Chceme zelenú kuchyňu - Inšpirujte ma

Ahojte! Rozdhodli sme sa pre zelenú kuchyňu. Inšpirujte ma vašimi. Prosím, ak poznáte aj odtieň zelenej napíšte mi ho, budem vám vďačná
Odpovedať
@leona1234 odporúčam pinterest, zadať priamo green kitchen a vyhodí ti kopec inšpirácií od rustikálnych kuchýň až po moderné v rôznych odtieňoch zelenej.
Odpovedať
Ked taketo inspiracie doma hladame, tak si myslim, ze pinterest, je ta najlepsia volba. Tam najdes akekolvek odtiene, tvary aj usporiadania.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri album smaragdovy dom
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my plánujeme zelenú kuchyňu. Už je aj v procese 😊
Odpovedať
Ideál je pozrieť si vzorky naživo. U stolára alebo tak, aby si videla, čo by sa ti páčilo. Zelená ako taká nie je pekná, aspoň pre mňa nie. Ale keď je taká zelenosivá, tak to vyzerá inak, dobre, môže to v kombinácii s drevom ukázať fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
mne pri zelenej si predstavim hned taku zelenu ako je trava ako je hrach, proste taku typicku zelenu, co tiez prave nie je moja salka kavy. ale uz ked sa mysli takyto nejaky odtien ako je na ukazke vyssie, tak na to by som aj bol ochotny pristupit, ked sa to este nakombinuje s nejakou inou farbou.
Odpovedať
Profilova fotka
@herodias toto je taká sivozelená, to môže vyzerať dobre, budeš kombinovať len drevo a túto farbu? Máš už aj predstavu o tom akú zástenu budeš dávať??
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtti zástenu máme béžové hexagony. A kuchyňu máme už predstavu, iba kombinácia týchto 2 farieb 😊 veľmi podobne ako tu, ale dreva bude viac
Odpovedať
@jabadaba áno, ale zbytočne si ich uložím, keď realita je úplne iná 🥺
Odpovedať
@dlhan áno, ale zbytočne si ich uložím, keď realita je úplne iná 🥺
Odpovedať
@kunver Presne s drevom chcem kombinovať a zlatý digestor
Odpovedať
@chmelo202 @chmelo202 Plánujem tmavú lesnú zelenú, nič žabacie. Dúfam, že taku nájdem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wyrky kde presne to nájdem?
Odpovedať
Profilova fotka
@leona1234 Nedarí sa mi ho nájsť. Ani Ujo Google nepomohol. Možno niekto bude mať uložené, alebo je dočasne album neviditeľný.
Odpovedať
@herodias Toto je este taka relativne pekna zelena. Ja ked pocujem zelena kuchyna, tak mi az chlpy stoja na rukach aj nohach 😄 Tuto farbu fakt nemusim vo vseobecnosti, ale tato na fotke mi absolutne neprekaza. Ta je fajn.
Odpovedať
@dimin si myslim, ze aj pre toto sa mozno niektori aj boja ist do farieb, ze v hlave maju proste ulozenu nejaku modru, zelenu, oranzovu a hned takto vyrazna farba im napadne, ked na to pride rec. a pritom je tolko odtienov, tolko moznosti, ako sa to da pekne nakombinovat. nemusi byt vsetko len take fadne sede, biele a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@leona1234 myslíš niečo také ako smaragdovú? že ozaj tmavú? mne sa páči, keď do zelena, tak takéto niečo 😉
Odpovedať
@burdorka nie to az moc tmave taketo nieco? potom by to chcelo svetlu podlahu, svetlu zastenu a hlavne vela svetla si myslim. aspon teda ja moc tmave taketo zariadenie nemusim, ale vyzera to pekne, to nemozem povedat, ze nie 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@nigmanka tak ono sa to dá pekne s bledým skombinovať, len teda nie do každého priestoru sa to hodí a najmä teraz keď veľa obývačiek je otvorených, tak to by trebalo doladiť 🙂
Odpovedať
Možno pre predstavu sa dá využiť vizualizácia od Eggeru, ale teda sú tam len ich farby a vzorové miestnosti, v ktorých sa to dá upravovať. Ak to bude už iný výrobca, alebo by to boli striekané dvierka, tak podľa vzorkovníka pozrieť potom reálny odtieň.
Odpovedať
@leona1234 Tmavo zelená kuchyňa. Ikea Bodbyn. U nás nie je v ponuke, spravte si výlet do zahraničia 💡
Odpovedať
Profilova fotka
@dimin zelená je moja najobľúbenejšia farba 😄
Odpovedať
@leona1234 https://www.ikea.com/at/de/cat/bodbyn...
Odpovedať
tmavozelenu mam pocit, ze som videl aj v siku, ze ju maju v ponuke, to si neskusala pozriet? Pripadne oslov stolara a vzorkovniky nech ti da pozriet, oni castokrat maju rozne znacky 😉
Odpovedať
@leona1234 aj ja mám taký plán 😊
Odpovedať
@slavka7_7 @slavka7_7 @burdorka Takáto je moja predstava, ale realita je iná.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste pozriet na Fb nabytkove studio Baculak, maju v albume Kuchyne tmavozelenu linku
Odpovedať
Profilova fotka
@leona1234 ako myslis, ze realita je ina? V com akoze? Ved da sa zohnat hocijaka farba.
Odpovedať
Profilova fotka
@leona1234 takuto zelenu jedine u stolara. Farbu vybrat podla vzorkovnika farieb. Toto nema v ponuke nikto, kto predava sektorove kuchyne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?