Odpoveď na príspevok od klodky:
Dobry den, chcela by som poprosit bud o radu aleb… @klodky nadi maju kut sanswiss su s nim spokojni je fakt kvalitne spracovany ale uprava proti kamenu- no ziadny zazrak od nej necakaj.😃Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Ak opomeniem znacku,alebo cenu,zaujima ma co si p… @kuracinarez mam liaty mramor. Za mna diper vec. A mam na nozickach. Celo som spravil z xps ktory som oprel o nozicky a na to nalepil obklad. Ked bude treba servisny pristup, orezem silikon a vyberiem. Vanicku mam zapustenubpod obklad. Nadi maju tiez liaty mramor ale sifonovu predpripravu spravili tak aby bola osadena polozenim na podlahu takze maju schod len v hrubke vanicky.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Ktoru znacku sprchoveho kuta by ste vedeli odporu… @kuracinarez a potrebuješ vaničku / sprchový kút? Ak kvalitne zaizoluješ (hydroizolácia + páska do rohov + vodeodolná špára), nalepíš obklad / dlažbu a nebude to stáť 500 Eur. Poznám pár ľudí, ktorí mali vaničky a všetci po rokoch vyhadzovali a realizovali to vyspádovanou dlažbou a obkladom..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kuracinarez a potrebuješ vaničku / sprchový kút?… @gadefox Bude sa prerabat jadro u mojej mamy a najmem si na to firmu.Vela krat som cital skusenosti ludi so zlabom,ze im casom zateka a silikonovali a silikonovali a furt bol problem.Najprv som pozeral obycajnu akrylatovu vanicku,no pisali,ze sa nesmie dat pod obklad.Ze jedine vanicka z liateho mramoru.Ked som sa zameral na liaty mramor,zas citam protichodne info ci sa moze dat pod obklad alebo najprv obklad a vanicku prisunut k obkladu.Je to v panelaku,tak sa obavam koli vytopeniu suseda a takisto sekat do podlahy velmi nechcem.Preto som uvazoval dvihnut vanicku,aby vosiel pod nu sifon.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Bude sa prerabat jadro u mojej mamy a na…Presne toto som mal na mysli. Nemusíš vôbec sekať. Osadíš sifón čo najnižšie, ale aby bol odtok vyspádovaný. Do výšky odtoku nalepíš Ytong. Tým vznikne schod. Zakleberuješ + arm. sieťku. Natreš hydroizoláciu (aj stenu). Ďalšou vrstvou hydroizolácie nalepíš hydro-pásku do rohov. Položíš dlažbu (musí byť vyspádovaná, pochopiteľne). Vyšpáruješ vodeodolnou špárovačkou. Na stenu nalepíš obklad. = lacné, estetické, nezateká, neplesnivie..Vela krat som cital skusenosti ludi so zlabom,ze im casom zateka a silikonovali a silikonovali a furt bol problem.