Prosim poradte s vyberom kuchyne... co by ste zmenili a prečo?

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o názor čo si myslíte o tejto kuchyni.. Pre nás z hladiska rozloženia skriniek je to najlepsia verzia, ale kedze je to nemala investicia, chcem vediet aj vas nazor... nachadza sa tam zabudovaná chladnička, a umývačka riadu... dakujem
Odpovedať
@quellin ktore je chladnicka? To velke vedla truby?
Odpovedať
ano v pravo od truby a mikrovlnky... Umyvacka je zas vpravo od umyvadla...
Odpovedať
Mne sa to zda Ok az na to, ze ja by som dal ruru s mikrovlnkou na kraj miesto potravinovej a tu presunul dostredu aby nebola rura pri chladnicke. Niekto pise, ze to nevadi ale berme to tak, ze ak by doslo na nejaky problem tak ti to nemusia uznat pri reklamacii takze by som to prehodil. pripaden chladnicku na lavo a ruru a mikrovlnku napravo.
Odpovedať
Ja by som vymenila chl. s potr.skrinou,aby bola blizsie k drezu. bar.pult by som nedala,uplne zbytocny a ceu tu cast kde je var.doska by som dala hlbsiu,za var.dosko aby bolo viac miesta,alebo pozdlznu dosku sirky 90cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som vymenila chladnicku s potravinovou skrinou, aby bola medzi chladnickou a rurou aspon ta uzka skrinka. Akym sposobom budete mat riesene el. zasuvky? Na vizualizacii ziadne nevidno.
Odpovedať
Profilova fotka
Zrusil by som to barove sedenie a aj rampu nad nim.
Odpovedať
@quellin z môjho pohľadu všetko to, čo ti píšu plus z 3 skriniek na strane varenia urobiť 2 široké a raster ako tá čo je vedľa varenia, čiže 1 zásuvka + 2 kontajnery a upratať tú zadnú stranu ostrova buď zavrieť alebo tie otvorené police preč a nechať to "dýchať". Bar preč, rampa preč, výmena chladnice ako písali.
Odpovedať
@miyajima zasuvky uz mame poriesene tak aby neboli za spotrebičmi a umiestnili sme ich vedľa v skrinkách aby bol k nim prístup... Potom sú vedla okna pri špajzových dverách a asi tam dám aj tie zabudovane, aby nam nechybali :) Inak ďakujem všetkým za komenty, určite si z toho niečo zoberiem.. :)
Odpovedať
@quellin Mat chladnicku vedla rury nie je vhodne.Pocas pecenia budes neraz potrebovat otvarat chlednicku a vsetka ta horucava ti pojde akurat dnu. Aj zavretej chladnicke unikajuce teplo z rury nebude robit dobrotu. Vymenila by som ju s potr.skrinou.
Odpovedať
na tej miniploche pri spajzke co budes robit s elektrickym zariadenim? Tam su zasuvky uplne zbytocne,ak tak jedna na nejake radio na policu.
Odpovedať
Profilova fotka
@quellin ak budete rusit ten pult tak zasuvky mozes dat nalavo vedla okna. Vznikne ti vacsia pracovna plocha od steny po varnu dosku a zasuvky sa ti tam poruke hodia na povedzme mixer alebo ine el. pomocky. Este ina moznost je dat ich par z obyvackovej strany ostrovceka aby ti neuberali z pracovnej plochy ale stale by boli dost blizko aby ti kable dociahli kam treba. A ak pouzivate aj rychlovarnu kanvicu, toaster, sendvicovac, kuch. robota, el. krajac na chlieb, kavovar, atd take treba mysliet aj na tie, ze kam ich ulozite, polozite, zapojite. Ci ich po kazdom pouziti schovate do skrinky alebo spajze alebo ci budu nonstop na linke.
