Poradíte s umiestnením chladničky a rúry?

Mám dilemu. Dispozične nám to vychádza tak, že buď budeme mať americkú chladničku - mne sa páči hlavne viac priestoru v mrazáku, ale tým pádom by som musela mať rúru klasicky dole "na zemi" pod varnou platňou. Alebo sa am.chladničky vzdať a dať obyčajnú jednodverovú chladničku a vedľa vstavanú rúru a mikrovlnku? Čo vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@juliam moj nazor, rura v pracovnej vyske na nezaplatenie a este ked ju "mas poruke" rovno z dosky. Americka chladnicka ma sice objem mrazaku od 170l a viac ale zabera podstatne viac miesta ako normalna a tam sa objem moze pohybovat okolo 120-130l. Mas pravdu, je pekna, ale komfort pri peceni je nenahraditelny.
Odpovedať
Suhlasim s mariand.....tiez som so vstavanou rurou na urovni pracovnej dosky spokojna, mraziaci box mozes mat aj niekde v spajzi. Ak by som mala v kuchyni viac miesta, riesila by som v rovnakej vyske ako ruru aj umyvacku riadu.....
Odpovedať
Profilova fotka
urcite obycajnu chladnicku a pripadne ju doplnit este malym podstavnym mrazakom hocikde pod pracovnu dosku, americka chladnicka je neefektivna s pohladu rozmerov
Odpovedať
Americkú chladničku si každý den aspon raz otvorím na nete ale už som sa zmierila, že mat ju nebudem. Súhlasím so svojim manželom, ktorý kedže sme málo doma vraví- čo tam budeme chladit vzduch?:)))A vzhladom na to, že pečiem asi tak 3-4x do mesiaca, tak som sa rozhodla, že rúra bude normálne pod varnou doskou.Ešte som mladá, tak nemám problém sa ohnut a až zostarnem, tak si dám vyššie- ináč viac sa mi to páči vyššie ale priestor nepustí:)))
Odpovedať
my mame americku a je to super vec, ibaze je to nahradnicka samostatne stojacej malej chladnicky, ktora uz dosluzila...a tak stoji dost nekoncepcne sama pomimo - na povodne miesto bola nadrozmerna :-N ruru mame momentalne v ramci elektro-sporaku, kedze kuchynka je dost stara a pozliepana, no dost ma nebavi si k nej "kvokat" a striehnut, ci som uz dopiekla... co som nejaka sliepka?! :-D takze v novej kuchyni ideme do rury zabudovanej v skrinke v pohodlnej vyske (kde budem nechavat na vysuvnych rostoch aj chladnut kolace a ine dobroty :-) ) a ACH bude opat stat chudacik osamote mimo... :-. je totiz tazko ju vzhladom na priestorove moznosti (mat to tak na pamati skor a vacsi priestor na kuchynu - spravim jej samostany vyklenok v stene kuchyne a tam sa supne) ako aj jej rozmery (najma vacsiu hlbku) a svojsky tvar, esteticky zaclenit ju do kuchynskej linky, hoci ladik z nej ci svieza filtrovana studena voda su v letnych horucavach na nezaplatenie 8-) tak neviem, ci som pomohla a len nezmiatla :-D avsak tolko z mojej praktickej skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Kvoli krase by som uprednostil americku chladnicku, ale kvoli funkcnosti, zjednoduseniu, pristupu a mnoho inym veciam je lepsie mat normalnu chladnicku a vedla ruru s mikrovlnkou ci co to tam planujes este dat.. aj ked rura s mikrovlnkou vedla chladnicky nie je nic moc, ale zase nepecie sa denodenne a mikrovlnka je na kratkodobe ucely skor.. Tak musis si vybrat sama ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?