Tmavá podlaha k svetlej kuchyni

Profilova fotka
Ahojte... Chcela by som vás poprosiť o radu. Veľmi sa páči tmavšia podlaha taka do červená, mahagón alebo ako to nazvať. Miestnosť kuchyňu a obývačku mame 4,5x11. 4m. Mam na projektovaní kuchyňu ale k tejto sa veľmi tmavá podlaha nehodí. Co by ste zmenili na tejto kuchyni aby som mohla dat tu tmavú podlahu? Resp.hodi sa mi k tejto kuchyni taka podlaha? Mate niekto tmavu podlahu? Ak áno hoďte mi foto pre inšpiráciu. Veľmi pekne ďakujem za každý názor.
Odpovedať
k cervenemu drevu, cervene drevo. Ale teraz nie su prave v "mode" takze to bude tazke zohnat nacervenale dekory, ci uz mahagon alebo ceresnu, jablon (dakedy to predavali pod nazvom calvados), obcas ma pekny naruzovely ton aj dekor hruska, slivka. No ale pod akym obchodnym nazvom to ktory vyrobca predava, tak to uz je len na jeho marketingovej invencii. Taky egger ma slivku ako autum plum
Odpovedať
@zita19 vieš ze máš zajtra meniny?
Odpovedať
@daralbajda mala som ten mesiac, ale zajtra to nebolo
Odpovedať
@zita19 mam pred sebou kalendár a čítam :SV. Zita, panna a služobníca
Odpovedať
@daralbajda to mas nejaky divny kalendar =-)
Odpovedať
@zita19 ako divný, to nám obec do každého domu dala, je tam všetko, kedy aký odpad berú, sviatky, všetko. Tie druhe mena to budú kresťanskí svätci.. Aspoň vieš koho a kedy máš patrónku..
Odpovedať
@daralbajda no viem, aj ked zrovna nie od teba. Ale vrat sa k podlaham, nerozoberaj mna
Odpovedať
Ja by som ťa skôr odhovorila od tmavej podlahy. Všetko na nej vidieť. Je nepraktická.
Odpovedať
@domca789 nechcela som byt prva v odhovarani ale tiez pridavam ze radsej ist do svetlejsej podlahy. Mam v kupelni cokoladovu dlazbu a na udrzbu strasne narocne. Ked uz vyslovene trvas na tej podlahe tak urcite vsetko co bude na nej postavene svetle aby sa vytvoril kontrast a nesplyvalo to alebo sa nebilo.
Odpovedať
Som skor za svetlu podlahu, mozem sa spytat na rozmer ostrovceka a tiez vzdialenost ostrova od steny a od skrin? dakujem 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?