Bojler v kúpeľni

Zdravim, ako máte vyriešeny bojler v kúpeľni, aby ho nebolo vidno - konkretne v RD Stilo Absolut od Bau holding.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jane237:

Zdravim, ako máte vyriešeny bojler v kúpeľni, ab…
@jane237 to je strašidlo ktorého sa bojíš?aj ked ho dáš do nejakého obalu nechaj si otvor aspoň na kontrolky a stojato, alebo umiestniť do skrinky v kuchyni,väčšinou býva blízo pre krátku cestu výpustov
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@jane237 to je strašidlo ktorého sa bojíš?aj ked …
@duzu nebojím sa toho strašidla 😀 ale ako predstava je ako to zakryť ale či nahodou má niekto neinšpiruje ináč
Odpovedať
Aký bojler to bude? Elektrický zavesený na stene? Lebo dnes už sú aj ploché, dokonca dizajnové, žiadne strašidlá...🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Aký bojler to bude? Elektrický zavesený na stene?…
@dedo758 Si ma predbehol. Každý aspoň priemerný výrobca už dávno vie, že teplú vodu chce každý, ale biely valec na stene už nie :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@dedo758 Si ma predbehol. Každý aspoň priemerný v…
@kejsix valec sa akurát jednoduchšie vyrobí,preto asi najlacnejší a prevedenie na stojato je zas najefektívnejšie teplá voda ide vždy hore, nepremieša sa rýchlo so studenou, a schovať do skrinky sa dajú všetke, nádrž na benzín zas musí mať tvar aby zabrala čo najmenej miesta a pre bezpečnosť pod zadnými sedadlamy, aj ked to sem nepatrí
Odpovedať
Profilova fotka
@jane237 plochy, zabudovatelny do kuch.skrinky. https://www.dzd.sk/ohrievace-a-zasobn... Na druhej strane, lowcost dom a hrat sa na designovu kuchynu mi pride ako plytvanie miestom a peniazmi, ale moj nazor :). Mozno by som mu nasiel miesto niekde v rolldore ci tam, kde nie je na ociach. Nezabudnite na to, ze k bojleru patria este armatury a expanzka a mal by to robit niekto kto sa vyzna, inak budete plesnivu skrinku za 2 roky kupovat novu. Dalsia vec je spotreba a tvrdost vody....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@jane237 plochy, zabudovatelny do kuch.skrinky. …
@mgx tiež ho mám tak že nie je na očiach je v suteréne pod kuchyňou a kúpeľňa hned vedľa, má len termostat a slabú špirálu a vyhrievam len na 40 st tak sa objem veľmi nezväčšuje, ohrievať môže takmer stále v DD5, voda sa tak takmer stále točí , má len 80 litrov, asi jediný spotrebič ktorý nemal nikdy žiadnu poruchu, podobne i el. kotol, ten je zvlášť lebo má stále rôznu teplotu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?