Môžem umiestniť chladničku k teplovodným rúram?

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať fundovaných ľudí, že či je veľká hlúposť umiestniť chladničku k teplovodným rúram v byte. Mám na mysli asi 25mm rúru, ktorou prúdi teplá voda do radiátorov v panelákoch. Zaujíma ma to skrz zvýšenej spotreby chladničky cez zimu, keď sú tie rúry teplé. Prípadne ak ju tam dám a prekryjem rúry nejakou tou izolačnou fóliou alebo dačím takým? Ďakujem krásne za všetky odpovede a rady.
Odpovedať
@naah Pokiaľ zaizoluješ potrubie /25mm je nič/ na teplú vodu tak si myslím že žiaden problém nie je a nebude..Izoláciu kúpiš v potrebách pre vodoinštalatérov. Poradia Ti čo tam dať. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sucastne chladnicky funguju iba pri izbovych teplotach,konkretne vasa to ma tiez vo vyrobnom kode,alebo ako to mam nazvat..,vygooglite si to na nete,pomocou intern.si podla vasho kodu zistite vase parametre.Tu izolaciu si kupite za par eur,a mate to svojpomocne za chvilku.Kupte si ale tie s hrubsou stenou ak budu mat na vyber,lebo su rozne hrubky.Ja so daval taku hrubu na medene rurky privodu do slnecnych kolektorov,a tam uz je sakra vysoka teplota....
Odpovedať
Nie, nie je to problém, bežne tak ľudia mávajú...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?