Podomietková sprchová batéria do sprchového kúta

Ahojte. Uvažujeme o podomietkovej sprchovej batérii do sprchového kúta. Máte niekto s ňou skúsenosti? Odporúčate alebo si dať radšej klasickú batériu? Podľa môjho názoru je to ľahké na udržiavanie a estetické. Ale zas ma odhovárajú od toho, že keď sa niečo stane s trubkami, tak to treba celé rozbiť. Ďakujem vopred za všetky Vaše názory.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som prednedavnom dokoncil jednu kupelnu a mam tam podomietkovu bateriu Neviem co chces pocut, pre mna to je len paka, ktoru ked potiahnem tecie voda :-D viac neriesim
Odpovedať
Profilova fotka
@susanni Ak chceš radu, ja Ti poradím klasickú (teda nadomietkovú) batériu - avšak termostatickú. Skvelá vec. Nastvíš si 38°C a už sa len sprchuješ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@susanni Ak sa niečo stane s trubkami, ...je jedno akú máš batériu...úplne jedno. ,mám podomietkovú termostatickú batériu...podľa mňa ide skôr o cenu, bo len podomietkove teleso stojí cca 300e a ešte plus batéria cca200e. Prístup k telesu je bez problémov.
Odpovedať
Ja by som určite volil podomietkovú či už kvôli estetike ale aj praktickosti ale netreba na tom šetriť mám osobné skúsenosti aj s lacnejšími modelmi made in china aj so značkovou.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba myslieť na to, aby to čo bude v stene bolo z kvalitných materiálov, čiže nejsť iba po cene... inak sa tomu nemá čo stať... a @thorin - nie každá kvalitná stojí toľko.... robím s tým, predávam to, takže viem... som z Popradu, komukoľvek v oblasti kúpeľní rada poradím... ;-)
Odpovedať
@janniik.tak porad aku znacku kupit.
Odpovedať
Mate niekto aj zle skusenosti?
Odpovedať
@susanni hansgrohe -grohe :-) patri medzi top
Odpovedať
Profilova fotka
@susanni pozri sa po znacke HANSA - su to nemci a vyrabaju sa v nemecku a cesku, kvalitovo patria medzi top a maju dobre ceny. Hansgrohe a grohe sa vyraba/montuje z velkej casti v cine. Netvrdim, ze su zle, kvalitne samozrejme su aj tie.
Odpovedať
dakujem vam pekne, este sa poobzeram a snad sa rozhodneme spravne.
Odpovedať
Profilova fotka
@susanni máme podomietkovú, inú by som nechcel...
Odpovedať
hansgrohe -grohe a hansa su traja bratia ,ktorí sa rozdelili takže tieto sú top už to je len o designe potom ,my sme dali hansgrohe
Odpovedať
Článok sa načítava...
@susanni Zbytočne drahý luxus . Ja budem mať sprchový panel za cca. 200€ už aj s termostatickou batériou, ale ak sa veľmi nahnevám tak dám iba panel so zmiešavačom . Čiže úspora cca. 200€.
Odpovedať
Ak to financie dovoluju, podomietkovu. panel da dole a oprava sa urobi v pohode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Osviežim tému. Pozdava sa mi podomietkova termo do murovaneho kuta. Kombinacia hlavna + rucna sprcha. Co zvazit? Zaujala ma Ravak Termo, napriklad tu: http://www.vsetkoprekupelnu.sk/termo/... Je nejaky zasadny rozdiel v montazi medzi flexx.boxx, ibox a rbox? Na videach to vyzera vsetko rovnako, v podstate jediny rozdiel je v dizajne a cene vyskladanej zostavy...
Odpovedať
@kejsix - ja osobne by som ziaden ibox, pbox,rbox neriesil zbytocne sa tym predrazuju baterie. Su baterie kde kupis s podomietkovou rovno aj teleso a usetris tak aspon polovicu nakladov.
Odpovedať
@mirec1 skus byt konkretnejsi, ja som cez elektrinu, vodu ja len tak okrajovo... dakujem :)
Odpovedať
@kejsix - pozri ja mam napriklad v sprche na poschodi bateriu EF015 z tohto cennika: http://www.paffoni.sk/nastiahnutie/ce... teleso uz mala v cene take ako je na tom obrazku napravo pri nej, len ho bolo treba pripojit a bolo to teleso presne pre tuto bateriu nie neake univerzalne. Celomosadzne ziadny brak. Zaplatil som teda podla cenniku 105€ aj ked ja myslim ze to bolo o trosku menej v neakej akcii. Keby si kupim ten ich Pbox tak dam 80€ len za to univerzalne teleso a potom za to teleso EFBOX15 dalsich 111€ co je viac ako za cenu baterie s telesom ked nepouzijes ten univerzalny box. Takze ak nestavias dom takym stylom ze teraz si davas neake univerzalne telesa a za rok sa budes rozhodovat ake vobec baterie, akeho dizajnu si kupis tak vobec niaky BOX nepotrebujes a vyrazne usetris ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?