, ake velke, poschodie alebo len prizemie vykon kurenia atd..... to neni ako cena obkladaciek, kde povies kolko metrov a povedia ti cenu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, stara tema no nic podobne som nenasla, tak ju ozivim...aby som nezakladala nieco nove. Potrebujem poradit. Aky je rozdiel podlahoveho elektrickeho kurenia s kotlom a bez kotla? Samozrejme financny a okrem financneho je este nejaky??? DAKUJEM ZA ODPOVEDE :-)
Odpovedať
@patricia je to uz davno co ste zakladali tuto temu....ak mozem ako ste sa rozhodli? DAKUJEM
Odpovedať
nikto???? :-(
Odpovedať
@erina11 prúdi voda a neprúdi voda možnosť v budúcnosti prejsť na iný zdroj a nemožnosť prejsť na iný zdroj pomalší a rýchlejší nábeh, flexibilita v reakcii
Odpovedať
@blacksr tak z tohoto som v uz uuuuplne mimo :-N ....nerozumiem ani "fň"
Odpovedať
@erina11 bez kotla sa neohrieva voda v rúrkach podlahovky, ale sú tam báble alebo fólie, kde sa mení elektrina na teplo priamo (ako napr. v žehličke) a ak dáte kotol, tak ten ohrieva vodu, ktorá prúdi v rúrkach
Odpovedať
@blacksr ..... :-) takze ak dam kotol v buducnosti mozem prejst aj na iny zdroj....ak ho nedam kurim iba elektrinou uz nastalo.....tak je to spravne? DAKujem
Odpovedať
@erina11 áno - ak máte v rúrkach vodu, môžete ju ohriať hocičím ak máte v podlahe káble, tak len elektrinou (buď zo siete alebo doma vyrobenou)
Odpovedať
@blacksr .....3xveeelka vdaka za ochotu :-) :-) :-)
Odpovedať
1
7
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?