Ahojte, poradíte prosím s umiestnením drezu?
V projekte máme drez pod oknom, no začínam rozmýšľať nad tým, že si zapracem miesto pri okne umývadlom a mohla by tam byť skôr pracovná plocha.
Skus dat horne skrinky nad chladnicku, ako to vyzneje a pokracovala by som hornymi skrinkami na tej strane az po okno.
Suflik v sufliku pre mna tiez nie.
Pri tolkych skrinkach by som volila horny nizsi a dva vyssie, resp tie tri kde je varna doska.
Ked je mycka otvorena, nech je pristup k drezu.
Este mozes vyskusat drez vlavo pod okno, vedla vpravo 20 cm kos, potom mycku. Mycka bude medzi varnou a drezom, co moze zavadzat ak bude otvorena pri vareni, no niekomu to nevadi, ale budes mat hlavny prac plochu pod oknom.
@lenkito10 nad chladničku nedám nič, keďže ikea ma rozmery len 40 a 60 a chladnička má priestor 93 plus 5cm z každej strany keby nebola na začiatku ľavého ramena. Aj umývačku keby som dala pod okno, tak ľavom ramene mi ostane priestor namiesto nej iba na suflik 60
@lenkito10 tak jednu priečku musíme predlžovať o 10cm kvôli kachliam, tak jedna stena bude 3,5 pod oknom 3 a pravá bude 3,10
Tak som skúsila vymeniť hluchý roh a potravinovú skriňu za rohové police a potom vychádza tá UR ďalej od drezu, takže sa dá stáť aj pri dreze a aj nakladať UR
Čo povieš?
Dala som aj horné skrinky okrem chladničky
@bellatrix27 ja by som v tomto rozlozeni mozno dala mycku do vysky. Ale len s jednym spodnym suflikom. Neviem ci vyssie by to uz nebolo velmi vysoko. Urcite by bolo pohodlnejsie nakladanie a neskor ocenis.
Kamarati tak maju ze drez na jednej strane, rohova skrinka a umyvacka a neprislo mi to ze by som mala byt zakliesnena pri dreze. My mame uplne otvorenu mycku len ked ju nakladam alebo vyberam inak je len trosku pootvorena.
Este v akej vyske od pracovnej dosky mas horne skrinky? Mi pridu ze su dost vysoko.