Montáž podomietkového splachovania

Ma niekto prosím skúsenosť pri prerabke wc podomiektoveho systému,ze za wc je stupacka a budíky(merače) dost nízko?zvycajna výška podomietkovych splachovačov je 118 cm cca,no merače su vo výške 110 cm a nevieme ako to vyriešiť aby bolo merače vidno.Viem ze je aj možnosť kúpiť nižší rozmer ale ten je o dost drahší oproti klasickým výškam. Ak dake rady tak budem za ne vďačná:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusskaa1 preložiť merače a ešte si zistite, kedy je aktuálna výmena vedení v jadre, sú tam nejaké požiadavky na prístup.
Odpovedať
@ivusskaa1 prelozit budiky nie je problem, len po vymene volaj spravcu nech ti ich znova zaplombuje. Ale rozhodne si to rozmysli, lebo ak v nejakom blizsom casovom horizonte budu menit ktorukolvek stupacku, tak ti cely podomietkovy system vyburaju (bez nahrady skody) a ty si budes moct akurat tak bit hlavou o zarubnu. Alebo si vyber podomietkovy system do jadra, ten sa da skoro bezbolestne vybrat (az na to ze sa poskodi obklad)
Odpovedať
@zita19 Na SDK to ide aj bez poškodenia obkladu, len nesmú byť milimetrové špáry :-) @ivusskaa1 Merače ti šikovný vodár zdvihne aj pod strop, len musí mať prístup k stúpačkovým uzáverom...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?