Set WC a bidet - oboje samostatne stojace

ahojte. sú tu nejakí dizajnoví maniaci? resp. nepozná niekto názvy z obrázkov a kde danú keramiku aj kúpim? lebo čo dám do googla tak všetko sú závesné alebo ich predávajú v amerike/ázii :-S prípadne viete poradiť nejaké iné pekné SETY = z rovnakej kolekcie, ale nech to nevyzerá ako "set" z hobbymarketu že je úplne jedno ktoré s ktorým spárujem lebo to nebude nikdy vyzerať ako rovnaký dizajn :-N ďakujem. p.s. obrázok je z googlu, nepoznám predajcu :-(
Odpovedať
@zuzanka.zuzu závesné asi preto, lebo všetci pochopili, že za krátky čas to bude dole na zemi nechutne zasraté a poriadne to nevyčistíš. Ale v katalógu je to pekné :-) https://www.stylepark.com/en/duravit/... to na prvom obrazku je od duravitu, vedia ti to z nemecka dodať aj na SVK.
Odpovedať
Profilova fotka
Ten duravit, to áno, to sa dá zohnať, my sme tiež pozerali, ale nie to na nás až moc netradičné, tak nakoniec sme volili klasiku. :-)
Odpovedať
Skus polysystem, je to firma zaoberajuca sa hlavn dizajnovou keramikou, len zbezne na ich eshope nieco podobne tomu tvojmu obrazku: http://www.modernakupelna.sk/kategori...
Odpovedať
@zuzanka.zuzu keď si klikneš na tie obrázky, zvolis - hľadať obrázok v službe Google, nájdeš výrobcu.. Konkrétne ten vpravo je Roca, typ Meridian :)
Odpovedať
@slavoslav @petinsvet ďakujem :-) @majjky prečo netradičné? @mirec1 keramika v linku nemá priznané splachovanie a takéto riešenie nehľadám ;-) to už asi rovno môžem zavesiť aj keramiku keď mám mať splachovanie pod omietkou, či? AK EŠTE BUDE MAŤ NIEKTO INÝ TYP, TAK SEM S NÍM 8-) ď.
Odpovedať
@zuzanka.zuzu a čo už nechceš to z prvého obrázka? https://www.stylepark.com/en/duravit/...
Odpovedať
@slavoslav zháňam rôzne inšpirácie - a zatiaľ som si našla len dve, brala by som aj viac :-D
Odpovedať
@zuzanka.zuzu daj si do vyhladavca kapotovane WC a najde ti ich celkom dost, potom uz len dohladat bidet @slavoslav preco by malo byt pod klasickym stojacim WC za kratko nechutne zasrane? Neviem ake mate vy hygienicke standardy, ale u nas je standard aspon raz tyzdenne umyt kompletne cely hajzlik, vratne dosky, vonkajsieho povrchu, obkladu a podlahy. Mame klasicke stojate WC uz roky a zasrate to nie je a uz vobec nie nechutne. Druha vec je, ze treba vediet triafat do misy. Hlavne chlapi by to mali dobre natrenovat. Aktualne mame maleho vnuka, ktory toto este celkom nezvlada ale my zvladame upratovanie, takze aj to je v pohode.
Odpovedať
@zuzanka.zuzu rozumiem. Nehľadaj inšpiráciu, tú už máš hľadaj konkrétny výrobok (s cenou a užitkovými vlastnosťami na ktorých ti záleží), čím toho budeš mať viac tým ťažšie sa potom budeš rozhodovať a keď ti do toho vstúpia parametre ceny a pod. vráti ťa to na začiatok (ak máš obmedzený rozpočet). Zvyčajne tie najkrajšie budú najdrahšie a najmenej praktické a ty to asi nebudeš nakupovať do múzea, alebo na katalógovú fotku, ale okrem ukazovania a pozerania, budeš to aj upratovať a čistiť :-)
Odpovedať
@zuzanka.zuzu http://eago-slovakia.sk/eshop/wc-a-bi... neskumala som blizsie ci aj bidet taky je
Odpovedať
@zuzanka.zuzu https://www.google.sk/search?q=set+st...
Odpovedať
@zita19 je jedno či sa triafate presne alebo nie, ale sú to miesta ktoré z ich podstaty sa zle čistia a usádza sa tam prach a drobné nečistoty a mokrou handrou sa do tej špáry nedostaneš. Ale mne príde už aj kolmý styk steny a podlahy nenechutný a čo vídam na stojatej keramike... a to navštevujem celkom čistotných ľudí a zariadenia kde je napr. predpísane umyvanie podlahy niekoľko krát denne a nevyzerá to tam po tých rokoch ako by to nové bolo:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slavoslav no ale na to treba mat technologiu. Napriklad parny cistic ako my. A zas ani pod zavesenou keramikou to az take hviezdne nebude, lebo ani tam mokra handra nestaci, hlavne na ten styk stena - podlaha presne v tych hlbkach pod misou. Neverim, ze kazdy tyzden sa postavis na styri a vysparas odtial nazbierany bordelicek. To sa filozofuje o takych temach ak mas na to lidi,...
Odpovedať
@zita19 pod zavesnou misou nieje ziaden bordel, kde by sa tam dostal? stena podlaha sa normalne vytrie mopom.
Odpovedať
@natalka13 je tam presne taky isty bordel ako v kazdom styku podlaha - stena po celom obvode miestnosti. Zas si nefandime, ze sa tam casom nic nenachyta. Najlepsie to vidno v kutoch. Aj pri uplne pravidelnej, dostatocne castej a uplne preciznej udrzbe.
Odpovedať
@zita19 jednoduchsie sa urcite udrzuje pod zavesnym weckom aj biderom,ako okolo volnestojaceho. Mozem to porovnat.
Odpovedať
@zita19 jednak lidi a navyše ten bordeliček pod zavesenou misou pozbiera robot nasledne sa to už len pretrie handrou. :-) Najhoršie je stať sa otrokom svojho majetku.
Odpovedať
@zita19 no veď totok "už len dohľadať bidet" mi robí trápenie :-D wcka podľa môjho zadania/vkusu by sa našli, ale aby k tomu bol do série bidet (rozumej že je hneď vidno, že je to "séria" a nie niečo dokúpené) je už horšie... ale ďakujem za nový názov 8-) dala som ho do googlu a našlo mi to ešte jednu značku Azzurra Nuvola - tiež set - to je pre info pre niekoho iného, kto by do budúcna hľadal ;-) @cina1 ďakujem, ale veď práve nájsť ten bidet do setu je horšie, wcka mi našlo :-|
Odpovedať
keď už sa bavíte o údržbe, tak tu dávam foto čo mi našlo za polovičnú cenu oproti ostatným, ale práve kvôli údržbe som zamietla lebo asi by sa to muselo vzadu niečím prekryť keď keramika je vykrojená a nie je až ku stene... alebo napadá niekomu nejaké vkusné DIY riešenie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka.zuzu Toto vyzera dobre, ozaj je skoda toho vyrezu, tam sa bude zle o to starat, to nie je bohvieco. Na toto diy riesenie si po pravde neviem predstavit, najma nie, ak to ma udrzat takyto prijemny vzhlad toho wc a bidetu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?