Náš návrh kuchyne - čo by ste zmenili?

Co mam zmenit?prosim o radu
Odpovedať
Ja by som dala drez vlavo pod okno a sporak namiesto drezu.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite nie drez pod okno, viac iných ukonov v kuchyni robis a mas vyhlad von. Riadu ak mas umyvacku venujes minuty. Ja radim zrusit uchytky,dat natlkane na hornu hranu, super udrzba. Inak kuchyna perfekna,nie je jej co vytknut.
Odpovedať
mne tam to okno nepasuje zavadzia
Odpovedať
Určite by som dal štyri plytké šufliky pod varnu dosku.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze je to fajn vyriesene, akurat tiez nie som celkom presvedceny o tych uchytkach, bolo by praktickejsie, keby boli natlkane ako aj janka pisala :-)
Odpovedať
osobne by som to trochu oprekopala, ale bude to tvoja kuchyna, takze ma odrazat tvoj vkus ;) za mna by som vyhodila vrchne skrinky a nechala len tie na stene, kde je umyvadlo. spodnym skrinkam by som dala biely korpus a ostovcek zhora aj z bokov len olemovala tym drevodekorom (vyzeralo by to v podstate rovnako, ale sokel a vnutro skriniek by volo biele. vysoke skrine tak isto. a na nich by som ale zrusila uchytky a dala push-open otvaranie (aspon na tie nad a pod rurou).
Odpovedať
Zmenil by som okno. Veľkosť mi tam nejak nepasuje. Asi by som radšej zvolil menšie a užšie :)
Odpovedať
Mne sa to celkovo páči, len ma rušia tie kratšie skrinky v kontraste s oknom. Ja osobne by som ich dotiahla do výšky okna. Okno by krásne zapadlo do celého kontextu kuchyne. Farebne je super. Drez je podľa mna tiež optimálne umiestnený, pod oknom, ak je otváravé klasicky, by batéria zavadzala. Ešte je možnosť dať ho do rohu. Aj výhľad by bol, aj plocha by zostala zachovaná, ale to už je na zvážení. Tiež budem mať varnú dosku na ostrove, no ja za ním nebudem mať ani sedačku ani stôl. Máme to oddelené. Aj toto teda zváž čo bude na ostrov priamo nadväzovať, aby bolo aj bezpečnosti pri varení učinené za dosť. Inak je to celé fajn.
Odpovedať
@habit tak hádam je jednoduchšie zvýšiť skrinky ako meniť celé okno. ;-) Je to totiž aj o fasáde a celkovom vzhľade domu. Kvôli kuchyni narúšať vizuál domu je kapánek mimo. Tu by som skrinky dala vyšie, pekne po vrch okna a celkový efekt bude dobrý. ;-)
Odpovedať
No ja mam podobne uchytky, su prakticke, hlavne ak je kuchyna vo vysokom lesku, neostavaju vsade packy. Inak by som tiez len zvysila skrinky, aby vyskovo boli zajedno s oknom.
Odpovedať
Ja osobne by som zrušila horné skrinky (toto závisí od potreby uložného priestoru), umývadlo dala do rohu a schovala madla,inak nádherná kuchyňa
Odpovedať
ja by som zrusila uchytky, bud dat zatlkane madla alebo madla, ktore sa priskrutkuju na horny okrej dvierok. Mam podobne a toto najviac na svojej kuchyni lutujem. Je to des kluckovat handrou okolo pri cisteni. Na starej som mala nalepene madla na vrchnej strane, normalna panelakova umakartova kuchyna a na udrzbu to bolo o 1000% jednoduchsie. Skrinky vedla okna by som zrusila a dala len na tie dve naprotivne steny az ku stene. Varna dosla na ostrove nie je boh vie co, tu by som hladala lepsie umiestnenie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tatiana4111 rozlozenie kuchyne je vcelku fajn, no to umyvadlo by som posunula pod okno ak by sa ti to dalo. Vyzeralo by to krajsie:-) Inak sa mi vsetko paci;-)
Odpovedať
Za mňa môžem povedať, že to okno mi tam vôbec nezavadzia a je to veľmi praktická vec v kuchyni aspoň nemusíš furt svietiť keď niečo krájaš a podobne, takže žiadne premiestňovania umývadla, pod okno, na to nepotrebuješ toľko svetla. Inak je kuchyňa fajn
Odpovedať
Profilova fotka
@petino4 typicky chlapska rada :-D :-D No suhlasim s tebou. My berieme veci skor z praktickeho hladiska a zeny zase z vizualnej stranky aby to aj dobre vyzeralo :-) :-)
Odpovedať
nad varnou doskou bude zaveseny cigestor? ak nie, dal by som ju k stenen niekam a nad nu digestor. ale vlastne...aj tak by som ju dal k stene,,,lebo takto napr. deti mozu k nej prist z oboch stran a popalit sa alebo vam bude obcas nieco kvapne aj do miestnosti pred kuchynou.... pre mna ta varna doska je zle umiestena prosto.
Odpovedať
Profilova fotka
@pssclient ja v tom nejaky velky problem nevidim, ze je tak ulozena doska. Podla mna to je o zvyku, ako je kto nauceny varit. Samostatne dgestori su teraz pekne, takze ani v nom by som problem nevidela
Odpovedať
@wavrinecova12 kazdy ako chce ale ja by som sa bal ze zavadim o hrnec a tu mi moze padnut na 3 svetove strany...ak je pri stene varna doska tak len na jednu : ) a taktiez ked vysmazam, tak to prska kade tade a pri stene sa to utrie, takto bude aj na zem vela prskať....asi neviem variť : )
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana4111 mne to príde ako fajn rozloženie kuchyne. Všetko by som nechal tak, ako je teraz. Aj z praktického hľadiska by to mohlo byť všetko ok. Síce je pravda, že v kuchyni sa zdržiavaj pomenej ale aj my nejako takto budeme mať kuchyňu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
varnú dosku by som na ten ostrov nedával, nie je to praktické. radšej ju dať tam kde je drez a drez pod okno, tým pádom vznikne na ostrove super miesto na prípravu jedla a odkladací priestor, čo podľa mňa každý odcení..;-)
Odpovedať
Varna doska na polostrove je super, ovela lepsia udrzba rovnej plochy ako kolmej zasteny, len si daj obdlznikovu nie stvorec a dres vycentruj do stredu blizsie k varnej ploche. Vysoke skrine by som dala az po stenu kde je okno. Taketo kuty niesu pekne, zachovas si pekne linie kucnyne.
Odpovedať
Ja by som dala vysoke skrine 4 a zrusila vsetky vrchne skrinky a namiesto dreva dala za drez poriadnu umyvatelnu farbu. Na mna je tam velmi vela dreva hlavne ak bude aj podlaha drevena a nebodaj aj kuchynsky stol a stolik pod televizor. Ruru a mikrovlnku by som tiez nedavala ponad seba ale v jednej linii aby si mala spravne nastavenu vysku a tiez s bezpecnostnych dovodov pri detoch. Varnu dosku by som dala vacsiu a tiez nie je jasne aky bude digestor. Lebo ak to na byt nejaka velka skareda opacha tak je lepsie premiestnit varic ku stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?