LED zrkadlo do kúpeľne- pomoc pri výbere

Ahojte, hľadám LED zrkadlo do kúpeľne a mám troch favoritov lenže rada by som sa vás spýtala na názor a skúsenosť... - v stene mám nachystaný 3 žilový kábel, vypínač bude na zrkadle ešte sa to dá prerobiť na vypínač na stene, čo je lepšie? - je potrebná tá výhrevná rohož? - dual white je správna voľba? - máte nejakú overenú stránku na kúpu? tu mám tri stránky- ceny sú +- rovnaké, máte s niektorou dobrú/ zlú skúsenosť?: https://www.ledkovezrkadla.sk/led-zrk... https://www.artalo.sk/sk/obchod/led-z... https://www.daramio.sk/zrkadlo-s-led-... Ďakujem :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chilim:

Ahojte, hľadám LED zrkadlo do kúpeľne a mám troch…
@chilim "vypínač bude na zrkadle ešte sa to dá prerobiť na vypínač na stene, čo je lepšie?" - nie je ani lepšie ani horšie. Dôledžité je, aby vypínač bol "poruke" a ľahko prístupný. Nie aby si za zrkadlom šmátrala a hľadala, kde je ten malý čudlík. Je jedno, či je na zrkadle alebo na stene. Zbytočnosť je podľa mňa diaľkové ovládanie. Kým nájdeš, kde ho položili deti alebo manžel, tak by si už svetlo mala ručne dávno zapnuté. Dual white - ak nevieš, či ti viac vyhovuje teplá biela alebo studená biela, tak si to vieš meniť podľa nálady. Či je správna voľba alebo nie, je len na tebe. Reproduktor - či je užitočný alebo zbytočný musíš vedieť ty, ako často a či ho vôbec využiješ. Podľa mňa max. pol roka, potom je to už zbytočnosť. Vykurovanie - záleží od toho, či sa ti bude rosiť alebo nie. My aj keď máme 95% relatívnu vlhkosť, nemáme zarosené zrkadlo. Máme ale v kúpeľni rekuparáciu, ktorá zvýši odťah pri vyššej vlhkosti, takže pre mňa by to bolo zbytočné. Všetky ostatné funkcie sú len doplnky a serepetičky, ktoré zbytočne navyšujú cenu zrkadla.
Odpovedať
Profilova fotka
Lepšie je to, čo bude vám viacej vyhovovať. Nie je vyslovene jedna možnosť lepšia ako druhá. Ono všetko sú to v podstate otázky smerované skôr na vás a vaše preferencie, pre čo sa rozhodnete.
Odpovedať
podla mna su vsetky uplne ok, ved si vyberte to, ktore vas oslovilo najviac a samozrejme aj podla vasich financnych moznosti. 😇
Odpovedať
a medzi nimi aj je reálne nejaký rozdiel? prídu mi úplne rovnaké všetky tri.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cippka:

a medzi nimi aj je reálne nejaký rozdiel? prídu m…
@cippka ani veľmi nie je, išlo mi skôr o skúsenosť s nákupom na týchto stránkach
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame 2 taketo nejake zrkadla. Je to doplnkove svietenie, takze vypinac na zrkadle je ok. Nase vypinace na zrkadlach "svietia" tak ich vidno aj po tme. Napr. Prve zrkadlo maju deti, je velke, cuplik svieti dost silno na modro, v noci to svetlo vidno na chodbe. Ked ho zapnem a podrzim dlhsie, intenzita svetla sa znizi/zvysi. Deti to asi nevyuzivaju, nevidavam ich s tym manipulovat. Na nom asi nie je vyhrevna rohoz. Druhe zrkadlo, cuplik svieti velmi slabo, vidno ho len v miestnosti, tiez ma aj intenzitu, tu pouzivam na minimum ked v noci nieco surne hladam, alebo ked si manzel uz lahol. Vykurovanie sa zapina automaticky so zapnutim zrkadla, to sa nam pri sprche v zime zarosieva, je to mala kupelna. Ale myslim ze o tychto dvoch funkciach manzel ani nevie.... 🙃 On to zrkadlo nezapina. Nekupovala som na sk.
Odpovedať
Ak sa tam má vykonávať hygiena tváre, je nutné dostatočne silné svietidlo na stene nad zrkadlom alebo na zrkadle, ktoré dokáže tvár dostatočne osvietiť. Fotky na tých linkoch nemajú s praktickým využitím nič spoločné, slúžia iba na navodenie emócie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dizajnovka fajn, ako svetlo, ked ides v noci na wc, tak fajn. Ale ze by som sa mal holit pred takymto zrkadlo, alebo zena malovat, tak to asi nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?