Odpovedať
pre mna je ten otocny carousel nezmysel - je to akoze efektne a predajcovia to maju radi propagovat ako ten priestor uzastne vyuzijes ale je to zbytocne drahe a realne tam das iba "haraburdy". Lebo na hrnce mas dost praktickejsieho miesta v zasuvkach pod platnou a ine fakt neviem co by sa ti tam dalo dat. Carousel by som teda zrusil a urobil by som plnohodnotnu ale lacnejsiu skrinku pristupnu z opacnej strany na veci ktore bezne v kuchyni nepotrebujes mat po ruke - napriklad tam mozes police sufliky alebo dvierka a police s obrusmi a prestieranim, alebo dat modul na flase s alkoholom a pod...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ngb priklanam sa je to uplne onicom cena verzus kvalita riadna bieda ono to je dobre ked sa nato pozeras ale nie pouzivas nato kolko to stoji penazi tak je to biedne ked to nazatazis rovnomerne tak to ide ak kacka
Odpovedať
@matusa4b8 nic proti ale ked sa to vyraba ako zabudovany spotrebic tak by to malo aj fungovat poznam kopec ludi co by si nikdy nedali zabudovanu ruru ci chladnicku z dovodu nefunkcnosti .a co sa tyka reklamacie tak ked sa budu chciet vykrutit oni si dovod najdu nespravne osadena zla cirkulacia vzduchu .... nemusi tam byt ani rura
Odpovedať
@juzan to,ze to je zabudovany spotrebic neznamena, ze rura moze byt vedla chladnicky. Treba si precitat instalacny postup pripadne sa informovat v servise danej znacky ci moze alebo nemoze byt chladnicka vedla rury. Staci ale uvazovat logicky a ako uz bolo hore spomenute z rury vychadza horuci vzduch, otvorim chladnicku a co sa stane urcite cast sa dostane aj dnu...neviem ako velmi sa nahrieva priestor na bokoch rury pripadne zozadu ale urcite to nebude uplne studene. Skus si dat chladnicku k oknu odkial ti na nu bude svietit slnko a potom mi daj vediet ako dlho ti vydrzia veci vo dverach chladnicky v lete...
Odpovedať
@matusa4b8 co si ja pametam tak doma odjakziva mame chladnicku rovno kusok vedla okna cele poobedie nanu svieti slnko v lete ked som nechal polozenu ckoladu nanej tak sa roztopila. byvame 27rokov a mame druhu chladnicku a mysli ze ta prva odisla nie koli slnku ale koli svojmu veku.kazdy predajca ti povie ze to nieje dobre ale zas kazdy projektant povie ze je to stylove zabudovat chladnicku a ruru a tak sa to robí aj ked niekto niekedy nato doplati semtam.
Odpovedať
@matusa4b8 veciam v chladnicke je sumafuk ci na nu svieti-nesvieti slnko. Ona chladi stale na pozadovanu teplotu. Akurat s vacsou spotrebou,cim je v jeje okoli teplejsie. Zabudovane fakt mozu ist vedla el.rury, akurat vraj skor odidu tesnenia. Ja som si to overovala a uz mi ju aj servisovali, v ramci zaruky a nevadilo,ze je vedla rury.
Odpovedať
@atlaska byval som v jednom podnajme, chladnicka bola volne stojaca pri okne kde v lete na nu svietilo cez okno cele poobedie slnko, chlacnika bola pustena na max, uplne v poriadku chladila, niekolko krat skontrolovana ale vsetko co bolo vo dverach sa vzdy pokazilo, jednoducho nevydrzalo ani tvranlive mlieko ani nic. Takze pisem z vlastnej skusenosti a nebola to lacna chladnicka. Ale o tomto debata nebola. Riesilo sa umiestnenie chladnicky, ja by som odporucal nie ku rure a mikrovlnke ale to uz nech sa rozhodne dana osoba. Prave sme dokoncili kuchynu a tiez sme oddelili chladnicku od rury potravinovou skrinkou.
Odpovedať
@matusa4b8 ked je v chl. 6st, nemaju co potraviny kazit. To nieje mozne kol poobednajsiemu slnku. A neverim ze sa niekomu kazia potraviny v chladnicke,ked ma vedla vstavanu ruru. To niesu elektrospotrebice z roku 1980. Dnesne rury sa mozu zabudovat vedla chladnicky v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?