@ivanabb obyčajné zrkadlo, obdĺžnikové, s nejakým bielym rámom alebo bez rámu a bude to v pohode. Moc tam toho nevieš vzhľadom na priestor vymyslieť, takže myslím, že jedine takto sa to dá riešiť. :-)
Mne sa to tiež zdá celkom nízko, rád by som vedel ako vysoko je to a či to normálne stačí. Nemusíte sa k nemu zohýbať? Lebo ak áno tak by som ho tam asi ani nedával, v kúpeľni je to asi nutnosť ale za takúto cenu. V každom prípade je to na vás. Jediné čo môžem poradiť, tak ako ostatný, skúste skôr obdĺžnikové zrkadlo, to tam bude viac pasovať :)
@ivanabb Čo to bol za hlupy napad
umyvadlo dať pod okno? Teraz keď už je to ako je by som to riešil jednoduchym vysuvnym systemom. Keď potrebujem sa napr. oholliť tak ho vysuniem dohora.
No nie je to asi najlepšie riešenie ale možno to inak nešlo :/ My sme tiež najprv nemali inú možnosť v dolnej kúpeľni lebo bola malá ale teraz pri prerábaní to už ideme celé poprehadzovať takže nám výde konečne inam :) Ak sa vám to nedá inak vyriešiť tak ruren hovorí dobre, najlepšie by bolo také vysúvacie, lebo v takejto výške asi nemá to zrkadlo nejaký význam :/
To teda nie je zrovna najstastnejsie miesto pre umyvadlo ked tam chcete mat zrkadlo. Mozno to inak neslo ale neviem aky tam ma to zrkadlo zmysel, ved sa v nom ani nevidite kym sa nezohnete nie? Bud to vyrieste tym vysuvacim alebo si ho tam ani nedavajte lebo takto to nevyzera najlepsie
Nie je to zrovna najstastnejsie riesenie, co sa umiestnenia tyka. No asi by som ho dala na vedlajsiu stenu. Teda nic ineho ma v tomto pripade nenapada. Hentam kde ho mate teraz, je v podstae nepouzitelne a nema tam ziadny vyznam. Asi by som ho teda prelozila inde, no to tiez je len take provizorne riesenie
Ja by som tam tiež dala to príručné výsuvné zrkadlo - aj v IKEA ho majú. A na vedľajšiu stenu by som umiestnila druhé väčšie do takej výšky aby slúžilo .
@rosna007 Aby sluzilo? Myslis, ze takto, ked sa da nad umyvadlo, tak nebude sluzit? Podla mna len take jedno tam staci. Potom by som riesila radsej si take mensie zrkadielko, nieco len take na stojanceku. Normalne na ranne pozretie do zrkadla a malovanie myslim, ze take obdlznikove by tam stacilo :)
Prepodkladam, ze ked je to okno posadene takto tak sa neda otvorit "dokoran" tak co keby ste si postavili nejake vacsie zdkadlo na nozicke do toho vyklenku s oknom? To by ste mali v celkom dobrej vyske a mozete si ho presuvat tak ako vam bude treba. Ja by som to riesil takto..
Tak tuto zostávajú iba tri možnosti, buď to vysúvacie zrkadlo, alebo normálne na nožičke do toho výklenku alebo premiestniť zrkadlo úplne niekam inam, nie nad zrkadlo ale to by asi nemalo žiadny zmysel takže si budete musieť vybrať z tých prvých dvoch možností. Alebo je tu ešte štvrtá ale to by bolo asi veľmi náročné a to prerobiť celú kúpeľňu
Prizivim sa. Lepim zrkadlo silikonom na to urcenym. Davam aj pasku kym silikon nezaschne. Potom sa aj dokolo silikonuje sanitarnym silikonom? Nevyzerie to tu vrstvu za sklom? Alebo dam poobvode pasku aby tam nebola fuga a uz silikonovat nebudem (tu sa obavam iba ze ta paska po obvode zazltne a nebude to pekne.