Ako kúpiť byt v Rakúsku? Prosím vaše rady a skúsenosti.

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci by mi niekto nevedel poradit, kde sa kontaktovat v pripade ak hladame byt niekde v okoli Bratislavy, len v Rakusku, napr. Kittsee, Hamburg.... Chceli by sme si kupit byt, tzv. druztevny, ktory sa da po 10 rokoch odkupit. Nemate niekto skusenosti? Pozname viacero stavebnych firiem, ktore sa zaoberaju stavanim takychto projektov, len vacsinou uz je vsetko obsadene,,,,,neviete, kde hladat a kde poporosit o pomoc? Dakujeme krasne:)
@fun4you ten neporiadok pochadzal od nej ? Inak obavam sa ze toto je do istej miery nevzdelanost nas .... na slovensku by clovek tie smeti pohodil, vsak nejak to zmizne ....
Profilova fotka
@fun4you Nevies, ako sa to s dotycnou uzavrelo? @martinx123 O nejakej nevedomosti ci nevzdelanosti silno pochybujem...
@martinx123 Ahoj, to nemyslis vazne, co si napisal!!! Ani v Petrzalke sme nehadzali smeti hocikam, a tu kde je to jasne, ze je to vyhradene pre tie domy, co si za to platia a ta pani si da tu namahu a trepe 10 vriec a skatule o par domov dalej pred niekoho dom? Co zasibalo tej pani? @fun4you S tymi policajtami, to by ma nenapadlo. Ale super napad. Aspon uz budeme vediet, keby nieco podobne zomlelo. Dufam, ze to odstrasi aj ostatnych podobnych exotov 8-) Dakujeme :-)
@kvetinkaseveru @mom3 ... nedoslo mi ze to vsetko pochadza od jednej osoby ... ale nechapte ma zle ... doteraz vidiet v petrzalke pri nezamknutych kosoch pohadzane vselico mozne - co sa mi samozrejme nepaci ... ale aspon mate (zial) ukazku ze zlozvyky si niektori ludia prieniesli aj sem. A gratulujem @fun4you k rieseniu ... som zvedavy na to ako to dopadne.
Profilova fotka
@kvetinkaseveru no pri modrom dome detto, smetiaky neohradene, nezamknute a smeti boli pred kosmi, za kosmi, za stanoviskom kosov, stary gauc, dvere atd... ludia na taketo veci dost kaslali a smetiari co nebolo v kosi samozrejme nezobrali. zmutne ale bohuzial realita :-S
Profilova fotka
@fun4you krasa :) konecne dostane niekto po prstoch a snad sa ostatni podla toho poucia, kurnik to co je ze az takto je niekto nuteny zajst a urobit nieco aby bol poriadok... niektorym ludom naozaj nie je hanba, 100 bodov pre teba!
Profilova fotka
Ahojte, nepojde prosim zajtra okolo obeda niekto z kittsee do hainburgu? Surne potrebujem byt o 13 tej v hainburgu a autobusova doprava je uplne mimo. Dakujem moooooooooc
Profilova fotka
@fun4you: napis mi prosim ta sukromnu spravu, ze kde byvas... (ak to nie je tajne mozes aj takto verejne) si odo mna pozvany na domacu slivku, hruskovicu a mam aj drienkovicu lokalita: u nas na zahrade! ps: ak pijes nieco ine, tak daj vediet
Profilova fotka
@fun4you Tak teda klobuk dole a tesim sa, ze tu mame takeho schopneho cloveka ...keby nas tu bolo viac takych, inac by to vyzeralo....nam niekto na Velkonocny pondelok znicil plot (pri detskom ihrisku - asi niekomu nieco padlo k nam do zahrady a preliezanim nam zdevastoval pletivo), ale trestne oznamenie som nesla podat, lebo v tomto pripade je vinnik nezistitelny....a ked som sa vypytovala ludi, nikto nic nevidel :-(
Vdaka za vase komentare vyjadrujuce podoru :) Potesili :) @martinx123 Policajt pani neporiadnej sudede ulozil lehotu 4 dni kedy musi vrecia odstranit, ak tak nespravi, tak trestne oznemenie nezastavi a zacne stihanie. Inac pani Antalova vie plynule po nemecky, takze o nevedomosti nemoze byt ani reci. @pinpo Dakujem za pozvanie na drienkovice/slivky/hrusky moc si na oslavy nepotrpim, skor si uzivame rodinnu pohodicku v trosku bordelikovom Kittsee, a dufajme ze sa tu udrzi ako tak cistota a poriadok, pretoze rad by som mojich dvojch syncekov vychovaval v takom prostredi :)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ide vam tepla voda?
