Sprchovy kut bez vanicky s podlahovym vykurovanim

Zdravim, na obrazku je nacrtnuty sprchovy kut v kupelni kde bude aj podlahove vykurovanie. Poter bude anhydridovy, vyliaty po celej ploche okrem samotneho sprchoveho kutu. Tam pojde neskor vyspadovany poter. Je potrebne dat na rurky podlahoveho kurenia chranicku v mieste prechodu poterov(zelene ciarky)? Predsa len, budu to rozdielne materialy tak aby mala rurka aspon minimalnu moznost pohybu. Izolacia pod celou miestnostou je 3x6cm polystyren (150tka). Pod samotny kut dat to iste alebo tam buchnem nieco pevnejsie? Plochabude zhruba 1m2 tak aby to pod zatazou(sprchujuci sa clovek) nemalo tendenciu klesnut viac akop zvysok, kde sa vaha cloveka rozlozi na vacsiu plochu. Poradte vlastnymi znalostami/skusenostami, prilozte foto ak mate... Dik.
Odpovedať
@epto Netreba. Však tam nebude dilatačná medzera, tam to bude všetko zlepené dohromady. Poter v sprche a zvyšný poter sa navzájom nebudú hýbať. Fotodokumentáciu máš komplet v tejto téme: http://www.modrastrecha.sk/forum/kupe...
Odpovedať
@epto tiez si myslim, ze netreba, medzera nebude a vsetko v kope by to malo byt v poriadku :)
Odpovedať
bude tam rozhranie dvoch materialov pre poter. Previaze sa to tak dokonale, ze tam nebude mozny drobny pohyb? Videl som jednu fotom kde do sprchoveho kutu polozili kari siet s presahom...
Odpovedať
Musis tam dat chranicku a oddilatovat poter, lebo roztaznost betonu a anhydritu je ina. Myslim, ze mam aj foto v albume ako som to robil.
Odpovedať
tiez som toho nazoru, ze jemne oddilatovat kvoli rozdielnej roztaznosti. A co sa tyka podkladu, bude stacit polystyren 150tka, ci dat styrodur?
Odpovedať
@epto 150 eps staci aj ja som ho daval.
Odpovedať
aku si mal hrubku polystyrenu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?