Návrh kuchyne - čo by ste zmenili?

riesim spravne a prakticke rozlozenie kuchyne,poprosim vas o plusy a minusy mojho navrhu,ta zelena dekoracia tam nebude,dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@satfun len velmi malo- tu chladnicku urcite vstavanu, bije tam do oci. Okolo varnej dosky mas malo pracovneho miesta. Bude sa ti zle pripravovat, krajat a davat za chrbtom do hrncov. Dala by som to na ten polostrov a namiesto lamp siroky hranaty digestor. Tiez nebudes stat zadkom k ostatnym pri vareni. Plechy ked vytiahnes rovno polozis vedla na dosku pracovnu, ak to vymenis...
Odpovedať
@bambula626 dobry postreh! ;-)
Odpovedať
Dvihnut umyvacku o 40cm po tom tuzim ja
Odpovedať
@satfun harmonicky a uvazeny návrh. Vyzdvihla by som, že ostrovček nie je s varnou doskou a pod tými krásnymi lampami môžete komunikovať.
Odpovedať
@satfun mne sa to páči. Velmi pekný návrh. Kde Vam ho robili?
Odpovedať
@bambula626 Dakujem za nazor,vstavanu chladnicku nechceme kvoli malemu priestoru v chladnicke
Odpovedať
@petinsvet Dakujem :-)
Odpovedať
@nenuska150 Dakujem, info poslem do sukromnej spravy
Odpovedať
Dobry den, kto vam prosim vas robil navrh a co vas cca vyjde kuchyna? dakujem a inak velmi pekna ;)
Odpovedať
Dakujem, info poslem do sukromnej spravy
Odpovedať
Profilova fotka
krásna...este rozmyslam ze ako budes umývat okno...okolo batérie asi neotvoríš....posunút bateriu pohrat sa s výberom dresu?????
Odpovedať
Profilova fotka
@satfun to je pravda, ja si davam dve-))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam dolu vsade vysuvy (mam tam takmer vsetko od hrncov po taniere, okrem poharov a hrncekov), a som velmi spokojna, skrinky uz by som nechcela. Chladnicku mame vstavanu monoklimaticku (vojde sa do nej viac ako do klasickej kombinovanej) a vedla maly mraziak. Svietidla su krasne- aj my sme chceli presne tento dizajn, ale pre mna slabo svietili (mam uchylku na silne svetlo, neznasam ked dobre nevidim), tak mame zial ine. Zastena by sa mi tam hodila sklena, neviem presne identifikovat ci je ako prac. doska ci nie, ale to uz je o vkuse samozrejme. Pokial ta rozmery miestnosti pustia daj co najsirsi polostrov (ideal 90cm aj viac) a z druhej strany mozu byt otvarave skrinky- mozete mat poruke veci k stolovaniu. Inak kuchyna pekna.
Odpovedať
@zubka5 Baterie existuju take co sa uplne sklopia, len teda treba priplatit ;-)
Odpovedať
dres by osm otocila aby mycka nebola uplne v rohu, varnu plochu na polostrov je to prakticke aj pri vareni aj pri stolovani.Chladnicku vstavanu, s nulovou zonou a mrazak inde.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska neviem, ja by som to asi na polostrov nedaval, ked bude nieco pri vareni frkat tak to moc prakticke nebude ;-)
Odpovedať
krasny navrh ... ta chladnicka tiez super, rovnako som nedaval vstavanu vyzera to u mna tiez perfektne
Odpovedať
za plus povazujem nizsie ulozenu ruru a nad nou mikrovlnka v rozumnej vyske, skrinky az po strop kombinaciu drezova bateria - okno uz spominali volne stojata chladnicka je v pohode, vstavane su objemovo o dost mensie ani mne sa nezda prakticke a bezpecne mat varnu plochu na ostrove, pokial nie je aspon 100 cm hlboky
Odpovedať
@zita19 @steffan33 súhlasím s Vami,tiež sa mi nepozdáva varnú dosku na ostrovček,myslím,že každý má svoje plus a minus už vyskúšané.Málo miesta pri varnej doske-nezdá sa mi,konkrétne mám od varnej dosky 3m volného priestoru na jednu stranu,na druhú polmetra... a stále málo pre môjho muža)))) stačí si všetko usporiadať a miesta dosť.Zasa sa človek nachodí ked je privela priestoru. Kuchyňa je velmi pekná,účelná,priestorná a chladnička super. Držím palce nech sa Vám dobre neskoršie varí. :-)
