Maklér Vundr z BBreality - naša skúsenosť pri kúpe bytu

Veľké sklamanie – NEODPORÚČAM makléra Vundra z BBreality! Kupovala som byt (cez Finrea z Martina ) v spolupracovali s BBreality, kde figuroval p. Vundr. Ten mal zabezpečiť prepis elektriny a plynu ,kedze ho splnomocnía jeho teta, mal všetky dokumenty,plyn bol na tetu a elektrika na Vundra , kľúče od bytu som mala od 4.4.2025, v katastri som zapísaná od 30.4.2025,kde som si musela sama ist po list vlastníctva za 12€ . Napriek tomu Vundr neurobil absolútne nič – ignoroval moje viaceré telefonáty, rušil hovory, nedvíhal mojmu realitakovi ,nereagoval. Musela som ist osobne do elektrárni, aj do plynární ,pretože tento „maklér“ a údajný konateľ BB -reality ,sa niekoľko týždňov neobťažoval nič vybaviť. V elektrárňach ho pracovníčka označila za extrémne ťažko komunikovateľného človeka, plyn som si nakoniec musela ísť riešiť z Martina až do Žiliny – len preto, že Vundr si nesplnil svoje povinnosti!Od 4.4.2025 som mala kľúče a dnes 17.6.mi prišla správa z elektrárni, že je všetko od dnes predpísané .Zhrabol peniaze a vybavovala som si veci sama ,pretože doklady mal on. Takto si zodpovedného realitného makléra určite nepredstavujem. ⚠️ Ak nechcete zbytočné nervy, stres a naháňanie neschopného človeka, vyhnite sa BBreality a maklérovi Vundrovi veľkým oblúkom. Ďalší manželský pár, ktorý kúpil od neho dom pri Martine a sťahovali sa uz na Vianoce 2024 -dodnes nema papiere z katastra a to je 16.5.2025 HANBA- DAJTE SI VEĽKÝ POZOR !!!!!!
Odpovedať
Dobrý deň, pani Ivana. V prvom rade by som rád ocenil Vašu nadmernú snahu zdiskreditovať moju realitnú kanceláriu a najmä mňa, ako osobu prostredníctvom neodporúčacieho článku, uverejneného na všetkých dostupných platformách. Rád by som podotkol, že si nie som vedomý Vami opísaného pochybenia a vzhľadom na fakt, že som od Vás nedostal žiadnu oficiálnu reklamáciu, ktorou by ste vyjadrili svoju nespokojnosť, mám za to, že Vaše názory zverejnené na internete možno považovať skôr za ohováranie, než za pravdivú a objektívnu recenziu mojej realitnej kancelárie. S pozdravom J. Vundr.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vunft:

Dobrý deň, pani Ivana. V prvom rade by som rád oc…
@vunft Podľa mňa problém bude v komunikácii. Obojstranne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@vunft Podľa mňa problém bude v komunikácii. Oboj…
@chrobak7 Komunikácia z jeho strany -nedvíhal telefóny ani neodpovedal na sms
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vunft:

Dobrý deň, pani Ivana. V prvom rade by som rád oc…
@vunft Dobrý deň, pán Vundr, Vaša odpoveď ma neprekvapila. Počas kúpy bytu ste mali všetky dokumenty na prepis energií, no niekoľko týždňov ste nekonali – nereagovali ste na opakované telefonáty ani zo strany mňa, ani od mojej realitky . Elektrinu som si musela ísť riešiť osobne do elektrární, plyn do Žiliny – a všetko len preto, že ste nesplnili dohodnuté povinnosti. Recenzia nie je ohováranie, ale zverejnenie mojej pravdivej osobnej skúsenosti-co veľmi dobre viete.Očakavala by som aspoň ospravedlnenie alebo snahu o vysvetlenie – namiesto obviňovania mňa. Slovenské právo (aj Ústava) mi garantuje slobodu prejavu – teda možnosť zverejniť moju vlastnú skúsenosť .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?