Hľadám kuchyňu

Ahojte, tu na MS som strašne dávno videla jednu krásnu kuchyňu a už ju neviem nájsť :-( . Mala ju v albume jedna pani, kuchyňa bola biela lesklá, so ZLATOU zástenou a v jedálni nad stolom mala kryštálový luster a zrkadlá, pls. ak máte niekto tušenie čo myslím, budem vďačná ak mi pošlete link :-) ďakujem a majte pekný deň ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj neviem kto uverejnil takú foto ... ale v súčasnej dobe nieje problém vyrobiť zástenu podľa predstav máme s tým skúsenosti.Dávali sme už robiť sklenenú zástenu, na ktorej bola dcéra majiteľky kuchyne . Máme aj na našej web stránke.
Odpovedať
https://www.google.sk/maps/place/900+...
Odpovedať

Odpovedať
Tieto zásteny sú v celku zaujímavé. Dajú sa vyrobiť podľa presných požiadaviek, takže môžte mať svoj malý originál. Na trhu je veľa firiem, ktoré sa tomu venujú už len si vybrať tú správnu a radšej ako od niekoho odkukávať by som sa snažila si vymyslieť niečo vlastného.
Odpovedať

Odpovedať
ahojte mame vyrobenu kuchynsku linku do RD neviem sa rozhodnut aku pracovnu dosku tam dame ci sivu alebo hnedu kazdy nazor uvitam diiiik
Odpovedať

Odpovedať
alebo toto?
Odpovedať
Ahoj,mne sa tam viac pozdava siva,no bledsia ako mate skrinky,možno vo farbe dlazby.
Odpovedať
@suchonovam ahoj skrinky budu bledo sive a pracovna doska by mala byt tmavsia siva alebo hneda diezajnerka to nevedela tak bledosivo urobit dik za nazor
Odpovedať
@valmar tak potom este lepsie :) my mame v plane tiez nieco podobne..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?