Kuchyna na mieru?

ahojte mam 2 otazocky prva:oplati sa dat spravit kuchuny na mieru stolarovi alebo obchod napr decodom druha:oplati sa kupit kuchynu na mieru z Polska? dakujem.za.skusrnosti a postrehy a rady
Odpovedať
Záleží od požiadaviek, či sa napr. do priestoru rozmerovo hodia typizované skrinky... Na mieru je na mieru - nikde nič neodstáva, nikde nič netrčí. Ja osobne by som Poľsko neriešila, pár skriniek odtiaľ mi stačilo. :) Odporúčala by som načrtnúť si svoju predstavu a dať si ju naceniť u viacerých výrobcov (čím menšia firma tým nižšia cena), porovnať to s nejakou zostavou z obchodu. Prajem veľa šťastia a spokojnosti.
Odpovedať
Ja ti odpoviem k prvej otázke asi toľko - rozdiel medzi našim dodávateľom a kuchyňami Sanas bol 1700€ :) Dodávateľ nie je stolár v pravom slova zmysle - objednal ale komplet dosky, aké potreboval s presnými rozmermi a poskladal ju u nás :) Kuchyňa je kvalitná a som s ňou maximálne spokojná :) A pozerám, že si od Košíc, tak môžem poskytnúť kontakt :) Fotky mám v albume rekonštukcia :)
Odpovedať
Ahoj,ja som davala v Decodome,Oresi a aj stolarovi nacenovat,u nas vyhral stolar,ostatne boli neskutocne peniaze 😉
Odpovedať
U mna vyhral stolar. Sadla ako r*t na serbel, vyrobil presne to co som chcela. V kuchynskych studiach chceli nekrestanske peniaze za atypy a to bola u mna polovicka skriniek, nemali to prevedenie dvierok, ktore som chcela, pri planovanych by to bolo tolko kompromisov, ze som to vzdala celkom rychlo.
Odpovedať
Jednoznačne dobry a ochotny stolar. Hlavne taky ktory nepovie neda sa ale prave naopak, poradi ako to urobit tak aby sa dalo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nám v decodome nacenili na 8600 a stolar nám ju spravil za 4600 a som maximálne spokojná lebo ju mám úplne na mieru a využitý dokonale priestor .....
Odpovedať
Mne sa napríklad páči ikea mne vyšlo 6m linky 2200€, to žiadny stolár nespraví a myslím, že aj kvalita je OK. Vyskladala som si to sama v ikea plánovači.
Odpovedať
Ahoj, kuchyňa na mieru má svoje výhody, vyrábajú sa skrinky aj po pár centimetrov, pričom v Decodome majú len presné rozmery a to čo chýba potom treba riešiť nejakými lištami a pod. Poliak Ti príde namontuje, ale čo keď treba reklamovať alebo niečo opraviť? To sa už nedočkáš. My vyrábame kuchyne na mieru a nikdy nie je problém prísť a poradiť. A prečo by sme mali podporovať poľský trh?
Odpovedať
Mali sme kuchyňu z Decodomu a nespokojnosť. To uz kamarátova z Číny bola žiaľ lepšia kvalita :-/ Teraz ideme kupovať v Ikei, zvažovala som stolára, ale manžel trval na tom, ze ikea je praktickejšia - vyreklamujes bez problémov, ked napríklad pokazis dvierka, kúpiš hneď nove a ked ta omrzí, vymenis len všetky dvierka... nepočuli sme zatiaľ nikoho na ikeacku kuchyňu nadávať, tak si hovorim, ze to bude asi v pohode kvalita. Ked na to este aj sami dávaju záruku 25 rokov, na batérie 10 a spotrebiče 5... to zase asi len tak niekde inde nedostaneme. Kamarátka ma robenu na mieru a cena bola vraj plus mínus rovnaká ako v Ikea (ale sme v BA, zrejme stolári v inej časti SVK pýtajú menej).
Odpovedať
my mame na byte kuchynu z decodomu, ale ta ma uz vyse 10 rokov a je perfektna. ale ako pise @hallie pocul som uz viacero nespokojnych. najma na uchytky dveri. navyse nove ikea kuchyne Metod vyzeraju velmi dobre a da sa urobit pekna vec, ze budes mat skrinky od IKEA, aj s dvierkami. ale dosku a par detailov ti dorobi stolar. sice urcite nebude nadseny. ale tak da sa to aj tak, ze to monteri urobia co montuju kuchyne. kedysi boli IKEA kuchyne dost o nicom, ale teraz je to fakt o niecom inom a dalsia obrovska vyhoda je kvantum doplnkov, ktre sedia absoklutne presne a teda este o to lepsie vyuzitie priestoru. v novom dome budeme mat tiez IKEA a ani sa toho nejako nebojim. skor naopak
Odpovedať
za 25rokov praxe s drevom kuchyn som už niečo navyrabal, aj montoval Ikeacke, čo sa tyka ikeakuchyn tam o neakej kvalite nemože byt žiadna reč. ...je to všetko spravene ako na činsky sposob že to všetko drži pokope len tak tak z najlacnejšich materialov, snad už len karton by bol lacnejši...ked to už je v hromade tak to ako tak drži.... snad ikea dvierka foliovane sa mi zdaju celkom dobre... je to čiste spotrebna kuchyna na x-rokov ked človeka omrzi aby kupil novu trendovu. vyhoda je že hned kupiš alebo dokupiš či vratiš. za ikea kuchynu sa človek nemusi hambit ale nie je sa ani čim chvalit....nie je to ziadna slava, bežna spotrebna vec...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame decodom a zatial sa nemozrm stazovat. Kuchyna nas vysla okolo 2500e bez spotrebicov na mieru. Mame kamarata stolara a ten povedal ze u neho by sme zaplatili viac.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame od stolara. Ked sa mi nieco nezda tak pride dotiahnut, nastavit... Nema problem. Ja by som naslepo do Ikea kuchyne nesla. Vzadu za linkou idu rurky, kable... Kupovany korpus nie je az po stenu, typ padom skrinky nie su take hlboke ake by boli na mieru od stolara. Aj tak su na kuchyniach najdrahsie tie komponenty - "zatvarace" a pod.
Odpovedať
aj u nas bol lacnejsi stolar a bola s nim aj lepsia komunikacia vela veci nam pomohol lepsie naplanovat stale bol ochotny s nami riesit zmenu a podobne
Odpovedať
ak ma byt kuchynska linka "na mieru" tak jednoznacne stolar...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?