Odpovedať
@satfun najvacsi bug je to okno vs bateria, osobne by som vyhodil microvlnku (podla mna uplne vyhodene $) a skusil zakomponovat umyvacku vyssie ako pise @olri a ja osobne by som umyvadlo hodil na miesto varnej dosky, ak by si mal tu umyvacku namiesto rury a microvlnky mozes si preplachnut predlzenou hadicou baterie umyvacku ak ti zatuchnu spinave riady :-D (celkom prakticke) a hlavne mozes otvarat okno ak budes potrebovat, varnu dosku a ruru by som dal do ostrovceka a ten este rozsiril aby sa dal pouzit aj ako barovy stol nad to dal digestor (nie su zrovna najlacnejsie tieto priestorove) vnikne ti celkom slusne vyuzitelny pracovny priestor a rozhodne by som pridal par zasuviek, (nie na jednom el.okruhu ale min. na dva) lebo mat natahane predlzovacky ku kuchynskym spotrebicom (mixer, odstavovac, etc.) asi na estetike nepridaju :) 1000 ludi 1000 chuti
Odpovedať
@quakdafak suhlasim len s tymi zásuvkami, nikdy ich nie je dost, hlavne ak je clovek zvyknuty pouzivat "stroje na varenie" Co sa tyka polohy umyvacky a rury je to fakt o zvazeni. Pre mna sa zda lepsie mat ruru vyssie, ale zas nie moc vysoko. Manipulovat s horúcimi plechmi a pekacmi je pohodlnejsie a bezpecnoejsie bez predklonu. Do umyvaky nie je problem sa predklonit.
Odpovedať
@zita19 ta rura vs umyvacka je cisto vec vkusu, ja sa sklanam vo svojej kuchyni k obom tymto pomocnikom, ale castejsie pouzivam umyvacku ako ruru, takze druhy krat by som sa to snazil modulovat tak, aby som mal co najblizsie k sebe umyvadlo, umyvacku a ulozny priestor pre taniere (pohare), varenie pecenie solo zona a solo zona priprava :)
Odpovedať
@quakdafak tak toto je mam vyriesene dobre. Umyvacka hned vedla drezu, nad nou skrinka na taniere, po lavej ruke skrinka na pohare. Ale to, ze mam ruru dole, to by som zmenila ak by som vedela panelakovu kuchynu nafuknut
Odpovedať
@steffan33 a na zastenu nefrka nic? ofrkane utrie jednoducho rovnu plochu, dalej ako 50cm nic frkat nebude. ja nemam tiadnu zastenu iba ostrov a je to velmi prakticke. vsetko vzdusne svetle ziadne cumenie do steny. @zita19 ano ostrov musi mat aspon meter a varna doska podlhovasta nie stvorec. Tiez sa na nej lepsie vari ako na stvorci na zadnych horakoch. Tento ostrov vyzera ze ma aj zo strany stola skrinky takze by mohol byt sirsi, ale je to vizualizacia nevieme rozmery.
Odpovedať
@quakdafak okno vs bateria nie je bug 1. dnes mas nizke baterie 2. to okno sa otvara minimalne a ked ano, na 99% len sa vyklopi a nie otvori do strany ja mam tiez okno nad bateriou, ale je pravda ze je vyssie, asi 20 az 30 cm nad urovnou dosky
Odpovedať
@atak77 tak mne je to jedno ja tam byvat nebudem :-D ja som to len zhrnul do 3 zon a 4zona by mohla byt ta barova, preto som aj napisal 1000 ludi 1000 chuti , predpokladam ze @satfun chcel vediet nazor aj inych tak moze vyberat, porovnavat a hlavne sa inspirovat ;-)
Odpovedať
@satfun ani nemám čo vytknúť, celá kuchyňa sa mi páči až na tú chladnička, tá sa mi tam nehodí ale keď bude vstavaná, tak to bude fajn
Odpovedať
@petinsvet joooj ved teraz uz vies take krasne digestory najst nad ostrov ktore nezaberaju vela miesta :) My samy budeme mat jeden od Bosch.
Odpovedať
Bateria pred okno:
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska tvoja vec, ja som len napisal svoj nazor, mne sa to po praktickej stranke nepaci ani len nahodou je ine utriet zastenu, ktora je tam preto lebo sa s frkanim rata, ale tak ako je komu lepsie 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?