Horúca

NEoddiletovana podlaha v kuchyni a chcem dlazbu

Ahoj Chcela som veľmi dlazbu medzi linkou a ostrovom. Keď robili potery, neurobili odskok, ten zub na dlazbu. Podlaha bude kompozit cca 0,6cm. Aka mam moznosti, aby som tu dlazbu tam dostala? Ide o rozmer 5x2m. V podstate bude viditeľná len medzi linkou a ostrovom čiže 1,1x 5m. Dakujem za nazory
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Ahoj Chcela som veľmi dlazbu medzi linkou a ostro…
@morenitka moznosti su rozne- dlazba potrebnej hrubky (tak tenka moze byt problem) prechodova lista ktora skryje zub alebo napr zbrusut tych par mm prislusnu cast poteru. Mozno ini poradia aj dalsie
Odpovedať
Profilova fotka
Moznosti: 1 zbrusit 2 doliat nivelak 3 bude skok. Osobne by som dal kompozit vsade. Kopu domov som uz presiel a maju parkety aj pod linkou. Velke ale ze ked mi nieco padne je otazne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to nekomplikovala. Navyše jednoliata podlaha v celom priestore pôsobí luxusne.
Odpovedať
Dakujem za nazory. Budem premýšľať, ci mi brusenie za to stojí.
Odpovedať
Estevl mi napadla liata podlaha.
Odpovedať

Estevl mi napadla liata podlaha.
@morenitka do technickych miestosti a podobne preco nie ale do obyvackokuchyne by som to urcite nedaval.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@morenitka do technickych miestosti a podobne pre…
@sousedekovci89 aha, kvôli zloženiu? No tak potom nemám vobec na výber 🙈
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@morenitka do technickych miestosti a podobne pre…
@sousedekovci89 aha, kvôli zloženiu? No tak potom nemám vobec na výber 🙈
Odpovedať

@sousedekovci89 aha, kvôli zloženiu? No tak poto…
@morenitka aj kvoli tomu by som to zvazoval aj za mna tie podlahy vyzeraju malo utulne skor tak technicky/priemyselne. Jedine ze by to bola nejaka firma co robi take tie dizajnovky na styl mramoru a podobne ale mat velku celu miestnost takto, na mna by to posobilo strasne chladne a prinajlepsom katalogovo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?