Kuchyna na mieru - BA

Profilova fotka
Dobry den hladam sikovneho majstra ktory by mi urobil kuchynu na mieru do konecne nasho bytiku? mate nejake odporucania? skusenosti? kludne aj IP :-) :-) :-)
Odpovedať
Dobre studio s dobrymi cenami priomo v BA je http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve... vyraba to pre nich Trenab v Trencine. Bol som aj tam ale nakoniec mi robili linku tu v tomto stolarstve http://www.vstavaneskrine.eu/template... . Robuli mi uz vela veci na zakazku a som spokojny. Do BA chodia dost casto, dovoz bol cca 70€. Linka s rovnakych materialov a za pouzitia rovnakych kovani ako v tom studiu bola o niekolko sto € lacnejsia . Ja som si daval vysky a sirky skriniek atyp, standard je 72cm vyska, ja mam dole 74 a hore 78 + spodne aj horne su vacsina atyp aj sirka. Za to bol v studiu za vsetko doplatok inac by boli ceny priblizne rovnake ak ti bude vyhovovat ta 72cm vyska a vyskladas to z vacsiny standarnych skriniek.
Odpovedať
odporucam taktiez kuchyneprekazdeho. idem od nich riesit uz stvrtu kuchynu, doteraz absolutna spokojnost, a perfektny pristup. nemaju problem vyrobit komplet na mieru, nie ako poniektore studia len klasicky sektor. robili mi aj nabytok do kupelne, nemaju problem ani s obyvackovym nabytkom. tu maju v pro profile galeriu, staci pozriet :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?