Odpoveď na príspevok od jane237:
Zdravim, ako máte vyriešeny bojler v kúpeľni, ab… @jane237 to je strašidlo ktorého sa bojíš?aj ked ho dáš do nejakého obalu nechaj si otvor aspoň na kontrolky a stojato, alebo umiestniť do skrinky v kuchyni,väčšinou býva blízo pre krátku cestu výpustovOdpoveď na príspevok od duzu:
@jane237 to je strašidlo ktorého sa bojíš?aj ked … @duzu nebojím sa toho strašidla 😀 ale ako predstava je ako to zakryť ale či nahodou má niekto neinšpiruje ináčOdpoveď na príspevok od dedo758:
Aký bojler to bude? Elektrický zavesený na stene?… @dedo758 Si ma predbehol. Každý aspoň priemerný výrobca už dávno vie, že teplú vodu chce každý, ale biely valec na stene už nie :)Odpoveď na príspevok od kejsix:
@dedo758 Si ma predbehol. Každý aspoň priemerný v… @kejsix valec sa akurát jednoduchšie vyrobí,preto asi najlacnejší a prevedenie na stojato je zas najefektívnejšie teplá voda ide vždy hore, nepremieša sa rýchlo so studenou, a schovať do skrinky sa dajú všetke, nádrž na benzín zas musí mať tvar aby zabrala čo najmenej miesta a pre bezpečnosť pod zadnými sedadlamy, aj ked to sem nepatríOdpoveď na príspevok od mgx:
@jane237 plochy, zabudovatelny do kuch.skrinky. … @mgx tiež ho mám tak že nie je na očiach je v suteréne pod kuchyňou a kúpeľňa hned vedľa, má len termostat a slabú špirálu a vyhrievam len na 40 st tak sa objem veľmi nezväčšuje, ohrievať môže takmer stále v DD5, voda sa tak takmer stále točí , má len 80 litrov, asi jediný spotrebič ktorý nemal nikdy žiadnu poruchu, podobne i el. kotol, ten je zvlášť lebo má stále rôznu teplotu