Podomietkove teleso

ahojte,mam taku otazku...v sprche mame podomietkove teleso znacky KLUDI...teraz vyberam beterie a chcela som Grohe... otazke znie, bude to kompatibilne? dakujem
Odpovedať
@paulinka86 nie, prečo ste si dali kludi keď teraz pozeráte grohe. každý má xy sérii, a treba vyberať konkrétne na dané teleso.
Odpovedať
@palo18 tak ked sa montovalo teleso, este sme ani nerozmyslali nad bateriami...ani by ma nenapadlo ze to nebude ok...
Odpovedať
@paulinka86 A na základe čoho si potom dala to podomietkové teleso Kludi? Len tak, lebo si ho našla na nete? Keď mne robili rozvody vody, tak batérie už boli na stavbe. Teraz môžeš: a) kúpiť batériu k tomu podomietkovému telesu b) vybúrať stenu a dať tam potrebné teleso podľa batérie c) vybúrať stenu, urobiť prípravu na nástennú batériu a potom si môžeš vyberať batériu. A tiež ju môžeš vymeniť v budúcnosti za akúkoľvek inú s danou roztečou.
Odpovedať
@chrobak7 dakujem za odpoved a možnosti...riešiť prečo je už asi zbytočné...ked budem stavať druhy dom,budem mudrejsia... 🙂 este doplnujuca otazka- cele prislusenstvo bateriu, sprchovu hlavicu a rucnu sprchu "musim" vyberat rovnakej znacky, ci tam uz to je jedno?
Odpovedať
@paulinka86 Ostatné veci ako sprchová hlavica a ručný sprcha je úplne jedno, od koho kúpiš. Z toho podomietkového telesa ti inštalatér urobil 2 vývody - jeden na sprchovú hlavicu a druhý na ručnú sprchu. To je štandardný závit, na ten uchytíš hlavicu a sprchu od akéhokoľvek výrobcu. Ale ak si potrpíš na jednotnom dizajne, mala by si kupovať rovnakú sériu. Ešte si over, či to správne vyviedli. Mne napr. dali naopak vývody - ak na batérii pustím vodu do hlavice, tak ide sprchová hadica a naopak. Ako nie je to zásadná chyba, len sa nemôžeš potom spoľahnúť na označenie na batérii. Horšie by bolo, keby prehodili prívody vody - keby si mala termostatickú batériu, tak by nefungovala.
Odpovedať
@paulinka86 v čom? že sáčky do vysávača zelmer nepasujú do vysávača karcher? 😄 áno, horné rameno si môžete kúpiť od koho chcete ale musí mať také šrobenie aké máte vyvedené rovnako tak aj ručnú sprchu. Tu si dokonca môžete vybrať hlavicu od jedneho a hadicu od druhého výrobcu. Ale "páčku" na teleso kludi musíte dať kludi.
Odpovedať
@palo18 @chrobak7 dakujem chlapci za cenne rady...idem googlit Kludi baterie... 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?