Upevnenie zrkadla v kúpeľni - nalepiť alebo navŕtať?

Ahojte, poprosim Vas o radu, ak mate skusenost. Do kupelne budeme davat zrkadlo cca 3m dlhe. Je lepsie ho dat na obklad nalepit alebo navrtat. Co v pripade, ak sa zrkadlo poskodi a bude lepene, ako sa v tom pripade vymeni? dakujem za rady.
Odpovedať
Namiesto kachliciek vlozit zrkadlo a nalepit, zasilikonovat. mame tak zrkadlo vyse 10r a stale ok :)
Odpovedať
@goodevil my uz obklad mame, ale v byte sme to mali tak ako pises cca 7 rokov a bolo to ok, len zrkadlo bolo o dost mensie.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 exisutuje lepidlo na zrkadla v tube ako na silikon.... treba také kúpiť a žiadne iné univerzálne... pri lepení ho treba dodatočne fixovať (ja zvyknem pomocou silnej fasadnej pasky) a po par hodinách bude tak držať že ho dáte dole len po kúskoch
Odpovedať
Profilova fotka
a tak dalo by da aj takto velke tak spravit a podla mna by to bolo aj najvhodnejsie riesenie, kedze bude take velke a takto by sa aspon trocha spevnilo
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 lepšie riešenie je nalepiť, vrtať by som sa bál zrkadlo do obkladu.
Odpovedať
@moni1912 som skor za lepenie, vrtat zrkadlo som este ani nepocula, skoda ze uz obklad mate a samozrejme kupte na to ten lep co popisuje vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 ked ti dodavaju a donesu to zrkadlo sklenari nechaj si ho od nich nalepit uz len z dovodu moznosti poskodenia pri manipulacii ked sa poj..be im dodaju nove ked tebe budes kupovat ;-)
Odpovedať
@moni1912 presne ako pise wolodymyr ak ti to oni spravia nechaj si to od nich a ak nie tak lepit :)
Odpovedať
svagor lepil na klasicky silikon, cez rok im uz drzi. My sme kupili v rame na 2 uchyty a cez rok uz drzi, cize je to asi jedno. Keby sme nemali ramove zrkadlo tak taktiez lepim
Odpovedať
@wolodymyr bude to lepit pan co nam robil kupelky, len som sa mala rozhodnut ci nalepit alebo navrtat.ja som za lepenie uz len preto, ze je to velke zrkadlo a ked ho umyvam, nech tam pekne drzi :)
Odpovedať
@andreus ja som mala jedno male lepene a druhe navrtane ale pri tom som mala vzdy pocit ze mi padne ked som ho umyvala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1912 ved ok je to tak lepsie Ja lepim lepom na zrkadla v kartusi a zafixujem este obojstranou paskou no 3metrove by som asi pocas tvrdnutia lepidla mal radsej osobne podlozene latou zaprete o zem. Gravitacia je svina ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?