Profilova fotka
@slummdog ano
Profilova fotka
@slummdog druha etapa pred chvilkou isla.
Profilova fotka
@slummdog ide taka vlazna voda, inymi slovami nie niekto ma zacina srat
@all Volal som technika Energie Burgenland, tak uz o tom vedel, ze je tu porucha a nejde tepla voda a je na ceste, snad to rychlo poriesia.
Článok sa načítava...
Nech sa paci :) Betonove stojisko pri radovkach je opat bez odpadkov od nepriadnej susedy. Radost zit v krajine kde zakon plati aj na ludi ktory sa vyvazaju na Mercedesoch ML s ciernymi sklami :)
Profilova fotka
@fun4you :-D
Profilova fotka
@slummdog ja som im dnes rano o pol 8smej pisal email, ze nech si to pridu riesit nemal som an nich cislo tak aspon mailom ale predpokladam, ze ich niekto upozornil predo mnou, resp. vediat to nejako automaticky predpokladam, ze ten ich system sa ozyva sam ked nieco nefunguje spravne
ludia, vsimli ste si, ze pri nasej slavnej krizovatke pri kastieli zabetonovali tyc pre znacku ? dufam, ze tym pre tento rok neskoncili :-)
Profilova fotka
@martino1111 no ja som si vsimol oranzovych drevenych tyci za bergom (skoro az do polovice cesty ku kruhacu) po oboch stranach... co to???
Profilova fotka
@piother myslis tie, co tam boli celu zimu? Nevsimala som si, ale uz by mohli byt tie drevene tycky vyzbierane po zime.
@martino1111 to vazne tam nieco pribudlo alebo si robis srandu? Prave som pisala na facebook, ze dnes bol dalsi termin na tu cestu a stale nic. Ked mi vtedy v novembri pisal Zierhut, ze koniec marca, zdalo sa mi to absurdne, ale dnes je polka aprila a stale nic. Len verim, ze to bude skor ako ten shopping, lebo tie ich cesty ustia v Windischovi...
@martino1111 ta tycka je naozaj nova! Dosiahli sme dalsi vyznamny milnik. Tymto tempom to bude trvat uz len 3 roky :-D
ahojte, neviem ake mate vy skusenosti s odhlucnenim bytov v Stiege... zial ja negativne, mozno si poniektori neuvedomuju,ale v noci je pocut naozaj "hocico a vsetko " a nie je to nic prijemne, hlavne o 1am v noci.preto prosim aby sme boli k sebe vsetci ohladuplni a trocha sa kontrolovali. dakujem vopred za pochopenie :)
@tatranka14 mozno by pomohol oznam do schranky vhodit. Co ak dotycni ludia to tu necitaju :-D
Profilova fotka
@tatranka14 nasi susedia maju malicke babatko a stale sa ospravedlnuju, ze im dieta place, no mi nepocujeme nic, takze my sme odhlucneny dokonale, akurat pocujeme ked susedia o dve poschodia nad nami okolo polnoci zapinaju pracku. Ale inak ak sa maju kontrolovat o tom case pri niecom co asi nikto nerobi v doobednych hodinach, ale maju na to ncas az v noci, tak myslim si ze nejaky papier do schranky ich neodradi od radovanok
@moriak pozor, pozor, na tyci dnes pripudla tabula STOP. Tempo prace je zavratne, mozno to bude uz do leta! (tohtorocneho) ;-)
Profilova fotka
@tatranka14 pozri si domovy poriadok, kazdy ma ine pravidla, ale v nom napr. moze byt definovane, ci mozes grilovat na balkone ci v zahrade, ci to moze byt aj grill na uhlie alebo len elektricky ci plynovy tak isto tam moze byt riesene pustanie zariadeni ako pracka ci vysavac a dokonca aj hluk a hranie sa deti - buchanie, oslavy, navstevy a pod.
Profilova fotka
@fun4you s tym MLkom a ciernymi sklami som to az dnes rano pochopil, ked som isiel okolo ;) niekto si kupi novu kiu a niekto stare ojazdene MLko...

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?